Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
j.s.
nie napisze , bo niektóre z was stosują to jako antykoncepcję a dla mnie to realne ryzyko zajścia w ciąże
\tekst męża"tak można zajść w ciążę?" powalił mnie na łopatki
więc ogólnie nawet seksu nie bylo, a na pewno nie skończyło sie przyjemnościa, skończyć się mogło ciąża bo to był 12/13 dc z owulacją w 14...matko!czarnowidztwo -
nawet przerywanym bym tego nie nazwała
tak! przerwałam w trakcie z awantura czemu mąz mnie zaczepia
a on po tym pyta"czy tak można zajść w ciążę?" no można do cholery, plemniki nie są tylko w spermie, zrobiłam mu wtedy wykład, poleciałam sprawdzić który to dc, awantura była dalej, a teraz gada do mnie "zaczynam się bać"
-
Dzień dobry kolejna noc się nie wyspałam no za nic nie mogłam zasnąć dziecko mi śpi jak anioł a ja niewyspana chodzę no przecież to nie normalne .
Kamcia no w taki razie twój stres jest w dużej mierze uzasadniony . Soda jest faktycznie do sprawdzania płci możesz sprawdzić temperaturę tuż przed okresem powinna spaść jak jest nietypowo podwyższona może być że @ jednak nie przyjdzie . Ale nie będę ci krakac może to poprostu coś się przestawiło. Przy takich regularnych cyklach nie stosowaliscie zabezpieczeń w okolicach owulacji?
-
pawojoszka
stosowaliśmy "zero seksu"
ja nie mam ochoty, mam na niego wielkiego focha, więc w sumie było raz od porodu plus ta sytuacja
ale sie opamiętalam w trakcie, oby nie za późno
wywalałam męża z sypialni, on i tak swoje teksty
spakowałam go raz, on swoje
spakowałam siebie i dzieci...za słabo myśli, teraz wiem, że w ogóle nie mysli
a na tabsach tyle lat nigdy sie nie martwiłam, pewne nawyki są...a gumek się boje-miewam mega uczulenie -
Kamcia wiem że przy przerywanym jest ryzyko i przy każdej penetracji też bo nie musi być do końca żeby była ciąża ale ryzyko jest raczej małe u ciebie stawiała bym raczej na stres . Pozytywny test owulacyjny mówi że owulacja będzie nawet za36 godzin nawet jak jakiś plemniki się wydostały to nie musiały przeżyć
-
pawojoszka
oby
tak sobie tłumaczyłam 2 tyg
przecież temat przemilczałamzaczeam się bac jak @ sie zaczęła spoźniac
w obecnej sytuacji-stres-ma niby prawo (przy moich idealnych od 94 roku cyklach)
teraz się odezwałam
znów na mnie się skupiamy
obysmy jutro juz sie z tego smiały ku przestrodze dla innych
bo mnie wszystko normalnie i bez tego przerasta
i lepiej wtedy dla was ze na trochę znikam -
Dzień dobry
Nie wyspalam sie, też nie przez dziecko..
Feeva, masakra, tez bym sie wkurzylaMoja teściowa tez by Kamila najchetniej duzo grubiej ubierala niz ja, ale na szczescie w tej kwestii nie ma nic do gadania :p
Kamcia, oby bylo po Twojej mysliMnie chlopak wkurzyl jak jeszcze w pologu bylam bo mi gin proponowal spirale, a on mi zaczal jakies "madrosci" prawic...
-
No ja już byłam nastolatką . Menopauza taaa jasne jeszcze się z ta@ będziesz męczyć ładnych kilkanaście lat co najmniej a tak wogole to kup test i będziesz mieć jasność sytuacji po co się dodatkowo stresować zastanawianiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 08:06
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia, to z Ciebie weteran regularnych cykli
tak czy siak, myślę, że jutro będziemy się śmiać, ku przestrodze
W 1994 szłam do szkoły podstawowejale moja mama jest nauczycielką biologii i wiedziałam co to miesiączka
Jak to jest, że obcinam pazury temu Skrzatu, a on i tak drapie się po nosie? Wczoraj obcięłam, i to cążkami, a dzisiaj znowu jest szrama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 08:07
-
Wowka, taka stylówa, co poradzisz
Hoope, też się zastanawiałam niedawno która będzie pierwsza
Chwilę temu spytałam męża czy robimy drugie. Powiedział "nieee" ale zupełnie bez przekonaniaoboje jesteśmy póki co zdania, że jeszcze za wcześnie. Tylko ja nie chcę czekać ale ochoty za dużo nie mam też.
-
W 94 to mnie pewnie w planach jeszcze nie bylo bo sie moja siostra urodzila dopiero:p
Ja mowilam ostatnio chlopakowi, ze najwczesniej za 3 lata kolejne, a on do mnie, ze i tak nie bedzie tak jak zaplanuje..Zaczelam sie bac xd A po moim ostatnim snie stwierdzil, ze przecież jakos sobie daja rade z blizniakami xd -
Kamcia, ja w 1994 byłam na świecie, ale dopiero w sierpniu
My drugie za jakieś 3 lata. Trzymajcie kciuki, żeby był syn, bo jak będzie druga córka to Maz mi zapowiedział że robimy trzecie (a ja nie chcę), a jak kolejna córka wyjdzie to on z czterema babami wyląduje w psychiatryku
Eh no nie zatrzymał się, bo Mania ma ostatnio awersje do samochodów i za każdym razem się drze. Więc nie pomyślał, że rodzice mogli taki numer wywinac. A do domu od nich mamy 3 minuty samochodem.