Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope, pan młody będzie selfiaki strzelał
Wowka, my też w Tosi. Trasa akurat na spacer z Bożenkątam dziś zakupione nosidełko. Tylko jestem zła trochę. Z racji że to na chwilę rozwiązanie to chcieliśmy jak najniższym kosztem. Wybrałam maxi cosi za 319. W nocy na stronie jeszcze taką cena była. Wieczorem mąż pojechał i kupił za 349, zdążyli podnieść... A to akurat tyle vi na adaptery na olx
w Tosi babeczka nam cudo pokazywała http://www.sklep-tosia.eu/gb-vaya-i-size_p2196_k167_m164. Ma gwiazdki, ma i-size ale nie ma test plus.
W 8gwiazdek natomiast ten fotelik: https://osiemgwiazdek.pl/klippan-kiss-2-plus-0-18kg-grupa-0-1,3,724,763
W obu takie małe niemowlęta można przewozić, oba rosną, oba tyłem. Ten z Tosi ma bajery jeszcze dodatkowe. Gdyby w gwiazdkach mieli ten model to byśmy pewnie kupili. Ale nie mają więc go nie biorę pod uwagę.
Mam upatrzonych kilka foteli następnych z axkid minikid 2.0. na czele ale zdam się na fachowców. Polecam zdecydowanie, na Bemowie też mają sklep -
Ja może Mani przebije w wieku 3 lat lub coś koło tego
Salon piercingu. U kosmetyczki nie polecam. Ja mam krzywo zrobione, co prawda było to 20lat temu, ale jednak. Lepiej iść do kogoś wykwalifikowanego,ktory zna się na rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 22:25
-
kattalinna wrote:w Tosi babeczka nam cudo pokazywała http://www.sklep-tosia.eu/gb-vaya-i-size_p2196_k167_m164. Ma gwiazdki, ma i-size ale nie ma test plus.
Hej, jeszcze raz się wtrące. Żaden obrotowiec nie ma i pewnie nie zdobędzie testu plus, właśnie przez możliwość jazdy przodem. Gdyby był tylko tyłem pewnie by miał +. Tak tylko pisze, w razie jakby to było jedyne co by Cie hamowało przed zakupem -
Rany, ogłupieć można od tych fotelików... w tym klippanie podobno można wozić dziecko jak walizkę?
Dobrze, że nasz fotel do 13kg, a Skrzat z skrzacią wagą i wzrostem.
Ale dobrze wiedzieć, że są gwiazdki na Bemowie, pewnie skończy się, że nie będę nic wybierać, tylko pojedziemy i na miejscu będziemy decydować. -
Wowka, zdecydowanie polecam takie rozwiązanie. Oni naprawdę się znają na tym to po co samemu tracić czas? Lepiej na forum posiedzieć
klippana można jak walizkę, widziałam
tylko te kółeczka marne więc rundka po mieście odpada, ale przejechać po podjeździe do domu to już spoko.
White, wiem że tak by było, ale nie ma + i nie mają go w gwiazdkach. To ja też nie mama tak serio to nie mamy isofixa. A obrotowe jednak kuszą więc nie wykluczam że jakiś do nas nie trafi.
White Innocent lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Cola, oby szybko wyszedł ten zębiszcz! Pamiętaj, obserwuj dziubek, to będzie okazja zakupu kiecki
Kamcia, jak u Was? Jakaś poprawa?
Wiecie, że chyba dałam jeść Skrzatowi przez sen? Bo jak się obudziłam to nie pamiętałam, butelka stała tam gdzie zawsze odkładam, dodatkowo znalazłam butlę z wodą dla siebie, i to upitąwięc wykluczam udział osób trzecich
Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
W nocy był kaszel, ale nie jakieś wielkie ataki. Jednak pobudki doslownie co godzinę. Krótkie ale co godzinę. I właśnie wstał uśmiechnięty.
W sumie co godzinę ale zjadł"tylko"trzy mini porcje
Piotrek jeszcze spi. U niego kaszel był około 5. Ale on dostał raz sinecod, ja i Patryk 2x
Nie mam kiedy odespac piątej nocki
Ale W domu siedzimy-lekarka kazała
A teraz ja mam atak kaszlu, pewnie przez niego głos stracę -
Nic mi nie mówcie nawet o tym, że ją zostawiłam w tym samochodzie. Ale naprawdę to była chwila moment w której naprawdę wstyd się przyznać ale o niej zapomniałam i wybiegłam do tej policji. Nikt w rodzinie o tym nie wie... mąż też nie. Pewnie też by po mnie pojechał... No ale nie było mnie naprawdę 2-3 minuty.
Dzięki za info w sprawie ubezpieczenia. Kurczę nie mam pojęcia na jakich częściach, my go mieliśmy dopiero od kwietnia tego roku i nic nie było naprawianie. A samochód nowy nie jest bo 2012r. wiec podejrzewam, że może mieć jakieś inne części. No nie mam pojęcia. A jeśli chodzi o ubezpieczalnie to akurat to jest w obrębie tej samej ubezpieczalni bo sprawca też w Warcie ubezpieczony. Liczę że jak szkoda całkowita to żeby chociaż ponad 50 tyś dali, bo teraz takie podobne chodzą ok 56-58. A w urzędzie podobno rynkowa jest 43tys. i nikogo nie interesuje tam że nie ma szansy za takie pieniądze kupić chociaż zbliżonego.
Zobaczymy... mam nadzieję że wiele nie stracimy. A może będą chcieli go naprawiać. Wczoraj został zabrany gdzieś na jakieś pomiary czy ta bryła nie jest krzywa i podobno nie jest. Teraz z perspektywy czasu widzę że chyba bardziej ucierpiał tamten dostawczak, bo musieli wycinać jakby przód w żeby wydostać tego kierowcę.
No najważniejsze że zaraz jadę po małżonkazażyczył sobie kopytka z sosem z żeberek i torta bezowego, więc chyba dobrze się czuje. Mam nadzieję że nie udaje że nie jest specjalnie przejęty tym autem... Bo to wiecie ... naprawdę kupiony za wszystkie oszczędności, taki jak chciał ale nigdy nie był nam potrzeby taki duży. A w związku z narodzinami Barbary nadarzyła się okazja żeby taki kupić. No... A ja pomstowałam na ten samochód bez przerwy...
Idę robić te nieszczęsne kopytka. Nienawidzę gotować. No nic...
A Jeszcze wszystkim chorym też życzę zdrówka. Staram się czytać ale zaraz zapominam co czytałam.
Aaa Feeva piękne będziecie miały suknie dziewczyny. Naprawdę !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2018, 08:58
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Mama32 musisz dodac Hoope najpierw do przyjaciolek z tego co wiem i dopiero wtedy uda sie napisać..
Wspolczuje choroby oby udalo sie szybko wyleczyc..
Feeva, u nas tez przez jakis czas byl taki placz przez sen, teraz od 3 dni po kilka razy w nocy mu sie zdarza, a o spaniu w lozeczku nie ma mowy w ogole ;/ Mam nadzieje, ze to minie...A przy przewijaniu ostatnio Kamil mi odpina pieluche xd
Ogólnie u nas znowu wieczorne usypianie to koszmar, wczoraj zasnal o 19.50, ale chyba wziął to za drzemke i po 25min sie obudzil zadowolony..Ostatecznie zasnal ok.21.30 i chociaz tyle, ze pospal do 8..Moze to przez idace gorne jedynki, na moje oko moga wyjsc za jakies 2 tygodnie okolo jesli bedzie tak jak z dolnymi.
Wiecie, ze ja po wypadku, w ktorym mialam stluczony kregoslup i zlamana noge nie byłam ani jednego dnia na obserwacji? A chlopak mial operacje i chyba 3 dni tylko byl z tego co pamietam...
Zdrowka dla chorujących dzieciaczkow :*