Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry :p
Hoope, a Barylka ma juz zeby czy dziaslami gryzie? :p Mi Kamil kradnie telefon ostatnio jak za blisko niego położe xd
U nas kiepska noc znowu, nie wiem co sie stalo, ze sie tak popsuły te nocki;/ Licze na dłuższą drzemke pozniej... -
Tak Kattalinna. Będzie jak chcesz
Jak Zawsze
Katy jakie zęby, chyba, że sztuczne, po prababciRąbie dziąsłami
A gryzie jak wściekły pitbul, aż głową szarpie
Zresztą od wczoraj też drapie i szczypie. Nowa umiejętność
Takie słodkie bobo mam...Sela lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
U nas o 2 przełom-patryczkowi gorzej z kaszlem i miał stan podgoraczkowy. Rano już ten kaszel okropnie brzmiał. A chrype ma jak nigdy...
Popołudniu zapisałam chłopaków do lekarza. Rano męża nie mam. Piotrek w nocy dobrze, kaszle. Ale Patryczka bardzo mi szkoda.. . -
Mama oczywiście.
My to leczenie stosujemy przy wszystkich chorobach krtani bo niestety po krztuśćcu ta tendencja zostaje na pamiątkę
Kamcia to niedobrze. Daj znać co po lekarzu.
Pytanie za 100 punktów. Co kupić do zabawy dla 6+? Ma świecić i wydawać dźwięki. To lubi.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Mama kciuki!!!
Kamcia daj znać jak będziecie po wizycie. Powodzenia!
U nas dzisiaj pobudka idealnie co 2h i tak od 4 dni. Przecież mu ten brzuch pęknie po tym jedzeniu. Od 3 dni daje to jabłuszko i jak narazie kupy nie ma. Jutro spróbuje z tą śliwką, jak nie to znowu czopek pojdzie w ruch. Masakra z tymi kupmai.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 11:41
W końcu się udało...
-
Patryk ogólnie jak pośpi ma dobry humor, na kaszel-który okropnie brzmi- się denerwuje i popłakuje
w nosie praktycznie nic nie ma
no ale mnie też kaszel męczy
dziś już dałam mu syrop
inhalacje sa nadal
głos ma nieziemski
Piotrek tez srednio
położyłam go ale po apapie
lekarz jakiś w zastepstwie więc nie wiem czego sie spodziewać
szpital odpada-tej wersji nie przyjme z wiadomych powodówwariancja lubi tę wiadomość
-
Patk, napięciu przeczytałam Twoje wpisy. Jak dobrze, że Twojemu mężowi nie stało się nic poważnego. Nie rób sobie wyrzutów, mąż ma rację, to mogło się zdarzyć w dowolnym momencie. Masz wspaniałego faceta, kochasz go, cenisz, mam nadzieję że ta trudna sytuacja jeszcze Was umocni jako rodzinę.
Hoope, co za wzruszający opis, aż łezka się w oku zakręciła
Też chcę takiego nieporadnego całusa! Jeszcze trochę muszę poczekać, bo my jesteśmy młodsi o prawie 2 miesiące.
Kattalinna, trzymam Cię za słowo
Kamcia, bardzo współczuję, szkoda mi obu chłopców i Ciebie, że od rana sama musisz sobie radzić. Daj znać po wizycie.
Mama32, czekamy razem z Tobą.
U nas noc udana, tylko jedna pobudka na ekspresowe karmienie, obie zasnęłyśmy w trakcie. Zasadniczo to córka mnie przechytrzyła: w ramach przygotowań do zmiany czasu położyłam ją spać 40 minut później, a ten gagatek rano i tak obudził się godzinę wcześniej niż zwykleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 16:24
Hoope, Wowka, kamciaelcia, Katy, D_basiula, Berbecia, Kwiatkowa24, pawojoszka, Sela, Cola87, kattalinna, Fatalita, Feeva lubią tę wiadomość
-
Hoope, to pozory wynikające z tego, że zapodaj przyjmuje tylko obraz, a nie dźwięk. Nie wiecie jakie ten „aniołek” potrafi robić awantury jeśli 30 sekund marudzenia nie przyniesie oczekiwanych skutków
. Nocny sen akceptuje, ale dzienne drzemki to zło – przecież życie pannę omija
Ale kocham tą Kluskę najbardziej na świecie i zachwyca mnie jej niespożyta energia i ciekawość wszystkiego