Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a594a478dea0.jpg
Chcialabym sie ruszyc i zrobic cos w domu, albo chociaz siiikui znowu nie bardzo mam jak
Wowka, Nynka, Katy, Mała Matylda, D_basiula, kattalinna, Cola87, MajowaMamusia, Feeva lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, Fermina, Feeva, J.S, Mama32 – cudne pociechy!
Dla dzisiejszej jubilatki najlepsze życzenia
Nocne przygody Wowki i Hoope dały mi dużo radości
Kamska, super że się odezwałaś
Ostatnio nie miałam weny do pisania, często byłam wkurzona – moi hałaśliwi sąsiedzi kilka razy obudzili Zosię, a nawet jeśli spała dochodzące z góry dźwięki sprawiały, że byłam spięta. Dzisiaj chyba gdzieś wyjechali bo jest cisza.
Juto mamy szczepienie więc proszę o kciuki
Zastanawiam się czy Zosi idą zęby, jutro przy okazji szczepienia poproszę lekarkę aby spojrzała na dziąsło.
Pisałyście o skarpetkach - gdy jest ciepło po mieszkaniu chodzę boso, a gdy się ochładza noszę skarpetki, zastępują mi kapcie. Ale Zosi wręcz religijnie zakładam. A ona je zrzuca, mamy konkurs kto będzie szybszy. Na ogół przegrywam
Kamska, Mama32, Wowka lubią tę wiadomość
-
Brawo Kamil!
U nas w sobote była wizyta kontrolna u neurologa bo kazał po ukończeniu 4mż przyjść i u nas jest asymetria. Jestem trochę załamana bo nie wiem co robić, gdzie popełniłam błąd i jak to naprawić. Poza tym polecił dokarmiać mm. Lewą pierś w ogóle już nie produkuje nic. Stąd te nerwy pewnie, albo nie produkuje bo lewą stroną zamierzałam w związku nerwami tej diablicy.
Ogólnie od kilku dni słabo śpi. Jakoś to wszystko mnie podłamałoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 18:10
Katy lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla jubilatki
Patk, asymetria to raczej nie Twoja wina, po za tym cwiczenia na pewno to naprawiaA probowalas rozkręcić laktacje w tej lewej piersi laktatorem? I podawac potem z butelki po karmieniu z prawej? Nie wiem jak inaczej zaradzić:p
Kupiliśmy Joie Litetrax v2Jakis mi sie Kamilek za maly jeszcze do spacerowki wydaje...
kattalinna, Patk, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Katalina- A robił jej te dziwne podnoszenia za nogę i rękę i jakis tam jest odruch ale nie podam nazwy bo nie pamiętam, to przewracanie tylko przez lewy bok na prawą stronę. Jak lekko ją przekręcić chcę na prawo to protestuje A druga bez problemów. Przy zmianie pieluchy jest to samo. Nie mogę jej na jedną stronę obracać. Miałam nadzieję że to będzie jednak tak jak mówił że może to minąć wraz z końcem 3 mż bo wtedy to jest fizjologiczne. A no i nie unosi się na przedraminach tylko narazie na samych łokciach leży. I robi te swoje łódeczki... A no i prawdopodobnie dlatego odrzuciła tego jednego cycka bo musiała to ssać po tej nielubianej stronie.
Katy próbowałam ale z lewego już nic nie ścigam. Z prawego ledwo 20ml. Powiem szczerze że przez 3 dni nie robiłam nic innego tylko cycki eksploatowałam. Lewy już krwią podszedł a mleka jak nie było tak nie ma. Opiłam się femaltikeru, ekstraktu ze slodu jęczmiennego, tej herbatki bocianek ze skutkiem żadnym. No cóż... już kolejna walkę odbywam o to kp. Ale tym razem z żadnym efektem. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b22ed1f8b3bb.jpg
Obudzilam sie w smochodzie i nie wiem o co chodzi..
Patk to nie Twoja wina!!!
Tez ciagle walcze o mleko z lewej ucigne z 30, 40 ml max z prawej 20ml juz powoli sie poddaje bo i tak wiekszosci pije mm, chociaz widze ze moje jej bardziej smakuje i szkoda mi ze nie moge dac jej wiecej.
Dzieciaczki cudne. Najlepszego dla jubilatow, nie ogarniam juz kto kiedy.
My dzis rozpoczelismy masaze na ta stopke na nfz i widze jaka jest roznica co na nfz a co prywatnie, z tym ze prywatnie masowal ja maz kolezanki no ale...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 20:16
Katy, MajowaMamusia, Mama32, Patk, Kwiatkowa24, Wowka, kattalinna, Mała Matylda, Hoope, Sela, Feeva lubią tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Wowka, a ten jest gruby https://jysk.pl/do-domu/koce/koce-z-polaru/koc-krattfiol-flanela-200x220-jasnoszary
Zależy mi przede wszystkim na grubym, ciepłym i milutkim w dotyku.
Patk jak to mówi moja położna teraz każde dziecko wymaga rehabilitacji, a kiedyś mało które (ona twierdzi, że naprodukowali fizjoterapeutów i teraz trzeba mi pracę znaleźć). Z jednej strony dobrze, że od małego wszystko wychwytują, ale z drugiej strony od każdego kto ma niemowlaka słyszę, że jest coś nie tak, a to za słabe napięcie, nóżka wygięta, za mocno się podnosi jak leży na brzuchu, a to inne znowu w ogóle się nie podnosi. My też musimy ćwiczyć, codziennie w domu robimy z Małą serię ćwiczeń, na czwartek umówiłam nas do innego neurologa, żeby zobaczył dla porównania, ciekawe co powie, udało mi się na skierowanie znaleźć to idziemy.
Zdolny Kamilek
Moje serduszko od kilku dni śmieję się w głos, jak pierwszy raz się zaśmiała wołałam do męża do drugiego pokoju czy słyszy i cały dzień się tym cieszyłamKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa może jest w tym coś. Moja mama to samo mówiła. Lekarza neurologa akurat mam spoko bo to też pediatra. Bardzo fajny konkretny, zanim coś zaczął robić to już wtedy wszystko mi powiedział wytłumaczył że będzie robił to i to. I że mam się nie przerażać i że krzywdy nie robi. I takie tam. No wierzę mu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 13:19
Wowka, J.S, MajowaMamusia, Katy, D_basiula, kattalinna, Mała Matylda, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Co za piękne panny rosną dla naszych kawalerów! Ola ma śliczne usteczka i oczka
Baśka czarująca jak zwykle
To Sebix dresu pozdrawia dres
Majowa, jest dosyć gruby ten koc i ciepły. Jak chcesz to zrobię Ci fotkę, bo każda ze stron jest ciut inna. Lubię bardzo te kocykijeszcze doczytałam że zależy Ci na miękkim-ten na pewno taki jest
gratki dla Zuzi pierwszego śmiechu
Patk, nie znam się na asymetriach, ale uważam że to nie Ty zaszkodziłaś. Nie ma się co bać lekarza, jeśli faktycznie jest jakiś problem, to pomoże Wam i pokaże jak naprawić tą asymetrię.
Mała Matylda, kciuki za szczepienie już trzymamoby sąsiedzi pojechali na dluuuugie wakacje
pisałaś że planujecie przeprowadzkę, kiedy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 12:42
Patk, Katy, MajowaMamusia, D_basiula, kattalinna, Fatalita, Hoope, Sela, Mała Matylda, Feeva lubią tę wiadomość
-
Nadrukowałam esej i skasowałam jak cioł.... no nic, pozdrowię tylko pięknie wszystkie mamy i piękne dzieciątka.Patk, Wowka, D_basiula, kattalinna, Mała Matylda, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]
-
Patk, ależ owszem, że posiada własne cztery koła, nawet już w wersji spacerowo-terenowej. To chyba kabriolet, bo dach się składa. No i najważniejsze, silnik Mama-niezawodny i mało pali
Patk, kattalinna, Fatalita, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość