Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:
Berbecia, u mnie okres spóźnia się 9 dni. Jestem pewna, że u Ciebie wszystko w porządku, cykle jeszcze szaleją. Przypomnij, to była Twoja pierwsz
Nie 4 i za kazdym razem tylko w ciazy mi zanikal okres. Ale dzwonilam do mojej pani dowcipnej i na jutro mam wizyte. Mowila ze moze prolaktyna mi skoczyla i bedzie trzeba wywolac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 18:58
-
Pawojoszka trzymaj sie dzielnie. Wszystko sie dobrze ulozy!
Powodzenia na szczepieniach jutro dla wszystkich. My 3 dawke mamy na poczatku listopada wiec jeszcze sporo czasu.pawojoszka lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
NYNKA
Ogolnie bez zmian u nas
mam psychiczne wzloty i upadki, raczej z naciskiem na te drugie...
obawiam sie równiez ze jakos odbija sie to na Patryczku w szerokim rozumieniu...
troche mnie to przerasta, wszystko juz...
dzis trzecia rocznica odejscia Emilki...wiec dodatkowo i inne mysli w głowie natretnie kraza
sprawdziłam i ja-szczepienie na 18.10 -
nick nieaktualnyDziękuję za miłe słowa
Pawojoszka współczuję nerwów, głupia sytuacja, wierzę że sporo Was kosztuje. Powodzenia.
Nynka my zaczęliśmy od kleiku ryżowego, teraz kupiłam ryżowo- kukurydziany i dodaje do butli mleka,dzisiaj była nasza pierwsza łyżeczka marchewkiz kaszą pediatra kazała uważać,mówiła żebyśmy na razie kleiki i warzywa wprowadzili.
Wyciągnęłam męża na zakupy,kupiliśmy koc,mi się podobał różowy( yhy,pierwsze słowa męża " nie chce widzieć żadnego różu" sprzedawczyni mówi "ale to łososiowy",nie dał się przekonać), jemu podobał się turkusowy( ładny ale nam niebardzo pasuje) kupiliśmy brązowy.
baranek, bardzo miły i gruby, już wyprałam. Ten co mi Wowka poleciłś mam na oku,jak będzie kiedyś w promocji zapewne się skusze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 18:53
-
Melduję się, że żyjemy. Ostatnio prawie nie siadam przy kompie a na komórce źle mi się czyta no i tak Was zaniedbałam
Jestem jakieś 40 stron do tyłu. Idę czytać.
A tu Matylda, 5 mcy
<ciach>
Dużo się "naumiała" po ostatnim skoku i jest już bardzo mobilnaZ oczu nie można spuścić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 09:56
MajowaMamusia, Cola87, Wowka, kattalinna, Patk, jangwa_maua, Kwiatkowa24, Katy, D_basiula, Fatalita, Berbecia, pawojoszka, Mała Matylda, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
Matylda
-
nick nieaktualny
-
Maruda usnął, jak dobrze.
Sela, być może Leoś był tak oczarowany Twoimi umiejętnościami wokalnymi, że usnął jak skończyłaśco u Endo?
Majowa, pięknie wygladaciechyba mam taką samą kieckę tylko granatową, dobrze że mi przypomniałaś
W jysku często są promocje, więc pewnie trafisz
Mała Matylda, Zosia waży identycznie jak Skrzat na szczepieniu 11.09. Identyko, co do gramabrawa za dzielne wypicie szczepionki
Kira, miło Cię widzieć. Adaś super, ta blond czupryna to do pomiziania
Cola, JS, Pawojoszka- kciuki za jutro na szczepieniach
Berbecia, też kciuki za jutro, tylko, że za lekarza
Katy, ja mojego wiercipietę czasem zostawiam na chwileczkę w łóżeczku. Ale zawiesiłam tam kocyki żeby ręka nie wpadała w szczebelki, bo wtedy jest krzyk nieziemski. Nie zostawiam na łóżku, bo by spadł.
Pawojoszka, kciuki za sprawę. I za laktacjędorosłych by trafiło przez 6 godzin w jednym miejscu, a co dopiero dzieci.
Kattalinna, skoro wcierka to artykuł w smyku to oznacza że to must have dla mam małych dzieci
Kamcia, trudny czas u Ciebie... przytulam.
Tanda, śliczna ta Twoja MatyldaI jak zawsze fajne zdjęcia Małej
Skrzat to też taki wiercipiętek, że nie da się go zostawić samego na chwilę. Na macie obracał się i turlał, trochę pelzal, a dziś uciekł mi na podłogę i to ładny kawałek. Chyba muszę zacząć codziennie jeździć na mopie...
Fermina, żyjesz? Hop, hop.Cola87, Katy, Sela, Tanda lubią tę wiadomość
-
Matylda lepiej mieć oczy po mamie niż tyłek (to ja usłyszałam, że ma po mnie tyłek)
Kattalinna co tam lekarza, od razu wezwij pogotowieNa forum oczywiście.
Sela nie śpiewaj, aż tu Cię słyszałam
Patk hm hm hm nie wiem, nie znam się, ale szkoda, że lekarz nie zaproponował ćwiczeń wcześniej, dziś mielibyście problem z głowy. No nic to, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, dobry rehabilitant i będzie git. Baryła bardzo lubi ćwiczenia
Katy prezes nie leży w wózku a jak leży to już śpi. On siedzi. Półsiedzi. Nie do końca czaję o co Ci chodziW sumie.
Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
D_basiula wrote:Znow cisza. Dzieciaczki ladnie spia
Mój nie śpi...
Nie rozumiem skąd u Skrzata nadzwyczajna radość z życia i ciekawość świata jeszcze przed świtem.
Bujam, tulam i szuszam od 40 minut. A panicz śmieje mi się w twarz z tych moich starań. -
Dzień dobry!
U nas noc bardzo spokojna i z zaledwie jedną pobudką, wieczór sugerował coś zupełnie odmiennego...
Widzę, że dzisiaj wysyp szczepień, powodzenie dla Adasia, Uli, Igorka i zatroskanych rodziców
Katy, Cola, namówiłyście mnie na tą wcierkę
A Kattalinna doradziła gdzie kupić, już zamówiłam, mąż odbierze
Kattalinna, Zosia drobinka powiadasz? Nie zamieniłabym się z nią na udka, choć sama mam okrąglutkie
Wowka, Zosia pozdrawia wagowego bliźniaka
Nasza domowa waga jest dla niej mniej łaskawa i pokazuje 170 g więcej, ale ciii
Mam nadzieję, że wczesno poranne oddziaływania usypiające odniosły skutek i jeszcze śpicie
Pawojszka, chyba nic z tego, mąż się odgraża że do Top Model za żadne skarby jej nie puści, a na adoratorów strzelbę kupi. I nazwie ją, uwaga: Sebastian
Strasznie długie te badania, wyobrażam sobie jaki to wysiłek i stres, pewnie odbija się to też na laktacji. Mam nadzieję, że szybko dostaniecie korzystną opinię i uda się zamknąć tą przykrą sprawę. Oby dzisiejszy dzień przyniósł Ci lepszy nastrój i wiarę że wszystko będzie dobrze.
Kamcia, przesyłam ciepłe myśli.
Tanda, wszystkiego najlepszego dla Matyldy, jest śliczna
Hoope, widzę że i Ciebie dosięgły wczesne pobudki
Podobieństwo tyłków powiadasz?
Katy, kattalinna, Cola87, Tanda lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry :p
Wczoraj juz ze spaniem w lozeczku nie wyszlo..Przy próbie przełożenia Kamil protestował rozpaczliwym "dedede" wiec go zostawilam ze soba i teraz jestem cala obolala :p
Hoope, to ja Kamila prawie calkiem na lezaco dalam wiec moze dlatego tak dziwnie tam lezal :p Bede kombinowac inaczej w takim razie xd Wgl w tym sklepie z wózkami, mowie facetowi, ze maly jeszcze nie siedzi, a on do mnie, ze powinna gondole kupic..Chyba myslal, ze noworodka chce do spacerowki wsadzac ;p