Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JS, gratki zębiszcza
Feeva, jakieś pyszne te chrupki musisz dawać
Kattalinna, ostatnio się zastanawiałam, jak Rekinu obgryzał mi palce, jak by to było to karmić piersią i aż się prosić o odgryzienie sutkówmedal dla Was, dla zaciąganych zębów i dla Matki Natury, że sutki nie są takie łatwe do odgryzienia
A z tą książkowością zębów, to ja czytałam, że dolne pomiędzy 4 a 6 miesiącem. Każdy autor pisze, jak mu wygodniej
Sprawdziłam, są mopo-body, a w sumie nawet mopo-pajac.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/797d992a70dc.jpg
Już mnie dzisiaj nic nie zaskoczykattalinna, Katy, Sela, Nynka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
J.S gratulacje dla drugiego ząbka
U nas jeszcze nie ma ani jednego heh.
Wowka chyba takiego mopo-pajaca trzeba kupić... taka żywa froterka podłóg to jest to czego mi brakuje, a nie jakieś tam elektryczne samojeżdżące, za które trzeba trochę dać, a tu pełna darmoszka na cycu heheJ.S lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Sela, licząc wszystkie koszty utrzymania takiej froterki to jednak taniej jest kupić nawet kilka irobotów
i irobota zawsze można oddać na gwarancję, jak jest za głośny, a tu co, producent scedował odpowiedzialność za serwis na użytkownika
Coś chciałam konkretnego, ale się wybiłam z rytmu tymi mopami.
A, już wiem. Mała Matylda, Wy byłyście na bioderkach u tego samego lekarza co my, na kiedy macie kolejną kontrolę?
Skoro nikt nic nie pisze, to poprowadzę monolog. Na starym telefonie otworzyłam forum. Na 25.04wiecie co się wtedy działo? Ibishka i Nynka urodziły, JS wyszła ze szpitala, Hoope rejestrowała Prezesa w USC, mi zdejmowali pessar i raczyłam się piwem z Kattalinną, która oszukiwała w wielkością ciążowego brzucha. Mala Matylda, Fatalita i D_basiula były u lekarza, Kamcia jadła pizzę, Feeva jadła wszystko i pękał jej brzuch, wszystkie chcialysmy jeść gofery i wróżyłyśmy porody z nadchodzącej pełni księżyca, a Fermina unikała gości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 17:26
kattalinna, kamciaelcia, Fatalita, Katy, Hoope, Nynka, Feeva, Mała Matylda, D_basiula, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Wowka w sumie racja, bo mój froterek jeszcze nie zaczął froterować, a już jest głośny. Cholercia człowiek nie przemyślał wszystkiego, a przy kasach są informacje "prosimy o przemyślane zakupy, zwrotów nie przyjmujemy!" ale gdzie by kto czytał jakieś informacje drobnym drukiem hehe
Wowka lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
kattalinna wrote:Wowka, cóż za historie z archeo
jakie my wtedy wyspane w większości byłyśmy
Fatalita bezwstydnie wyznała, że spała 10 godzin w nocy. Fermina spała prawie do południa, buehehehe:D:D
Fatalita, kattalinna, Cola87, Nynka, J.S, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Coz za wspomnienia haha :p Ja juz wtedy bylam niewyspana xd
A propo mycia podłogi, umylam wszystkie podlogi, a tesciu mi wlazl i wpuscil psa, a mokro na polu bylo..Poziom mojego wkurzenia sięgnął 100% zwlaszcza, ze Kamilowi cierpliwość sie juz kończyła wiec musialam na szybko poprawiac...
Maly sobie ucina drzemke, czuje, ze usypianie bedzie ciezkie, ale nie wytrzymalby juz raczej...
Edit. Dzisiejszy kleik ryzowy bardziej smakował mi niz Kamilkowi xdWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 18:17
-
Skrzacik wygląda z oczek jak rasowy bandyta
Oj matka Wowka, co Ci tu rośnie za ancymonek
Wybaczać to mu będzie chyba wiele kobiet kiedyś
Feeva jaka przejętość wielkaWidać, że jeszcze nie wie, że są lepsze rzeczy do jedzenia niż chrupek
Ja to sobie nawet nie chcę przypominać jak było przed (ciążą też) bo w rozpacz wpadnęWowka lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wowka, Hoope mi z ręki wyjęła to co chciałam napisać
dokładnie, Skrzacio wygląda na przyszłego słodziaka-łobuziaka...ahh te oczka
pełne bajery :*
10 godzin...nie pamiętam rzeczywistości, w której tyle spałam
Katy, ja bym teściowi tym mopem w tyłek trzepnęła to następnym razem by uważał
Katy, Wowka lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
O matko, mam dziś problem z tym forum
poprzednia wiadomość mi się nie wysłała cała
tak jak pisałam Skrzacik przeuroczy z ząbkami
Mania cudna! Jak taki jeden chrupek potrafi sprawić tyle radość! Jakie kupujecie? Bo na niektórych pisze że od 7 miesiąca...one się czymś różnią? My się chwalimy ząbkiem i z niecierpliwością czekamy na następnego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53154dea4b57.jpgkattalinna, Sela, kamciaelcia, Wowka, Berbecia, Fatalita, Kwiatkowa24, Feeva, Hoope, D_basiula, Mała Matylda, Katy, Nynka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Mania nadal bezzebna
Cola gratuluję
Haha, Feeva jadła wszystkojak to brzmi
Usypialam Manie, już prawie spała, nagle się przebudzila, spojrzała na mnie, pomiziala mnie po policzku i usnela ❤️ AwwWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2018, 20:52
Sela, Fatalita, kattalinna, Wowka, Cola87, Hoope lubią tę wiadomość
-
J.S wrote:Wowka, wyszlam po to aby za trzy dni urodzic
Co za piekne czasy z tym spaniem. Pamietacie nasze forumowe warty?
Oczywiście, że pamiętam nocne warty
I naszą szpitalną umowęTy wyszłaś że szpitala, ja trafiłam, ja miałam wyjść do domu do czasu, kiedy Ty miałaś mieć cc
A wyszło jak wyszło
To i tak wina Hoope i jej królika voo doo
Cola, zębiszcz lada moment. Wygląda jakby już przebijał dziąsłopewnie też odetchniesz z ulgą, jak już wyjdzie
Cola87, Hoope lubią tę wiadomość