Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez sie pochwale moim rozdartkiem. Panna moja zostala dzisiaj u babci a ja z mezem i synem poszlismy do kina na Hotel Transylwana 3 moj seans skonczyl sie po 30 minutach telefonem od babci tak sie rozkrzyczala ze pol sali ja slyszalo przz telefon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 07:44
Wowka, Katy, kamciaelcia, Hoope, Feeva, pawojoszka, Cola87, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Skrzat zaskakuje już teraz
Co to będzie dalej
Wszystkie kaszki można robić na wodzie. Ja nigdy na mm nie robiłam.
A właśnie. Dziś zrobiłam Prezesowi wytworną zupę(?) z kaszy jaglanej, ziemniaka, marchewki, soku z gruszki i maseła. Z okazji pierwszego, pełnometrażowego obiadu. Oczywiście zapitego na deser cycem. Zjadł wszystko. Cycem nie pogardził.
No i gdyby tak patrzeć na jego spanie/niespanie, jedzenie/niejedzenie, marudzenie/niemarudzenie to również jest w niekończącym się kryzysie i ząbkowaniu. Od 4 miesięcy. I również niedojada.
I nie umie liczyć głąb jeden, bo na pół roczku miał podwoić wagę urodzeniową a nie potroić.
kattalinna, Sela, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Przeżyłam dziś mini zawał, a wkurwienie sięgnęło zenitu... Lubię teściów, ale to co dzisiaj zrobili (a w sumie bardziej teściowa) to aż żal pisać...
Zawiózl ja Maz do nich bo musiał coś załatwić a ja miałam paznokcie. Jak konczylam to powiedziałam żeby jechal po nią. Przywiózł, ale jak zobaczyłam ją to mi oczy z orbit prawie wyszły. Aż mnie trzeslo ze złości. Była ubrana w UWAGA kombinezon. Zimowy. Na mega grubym misiu i przykryta kocem. Przy kurwa 15 stopniach na dworze... Kupili jej, no fajnie. Ale nie musieli jej w to ubierać.
Maz też wkurwiony bo darla mu się cała drogę do domu jakby ja rozdzierali (nie wiedział ocb), bo jeszcze wpadła tam do środka i jej twarz zakrylo. Nie widział, że jest tak ubrana, bo jak zajechal pod dom do nich to oni ja zapakowali do auta. Jak ją stamtąd wyjelam to cała była mokra, no cała i przestraszona. Zadzwonil do matki z morda, że jak mogli ją tak ubrać, że dzieciaka by nam zadusili, to się obraziła.
Potem jak teść zadzwonil, jak Mała to teściowa w tle "no już niech tak na nią nie chuchają". No ja pierdole.
Sory za słownictwo, ale jestem tak zła, że aż mi z uszu para bucha i inaczej sie nie da.
Jebnąc to za mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 22:06
-
Kamciaelcia 48 h ? Ludziom po porodzie czasem miesiąc się spuznia @,spokojnie, przyjdzie .
Feeva biedne maleństwo też bym się wściekła
Woowka ja też mam kompleksy , zdolne te twoje dziecię.
Hoope bez przesady ja rozumiem że nasze dzieci rozwijają się z prędkością światla ale liczyć to jeszcze nie umieją ,nie wymagające za dużo. A poza tym może on wagę z Watem policzył i tak mu wyszloWowka lubi tę wiadomość
-
Ale fajnie że Skrzacik już takie dystanse przemierza
Berbecia fajna ta Twoja córa
Feeva masakraja nie wiem co tym dziadkom się dzieję. Wg mojej mamy moje dziecko jest zawsze za chłodno ubrane i na pewno niedojedzone. Z tym ostatnim to może jeszcze miałaby rację bo Adaś ile widzi tyle zje, chyba że to np brokuł to ma odruch wymiotny ;p poza tym dziś u nas dzień marudy, dopiero na wieczór się poprawiło.
Wowka lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka
Po tym porodzie było już idealnie 3x28 dni
A test owulacyjny pozytywny w 14dniu..
Ja z wiadomych powodów spać nie mogę
Najpierw dlugo zasypialam, potem Patryk zaczął swój schemat, i teraz ten schemat trwa-godz 6, troszkę mu się rozbudzilo...tzn rzuca się przez sen, niby śpi a kreci się 45min. Lulam na rekach...i tak spać nie mogę..
Jutro szczepienie. Mąż ma wziąć wolne. .cierpliwie(w innym tego słowa znaczeniu)czekam do jutra.. ale mam nerwy. Jeden problem nie wyjaśniony a głowa zajęta kolejnym
Jestem zła na mojego gin i na męża
Szkoda gadać
Niech Patryk zasypia bo chcę kawy. Ja spać nie muszęWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 06:41
-
Kamcia, a dlaczego jestes zla na swojego gina?
Feeva, nie dziwie sie, ze sie wkurzylas, sama bym pewnie zaplonela. Ciekawe w co by ubrali Manie jakby serio bylo -20
My nie spimy od 5:30. Cala noc steki.
Wszystkie dzieciaczki boskie, Skrzacik wymiataWowka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Kamcia, przesyłam wirtualną ogromną kawę i trzymam kciuki, żeby jednak ułożyło się po Twojej myślioprócz owulaków nie masz ciążowego?
U nas dzień. Miał się rozpocząć o 5:20, ale jakoś przebrnęliśmy do 6. Skrzat opowiadał coś zabawkom w łóżeczku do 6:30, więc jeszcze przymknęłam jedno okoAle noc paskudna. Pobudki, marudzenia. Jedzenie tylko jedno. Najlepiej by się spało z mamy palcem w buzi.
Teraz kawa i można żyć. -
Feeva, przesadzili, nie dziwię się nerwom.
Kamcia, to może dla odmiany inny test? Lidl wiem, sprawdzałam gazetkę, mąż poinformowany, ze czeka go szoping
Wraca temat spacerówki. Jak ją ubierzemy w bluzę tylko to już się nie ruszy w gondoli. Jakiś zimowy zestaw nie ma szans. -
j.s.
bo byłam na wizycie po połogowej i poprosiłam o piguły
a wtedy miał jakąs awarie, przyjmował z opóźnieniem więc na szybko...powiedział mi że mają minąc 2-3 cykle, a trwał juz drugi...łaski nawet nie zrobił, a ja po cichu wiedziałam, że szybko (mając dwoje) do niego nie dam rady sie zorganizować
i sie nie zorganizowałam i ma kolejny cykl na pewno z owulacją
po prostu mam nerwa
a wtedy jestem niefajna
w tej całej załamującej sytuacji z kolejną stresogenna to ja już nawet nie wiem czy sie śmiac czy płakać -
Wowka wrote:
Kamcia, przesyłam wirtualną ogromną kawę i trzymam kciuki, żeby jednak ułożyło się po Twojej myślioprócz owulaków nie masz ciążowego?
no nie mamten owulak tez był ostatni z zapasów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 07:10
-
Kamcia, Kamcia, Kamcia! Ty wiesz. Co Ci będę mówić. Doświadczona kobieta jesteś.
Wczoraj miałam napisać, ciekawe która znienacka zaskoczy ale miałam na myśli te młódki głupiutkie () a nie te dojrzałe.
Nie fundujcie sobie niepotrzebnego stresu.
J.S steka bym zjadła. A dobre robisz?Proszę średnio wypieczony
Co do teściów, no brawo, gratuluję i teściów i ich fantazji. Swoją drogą tatuś też by oberwał, że się nie zatrzymał i nie sprawdził czemu biedna tak krzyczy. Wyciągamy wnioski!kamciaelcia, J.S lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka