Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też wichura i prądu nie ma prawie 2h
zdążyłam wrócić do domu przed tym najgorszym
Synuś tylko marudny
I bał się tych ciemności
Jak nie ma prądu to zaraz ogrzewanie siadzie, woda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 20:07
-
Friend, wiem, że łatwo się mówi, ale myśl pozytywnie i czekaj cierpliwie A co do zachcianek to w miałam podobnie jeszcze z 2 tyg temu, mix śledzia z pączkiem królował. Teraz jednak doszły mi mdłości i nie mam ochoty na nic do jedzenia Trzymam kciuki
Friend lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url] -
Anusias wrote:Friend, wiem, że łatwo się mówi, ale myśl pozytywnie i czekaj cierpliwie A co do zachcianek to w miałam podobnie jeszcze z 2 tyg temu, mix śledzia z pączkiem królował. Teraz jednak doszły mi mdłości i nie mam ochoty na nic do jedzenia Trzymam kciuki
Właśnie tak kojarzę pierwsza ciąże. Pierwsze trzy miesiące to był permanentny kac, ból żołądka, wszystko doprowadzało mnie do mdłości. Korzystam w takim razie póki mogę -
malwka08 wrote:Kamicaelcia, a w jakim wojewodztwie mieszkasz? Zawsze boję się takich wiatrów...
lubuskie
prądu nie ma
telefon zasięgu nie ma
ogrzewanie nie działa
jeszcze laptop działa i net bezprzewodowy
gorzej ma być blizej morza i na "dole" Pl -
Dziewczyny pamietajcie, żeby przy braniu luteiny baardzo dobrze dezynfekować aplikator, nie wystarczy jak w instrukcji tylko woda, ja zawsze dezynfekowałam płynami, a jak ostatnio mi brakło to czystym alkoholem i jak do tej pory nic mnie nie piekło itp. teraz ze względu na jakieś dziwne uczulenie odstawiła mi gin luteine i zostawiła tylko duphaston.
Co do pogody to u mnie jak narazie strasznie wieje ale prąd jest i mam nadzieję, że tak zostanie...
Jeżeli chodzi o zachcianki to jak zawsze pochłaniałam słodycze, tak teraz pieke ciasta itp i nawet nie spróbuje... niby dobrze, bo dupa rośnie ale nadrabiam jedzeniem co chwile, bo jak nie zjem co 2-3 h to mnie mdliW końcu się udało...
-
Dziewczyny! Przez Was wygoniłam Męża po Colę... A u nas też wichury i się boję czy wróci.
Sami, dziękuję, poszukam sobie tej książki, ja też narazie, jak zwykle B12 ale sie zastanawiam co z wapniem.. W mojej książce są niby przeliczniki dla weganek.. ale ja nie jestem w stanie tyle zjeść...
Gratuluję udanych wizyt!! -
Ja piję pepsi - nie litrami, ale jak mam ochotę to puszkę pepsi w tygodni wypiję. Kawę za to przestałam pić, po prostu piłam jej coraz mniej, zamiast kawy wybierałam herbate aż pewnego dnia w ogóle nie wypiłam i tak mija już drugi tydizeń bez kawy
A zachcianki ojjjjj mam.... jednego dnia moge pochłonąć pół pizzy, a drugiego na karton nie mogę spojrzeć, bo na myśl o pizzy bierze mnie na wymioty. Ugotowanie obiadu na dwa dni mija sie z celem - to co jednego dnia zajadam z apetytem, drugiego z odruchem wymiotnym wywalam.
A libido na poziomie minus 1. Oj te nasze chłopy lekko nie mają
Godzina 21, moja pora, ide zaraz spać
Jagna 15.04.2018 -
Są dwa zarodki i dwa bijące serduszka;) dostalam skierowanie na wszystkie badania w ramach NFZ
Fermina, lena77, PodwojnaMama, Katka., Jagoda14, jangwa_maua, Feeva, Kaczorka, MysiaMarysia, Hoope, malwka08, Fatalita, Paulettaa lubią tę wiadomość
-
Kotek87, gratuluje!
Ja dopiero teraz odzyskalam prad, a od 19 nke bylo go w ogole, nawet sieci nie mialam w telefonie. Masakra, telefon rozladowany, o 20 polozylam sie spac i wstalam teraz jak nowo narodzona. Ciekawe co ja bede robic
A dzis jak tylko otworza apteki, to lexe po nospe, bo ten bol nadal sie utrzymuje.kotek87 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję serduszek
Fiorek współczuję... ale dobrze, że podjęli takie działania
U mnie wichura wczoraj też straszna przeszła, aż w oknach świszczało. Dzisiaj też trochę łeb urywa, ale nie tak bardzo jak wczoraj
Byłam na badaniach krwi z rana, 5 fiolek spuścili myślałam, że fiknę. I zapłaciłam 150zł za różyczkę, hiv, hcv i grupę krwi Mocz, morfologia itd miałam na skierowaniu Uff, już mam za sobą.
Ja, nie zapeszając, czuję się jakby lepiej od wczoraj. Może ten poniedziałek i wtorek, kiedy rzygałam od rana do popołudnia to było takie apogeum i teraz będzie przechodzić? Oby
Wizyta w poniedziałekkotek87 lubi tę wiadomość