Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Ja nie wiem jak wy śpicie z tymi dziećmi w łóżku no przecież to się nie da . Albo ta moja Ulka tylko taka ruchliwa przecież ona się kręci nawet przez sen że nie da się przy niej zasnąć . Myślałam że jeszcze sobie dospie wzięłam do łóżka bo w łóżeczku płakała że już dzień i ona chce na ręce . Że mną w łóżku ona spala ,ja nie tylko się umeczylam próbując .
Muszę się wam pochwalić wczoraj mój brat sprzedał auto. Nie byłoby w tym nic dziwnego ale to auto mu zostawiliśmy wyjeżdżając a on miał spłacić w ratach ,to spłacanie średnio mi szło ale się umówiliśmy że jak będzie miał to odda no i wczoraj napisał że sprzedał i że ma kasę i dziś wyśle ,będzie tego trochę i wreszcie robię łazienkę po roku czekania i wkurzeniem się za każdym razem jak tam wchodzę.
Dziś M ma wolne więc w końcu mogę się wyrwać z domu a pogoda piękna to chyba wrócę wieczorem.
A wiecie że jak ostatnio miałam spięcie z teściowa pod tym postem na Fejsie to połowa mojej rodziny zrobiła zrzut ekranu żebym miała dowód w razie czego jak bym kiedyś potrzebowała mieć dowód jakby teściowa usunęła komentarze . Na rodzinę zawsze można liczyćSela, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
ja tez tylko miotla
i stad (na szczescie) nie mam zadnego dywanu
ale nigdy nie ukrywałam -moje dzieci ani nie sa sterylnie traktowane (Patrykowi tylko nowa butle wyparzyam), ani w przesadnej czystosci
dla nas dom jest do mieszkania a nie sprzatania
choc wiele zmieniło sie po urodzeniu pierwszego dziecka i to "nowe" daje nam szczescie a to najwazniejsze
wiele rzeczy mnie nie rusza choc porusza obcych
i uznaje to za dobre -
Kamilek słodki :*
Ja mam spray mop z mango. Jest świetny bo nie zajmuje dużo miejsca, wody w zbiorniczku starcza na oblecenie podłóg w całym mieszkaniu (bo małe) i nie trzeba targac wiadra i nie zawala mieszkania. Ma też nakładkę do mycia szyb
Sela to masz siłę nieludzka że wyrwalasja odkurzacz też ciagam za rurę od 2,5roku i się trzyma
U nas spanie 20-7 z jedną pobudka o 3:40 na jedzenie. Teraz sobie spacerujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 10:13
Katy lubi tę wiadomość
-
Hehe Feeva odkurzacz zaklinował się między szafką a stołkiem i tego nie zauważyłam, tylko jak ten osioł zaczęłam ciągnąć, w końcu szarpnęłam mocno (a wiesz mięśnie mam teraz wyćwiczone heh) i wyleciało masakra. Muszę to skleić jakimś mocnym klejem.
Kurcze która to ostatnio pokazywała mate piankową na głowie, że nie wypadały te elememty?? Bo muszę zamówić jakąś.a zapadło mi to foto w pamięci, a nie pamiętam kto to się tak poświęcił
W końcu się udało...
-
Sela wrote:Wowka dzięki. W takim razie Fatalita pisz co to za puzzle były
Jeeaaa...wreszcie dostanę hajs od babyonożartuje.
To babyono:
https://www.babyono.com/puzzle-piankowe-10szt-cyfry-pastelowe.htmlSela, kattalinna lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Patk nie jestes sama z tymi pobudkami.
Dzieki Hoope za artykul..
W wolnej chwili poczytam w całości.
Rozumiem ze bujanie do kazdej drzemki czy nocnego snu jest jak najbardziej wskazane, u nas tak czy siak bez bujania nie uśnie a czasem i z bujaniem ma problem żeby zasnąć.
Do drzemki nie raz bujam 5 min i spi, więc odkladam. A czasami bujam 30 min i dopiero odkladam. Jest to męczące nie powiem, Ale na chwile obecna nie widzę swiatelka w tunelu że coś się w tej kwestii odmieni.
Wieczorami dalej nie chce butli z moim mlekiem, już nawet nie ściągam bo szkoda mi wylewać. Jest cyc, bujanie i dopiero spi. A taka byłam podekcsytowana jak w drugim miesiącu nauczyłam ja samodzielnego zasypiania w łóżeczku.... Jak to się wszystko dziecku odmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2018, 11:35
-
Katy wrote:Faktycznie wydaje sie spoko, a wiesz jak sobie radzi z sierscia?
Dawalo rade z moimi wlosami choc dlugie byly. Z sierscia tez dawalo rade tesciowa ma psa.
Tylko ze trzeba od czasu do czasu wyciagnac walek i przeczyscicKaty lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U mnie pobudka standardowa 6:30. Julka już drugi tydzień chodzi do przedszkola więc jestem mega szczęśliwa. Mam ugotowane i posptrzątane
Patk nie jesteś sama. Michał dalej budzi się z 5-6 razy w nocy na cyca i nie zawsze zasypia. Pocieszę Cię jeszcze że bywają noce że Julka sie budzi, a to siku a to pomiziać po głowie i tak łażę od jednego do drugiego pół nocy. Już się nawet przyzwyczaiłam.
Ja z córką popełniłam wiele błędów. M.in. sugerowałam się tymi cudownymi poradnikami. Teraz robię to co podpowiada mi intuicja.
Ja też po domu chodzę w skarpetkach. W ogóle mam jakąś dziwną manię że brzydzę sie stanąć gołymi stopami na kafelkach mimo że nowe i wypucowane.
Odkurzacz mam bezworkowy zelmera i nie jestem zadowolona. Słabo ciągnie mimo że to jeszcze wypust z większą mocą.
-
nick nieaktualnyJa mam odkurzacz bezprzewodowy philipsa, ktory czeka az go doprowadze do porzadku... Mam wlosy do pasa, leca mi z glowy i placza sie w szczotke
Patryk tez wstaje million razy w nocy. Juz przestalam sie skarzyc na forum, bo to trwa juz ponad miesiac..
-
Jak już wspomniała Kattalinna niedługo synu kończy 7 miesięcy i NADAL BUDZI SIĘ KILKA RAZY w nocy.
Ale jeśli przeczytacie artykuł, który Wam podrzuciłam (a Tanda uzupełniła choć liczyłam na Waszą kreatywność), dowiecie się dlaczego.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny