Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia wczesną menopauzę to mam tu już ja zdiagnozowaną
i to już blisko 10 lat temu. A już na pewno 7 lat. czy są tu roczniki 94? To już w ogóle czuje się staro... i menopauzą
Kamcia noł stress - będzie dobrze. Swoją drogą moja kuzynka zaszła w ciążę jak druga córka nie ma 3 miesiące. A dziewczyna ma 24 lata. I trzecie dziecko w drodze... jedna ma 4 lata, drugie teraz jakoś 7 miesięcy i jakoś luty marzec rodzi się trzecia córka. I powiem tak, żadne nie planowane... moje ciotka tylko mówi "A niech się parzą jak te króliki i jak te turki" turki bo mieszkają w Niemczech... Także tego...
No nic oby jutro było po stresie tak jak mówisz.
U nas noce bez zmian, pobudki co 1h 1,5h 2h to już rzadki luksus...
Zbieram się pływać.
Zanim napisałam to już wiadomo że teraz możemy się śmiać A nie gratulowacWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 08:50
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia jak chcesz go do zawału doprowadzić to pokaż mu stary test ciążowy
Tylko potem długo wojna będzie i nadszarpnięte zaufanie. Ja po prostu bez gumki nie pozwolę. Podchody robi, owszem, ale zawsze dostaje po nosie. Bo to ja byłabym w ciąży nie on. Żebym jeszcze okres miała to wiedziałabym na czym stoję, nawet ten przerywany może wróci (póki karmie, potem plastry). Choć raczej się nie odważę, Prezes mocno mnie nadszarpnął. A facetowi nie udam jak psu!
Żeby poruszyć Waszą wyobraźnię, dziecko udusi się po 1,5 minucie. Na ratowanie jest więcej czasu, ale po co ratować? Lepiej zapobiegać. Szczególnie, że potem jest duże ryzyko niedotlenienia mózgu, śpiączki i wielu innych potwornych rzeczy. 1,5 minuty. To bardzo mało czasu. Fotelik też nie jest pod tym względem bezpieczny. Prezes wkłada rączki pod pas. Łatwo się w foteliku przegrzewa. Ma pozycję, która utrudnia odkrztuszanie.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
W niedzielę byliśmy nad morzem, o tak pięknie było
A kuku
I z dzisiaj rana. Siada już całkiem swobodnie i coraz rzadziej nos spotyka się z kocem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 10:18
Katy, pawojoszka, J.S, kamciaelcia, kattalinna, Wowka, Feeva, MonikaJ, Berbecia, Fatalita, D_basiula, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope jaki pulpecik z niego ,no i piękna pogoda i widoki pewnie jedne z ostatnich w tym roku u nas już dziś szaro i zimno a moja suszarka nadal nie działa .
Jedne już siadają inne pełzają ,czy my na pewno w jednym czasie te dzieci rodzilysmy bo moja jakoś słabe postępy robi pewnie wie że mama nie chce żeby za szybko dorastała -
Ja wogole nie rozumiem waszego zdziwienia ,czemu by Hoope miała nie wyglądać ładnie toż tu wszystkie same laski są
Ok teraz się doczytałam że J.s napisała łagodnie a nie ladnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 10:33
Hoope lubi tę wiadomość
-
Prezesik super
te grube udeczka mnie urzekają za każdym razem
i jaki wysportowany, skoro nie wali nosem w koc
Hoope, to Ty?!? Nie wierzę. Albo nam naściemniałaś o 18 latce, albo przekupiłaś jakąś młódkę na plaży do ponoszenia Prezesa. W sumie zrozumiałe, od jego masy plecy muszą boleć
Kamcia, czyli nie czekamy do jutra że śmiechem. Dobrze, że sytuacja jasna
Ja bym chciała urodzić kolejne dziecko bez bycia w ciąży
A moje jedyne dziecko dało taki popis przed chwilą, że mi źle i przykro. Ma-sa-kra. Od zębów to wodnisty katar, jak ślina?
-
Witajcie!
U nas kiepsko. W nocy jedna pobudka, ale Zosia nie spała prawie 3h. Rano na drzemkę odkładałam ją godzinę. Wczoraj rano zasnęła w miarę szybko, ale z każdą kolejną drzemką (były trzy) miała większe trudności z zaśnięciem, wieczorem też zasypiała dłużej niż zwykle. Jestem pewna, że odkładam ją w odpowiednim momencie, gdy jest śpiąca ale nie przemęczona. Czuję się bezradna. Spacery mamy krótkie, do domu ciężko kogoś zarosić, bo przy zasypianiu cyrk – żyję w izolacji społecznej i źle to na mnie wpływa. Wyżaliłam się. Zaraz poczytam co u Was nowego od wczoraj.
-
nick nieaktualny
-
Mała Matylda, współczuję
Wowka, co tam moje wymienne dziecko narozrabiało?
Dziewczyny, pamiętajcie, że Hoope umie w fotografię więc zna te wszystkie triki żeby oszukać zdjęciem
Ja mogę być w ciąży, poród mi nie przeszkadza tylko wyobrazić sobie dwójki nie mogęa nawet karmienie w tandemie jest do ogarnięcia.
Hoope lubi tę wiadomość
-
MalaMatylda, wspolczuje, oby to byl chwilowy problem tylko:*
No wlasnie, ja myslalam, ze to ta najstarsza córka Hoope :p Widze tez podobienstwo do Prezesa do mamy
Tez sobie dwojki nie wyobrazam, bo np. jesli znowu trafiłby mi sie egzemplarz niewozkowy to jak wyjsc na spacer z dwojka? Kisic obu w domu czy wśród akompaniamentu placzu chodzic...
Kwiatkowa, wcale nie nie jest do tylu :p Kamil nawet liczac wiek korygowany zaczal sie obracac pozniej xdWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 12:38
Mała Matylda lubi tę wiadomość