Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mnie piersi nie bolą ale mam dużo większe i takie jak by kamienie takie ciężkie
niestety dopadły mnie wymioty od 3 dni rano 15 minut po przebudzeniu źygam niczym mecze się tak z 10 minut i już późnej do końca dnia cisza i spokój
jedynie to zmęczenie nie dopada 20 godzina ja już z łóżku
wszystkie seriale mam do tyłu bo zasypiam zanim się zaczynają -
Wzielam nospe, bo juz bol jest bardzo dokuczliwy. Brak plamien, poza bolem zadnych innych objawow, doszly tez mdlosci...
Feeva, ja ostatnio jadlam big milka, rozgniotlam go na talerzu i polewalam goracymi malinami. A ja jak nie jem slodkiego, to tak chodzi za mna 3bit ze oszaleje po prostu. Zaraz mojego wysylam do sklepu -
Serena bardzo mi przykro. Trzymaj się i wracaj szybko :*
Ja też ostatnio mam faze na lody, na Śnieżke śmietankowa w wafelku
Propo badań - warto sprawdzić w szpitalach. Wczoraj zadzwoniłam do przychodni szpitalnej i pakiet potrzebnych badań 144 zł zamiast prawie 300 w laboratorium, do którego zwykle chodzę.
Albo poszukajcie w pakietach np. W diagnostyce czy alabie. Też wychodzi trochę taniej.
Miłego dnia
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Neyla wrote:Hej, też będę majową mamusią. Termin z OM mam na 02.05.18. Ciążę mam z przygodami, krwawienia, plamienia, ale z dzidziulką wszystko ok, mam się oszczędzać - co przy dwuletniej córci nie jest łatwe. To moja 4 ciąża, poród jeden (cc). Do ginekologa chodzę prywatnie, bo na NFZ nie było możliwości się dostać, co jest totalną paranoją. Już wydałam około 1000zł na wizyty, badania i leki (ciąża wysokiego ryzyka). Jednak każda złotówka jest tego warta. Pozdrawiam
-
serena1989 wrote:Cześć dziewczyny, przyszłam się tylko pożegnać. W poniedziałek tydzień temu nastąpiło poronienie samoistne. Na szczęście nie był konieczny zabieg, więc możemy się z mężem lada moment starać o kolejną ciążę. Udanych i spokojnych ciąż!
-
Ja sie czuje po prostu parszywie z tego powodu, ze tak zle go traktuje i ciaza nie jest zadnym wytlumaczeniem, podczas PMS tez bylam niedobra ale teraz te humory to jakies apogeum dla mnie. Mam nadzieje ze przejdzie w koncu, na razie ciche dni. A bol brzucha pomimo brania nospy nadal jest, nie wiem czemu Jak nie przejdzie do poniedzialku, to zadzwonie do gina