X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczes na gargamela XD Jeszcze zarośnie ;)

Feeva lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, gwiazda :D

A to moj goguś

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3facaa0e581.jpg

Feeva, Cola87, kattalinna, Kwiatkowa24, Hoope, Katy, Wowka, MajowaMamusia, Mała Matylda, pawojoszka, D_basiula lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slodzinka :D

No nie mogę... Facety maja więcej włosów od kobit... o.O

Cola87 lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, do czasu. Pogadamy za 30 lat :-D

My w drodze. Na drugi koniec miasta a czuję jakbym podróżowała nie wiem jak daleko. Korek za korkiem...

Jaki rozmiar rękawiczek, czapki? Kurza twarz, kiedy człowiek się nauczy tych dzieciowych kwestii?

Podobno mam minimum jeden śpiworek do wózka. Serio, muszę przejrzeć dary ;-)

Feeva lubi tę wiadomość

age.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Informuję, że zainwestowałam w dobre geny, mężczyźni w mojej rodzinie mają piękne włosy do końca życia XD Co najwyżej lekko siwe na skroniach ❤

J.S słodziak faktycznie ❤ Tak patrze na te dzieci i myślę sobie, że jak na potworki to coś za słodkie XD

J.S lubi tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna ziomalka i fajny gogus <3
    Faktycznie na naszym watku chłopcy bardziej wlochaci od dziewczynek xd

My sie w koncu troche odgruzowalismy :D Mamy kuchnie skonczona prawie :p
    Teściowa sie Kamilem zajmowala, a my sprzątalismy xd

W ogole maly nauczyl sie mowic "adedede" :p

Wowka, J.S, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci mamy przepiękne, zgadzam się ;). Igorek z irokezem :D Mania z fryzurą zgodną z trendami unisex na wątku, Skrzat ma taką samą :P

Katy, kupiłaś wózek?

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie nie bo za duzo czasu nam zeszło z tym sprzataniem, ale jutro na pewno po niego jedziemy :p Chce ktorys Joie i nie wiem co bedzie jak mi sie na zywo nie spodoba...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, ja tez tak mysle, ze na potworki te nasze maluchy z watku sa za slodkie XD

U mojego w rodzinie tez mezczyzni maja duuuzo wlosow. Jego tata ma takie geste ze szok, zero lysiny :O a mojemu tez rosna jak szalone, co chwile do fryzjera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 18:42

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2018, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina- bardzo się cieszę, że chrzciny udane :) Julo pięknie się prezentował :)
    Feeva- ziomalka cudna, tatuaż taty oryginalny ;)
    J.S. Goguś ma zawsze super fryzurę, chyba ma osobistego stylistę :D
    Chłopcy forumowi włochaci i jakiś tacy jak to mówiła moja babcia : ładny z niego chłopak, okrągły na buzi. Moja Zuza też okrągła się robi, druga broda pomału się ujawnia. Fryzura na gargamela u nas też jest, ja na to mówię fryzura na dziadka XD bo ojciec mojego męża ma taką, ogólnie to był łysy po 20, do ślubu szedł już bez włosów. Za to dziadek męża ma sporo włosów, mężowi robią się prześwity, cały czas mi mówi, że jeszcze trochę to się opitoli na łyso, a ja nie chce :(

Pogoda szaleje, a ja nie wiem jak ubierać dziecko, zakładacie czapki grube, czy bawełniane? Wczoraj byłyśmy na spacerze późnym popołudniem ubrałam jej bawełniana i kombinezon, wydawało mi się, że jest jej zimno, dzisiaj ubrałam cieplejszą czapkę, to znowu mam wrażenie, że ją przegrzewam. Łoo matko czy lato nie mogłoby trwać cały rok.
    Na zimę mam 2 kombinezony, ale pewnie będę musiała coś dokupić, śpiwór ma mi pożyczyć koleżanka, bratowa dała mi kołderkę do wózka, to chyba póki co nic nie będę kupować, najwyżej później dokupię. Najgorsze, że będziemy się przesiadać do spacerówki zimą i co wtedy? Śpiwór, koc i ochraniacz od wózka?

Katy nienawidzę remontów, współczuję.

J.S lubi tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz tez juz wiem, ze nienawidze remontow :p Przynajmniej w koncu sie przytulnie zrobilo w salonie bo wsadzilismy kanape, ktora kupilam jeszcze do swojego pokoju u mamy w domu :p

No wlasnie ze spacerowka gorzej bo dziecko nie jest prawie wgl zakryte i trzeba cieplej ubrac niz do gondoli...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej my już w spacerówce

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, nie jestes pierwsza ktora mowi o styliscie fryzur, ale ja mu po kapaniu daje do gory i one tak stercza caly dzien, a jedna babka mowila ze na zel stawiam XD

Ja nie zawsze zakladam czapke, w zaleznosci czy jest wiatr, bardzo czesto maly ma kaptur wiec wtedy nie zakladam czapki, jak juz to na razie cienka bawelniana, wg mnie na zimowa przyjdzie jeszcze czas jak temperatury spadna.

Cola, przeczytalam o suni - trzymam kciuki, aby parametry sie polepszyly. Mam nadzieje, ze sytuacja z mezem sie ustabilizuje.

Katy, ja nienawidze remontow i jak mamy cos zaczac, to jestem po prostu chora i przezywam okrutnie.

Cola87 lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, jaką macie spacerówkę?

age.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy oby Wam szybko poszło ze sprzątaniem i ogarnięciem wszystkiego.

No cudne dzieciaczki. Mani fryzurka wymiata :**** jeszcze chwilkę i zarośnie tak, że będziemy z zazdrością patrzeć (my pewnie będziemy łyse heh)

Kupiliśmy z mombelli ośmiornice i tego oballa z głową, która grzechocze (jeż ze skip hopa). Jeszcze spodobała mi się jedna zabawka, która zwróciła uwagę Leosia ale na dzisiaj wystarczy zabawek. Następną, po mojej wypłacie heh. Wyjechaliśmy z domu po 12 i wróciliśmy dopoero po 20. Ale Leo był mega grzeczny (dlatego zabawki się należały).
    Wczoraj bratowa męża powiedziała, że ma 2 kombinezony na zime. Jeden 74 drugi większy i ma nam dać, bo wyglądają jak nowe. Także cieszy mnie to bardzo, bo kasa zostanie. Czapke chyba zrobię mu na szydełku, we wtorek kupie jakaś fajną włóczke do czapek dziecięcych, może rękawiczki też mu zrobie. Chyba, że czasu braknie i nastanie zima... całą ciążę robiłam kocyki, a zapomniałam o czapce :-/

Edit. Nie pamietam która z Was kupiła te gryzako/smoczki do nauki jedzenia pokarmów stałych. Mnie w piątek przyszły. Kupiłam dwa, jeden z siateczką materiałową, a drugi ten z silikonową. Dzisiaj rano Leo dostał w tym silikonowym banana. No ile było radości!!!! Był oczywiście cały w tym bananie ale nie żałuje zakupu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 23:30

Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela, ja pisałam-my dostaliśmy w prezencie, ale efekt ten sam-mamy. Mamy dwie sztuki tego silikonowego smoczka. Skrzat konsumowal w ten sposób jabłko i gruszkę. Jak będę miała banana w domu to też mu dam :) na prawdę fajne urządzenie i też polecam :)

Sela lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)

A co tu taka cisza :p Wszyscy spia? ;)

Wczoraj wieczorem dwa razy odkladalam Kamila do lozeczka i za drugim razem chwile tam pospal, ale za cholerę nie pamiętam, o ktorej go stamtad wyciagalam i jak to wygladalo...Moze sie teleportowal? :p

Wowka, Sela lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że nie wszyscy śpią :P

Katy, ja dla odmiany szukałam Skrzata u nas w łóżku a on był u siebie :D

I dzisiaj w nocy pobiłam rekord bycia nieprzytomną. Zrobiłam mleko dla Skrzata, bo głodny, wróciłam do sypialni, proponuję mu butelkę, a on nie je, a dalej jęczy. Próby uczyniłam trzy, a za czwartą zauważyłam że dźgam go smokiem w tył głowy, bo leżał na drugim boku :D

My też w spacerowce.

Tzn. jeśli na spacerze, to proponuję spacerowkę i czasem panicz pozwoli się powozic. Takie życie.

kattalinna, Hoope, Katy, Nynka, Sela, J.S, Mała Matylda, Feeva, Cola87 lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Hoope, jaką macie spacerówkę?

Graco evo xt. Obracane siedzisko, amortyzowane 4 koła, długa budka, składana jedną ręką, duże koła. No i cena, atrakcyjna. Wad jeszcze nie widzę.

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 1 października 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzisko pewnie duże dla dużego Baryłki?

age.png
‹‹ 1653 1654 1655 1656 1657 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ