Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam się nic nie poprzestawialo. Jak wstawalysmy o 7 tak wstajemy
Berbecia kciuki za wyniki.
Taka piękna pogoda, a ja muszę na kuriera czekać, wrr.
Katy, no mądrzebędzie miał dzieciak traume
-
Dzień dobry.
Kamcia powodzenia u okulisty
Berbecia kciuki za wyniki
U nas noc okropna, pobudki nawet co godzine masakra jakaś. Płacz co chwile. Nie wiem czy to po szczepieniu takie akcje czy złość na to, że wczoraj miał przesuniętą kąpiel aż o 1.5h... oby dzisiaj było lepiej.
Kurcze dzieć dostaje wode, śliwki, jabłka, a kupy jak nie było tak nie ma. Idzie tylko po czopku po 4 czy 5 dniach. Już sama nie wiem co robić.W końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Sela a Ty karmisz mm czy kp?
Kamcia super. Wszystko już macie zbadane?
Objawy krzywicy są wyraźne, jeśli dziecko ją ma, lekarz nie potrzebuje badań. Samo pocenie natomiast jest niejednoznaczne.
Mama i jak leczenie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 09:53
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia dobrze, że wszystko ok
Kurier był. Lecimy na spacer i szybkie zakupy, żeby zdążyć przed tłumem ludzi, bo przecież trzeba wykupić pół sklepu na jutrzejszy dzień wolnykamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Sporo dobrych informacji na forum
Pawojszka, tak się cieszę, że opinia wręcz przerosła Twoje oczekiwania, bo że będzie pozytywna nie miałam wątpliwości.
Katy gratuluję wczorajszego szczepienia i perspektywy długiej przerwy do kolejnego.
Kamcia, super że u okulisty ok.
Kwiatkowa, w pierwszej chwili zinterpretowałam zapis, że nie jesz słodyczy od siedemnastej dziesięć, ale spojrzałam na porę zamieszczenia postu i mi się nie zgadzało. Chyba mierzę swoją miarą
Dzieci Patk i Kwiatkowej śliczne
Cola, dziękuję za instruktarz
Berbecia, kciuki za wyniki.
Wowka, jak tam u Was po dniu pełnym wyzwań?
U nas wieczorne zasypianie udało się przestawić, a rano codziennie wychodzi inaczej. Dzisiaj w nocy była tylko jedna pobudka, po 8h snu, ale gdy już się obudziła nie chciała spać przez ponad 2h, a potem tylko 40 minut drzemki i wyspana. Teraz za to śpi już 2h.Katy lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Kattalinna
To miałam na myśli
Że po co też od razu faszerowac wit D(zakładać krzywice)
Kamcialecia u nas lekarz stwierdzil ognisko zapalne jakos to tak nazwal i powiedzial ze poczatek krzywicy
Dzwonilam wyniki wmiare dobre jedynie wapn i potas na gornej granicy to powtorzenia za okolo6 tyg. Mowil ze moglo to byc od sposobu pobrania.