Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny złapałam jakiegoś dola starsza siostra mi w tym jeszcze pomogła. Zawsze byłam grubsza od niej. A teraz wygladam jak wieloryb i nie moge schudnać. Czuje sie jak babcia 80-cio letnia a ona przychodzi i mowi mi ze tacy znajomi twierdza ze wygladam starzej od niej.
Wiem ze moze to glupie ale przykro mi sie zrobiło. Nie mam czasu ani kasy zeby chodzic non stop po kosmetyczkach jak ona a i zycie mnie nie oszczedzalo ostatnimi czasy. -
Berbecia, a w dupie z tym co sądzą znajomi. Czy to ma jakieś znaczenie, że wygłosili taką opinię, i to nie do Ciebie, a przez osła-posła?
Głowa do góry, cycki do przodu. W miarę możliwości, dla poprawy samopoczucia, zrób coś dla siebiemoże uda się wyrwać do fryzjera, albo chociaż napaciać maseczkę w domu? Wiele można zrobić w domu przy minimalnych nakładach finansowych
Może jednorazowa przyjemność nie da spektakularnych efektów, ale robisz to dla siebie, a nie dla opinii innych.
Pomijając fakt, że obgadywanie Cię do siostry, a z jej strony przekazanie przytyku to trochę słabe zachowanie. No ale każdy działa na swój rachunek, prawda? -
Wowka ja to wiem, maz też mnie chce taka jaka jestem tak przynajmniej mówi ale jak masz niską samoocene i nie mozesz patrzec na siebie w lustrze to troszke zaboli.
Moja siostra lubi mi dowalic od czasu do czasu.
Co do takiego domowego spa to korzystam. Ostatnio syn myslał ze szreka zobaczył.
Czasami jak sie czlowiek wyzali to az mu lżej na sercu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 00:24
-
Berbecia przekuj te złośliwości na motywację. Pokaż im, że potrafisz jeszcze dobrze wyglądać. Najbardziej utrzesz im nosa,gdy nie dasz powodu do przytyków
Kobieta może być piękna bez względu na tuszę, musi polubić siebie wtedy inni nie będą widzieli jej tuszy tylko ją samą. Choć ja jestem za schudnięciem - dla zdrowia. Myślę, że na początek przyda się zmiana radykalna - przyklej rzęsy, zrób piękne paznokcie i fryzjer - będziesz jak nowonarodzona
Dzień dobry.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Witam wszystkich.
Wstalismy pol godziny temu. Wowka, chlopaki sie dogadali ze dzisiaj daja matka pospac?
Berbecia, tak jak mowi Hoope, utrzyj im nosa. Glowa do gory.
A co do wagi, to ja schudlam 1,5 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:04
Wowka, Katy, Fatalita, Hoope, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
JS, całkiem możliwe, oby częściej się dogadywali w tą stronę
Ja schudłam 4,5kgale teraz się zatrzymałam z wagą i wkurza mnie to niesamowicie
A mam plan, że na święta będę wyglądać jak milion dolarów
Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
A ja nie wiem ile ważę bo mi się waga zepsuła, ale mój tata mi ostatnio powiedział ze co mnie widzi (1x na tydzień) to mówi że jestem coraz chudsza wiec chyba nie jest źle?
Berbecia, są modelki plus size, potrafią ze swojej tuszy zrobić atut i wyglądają czasem lepiej niż modelki tzw. wieszaki.
Tak jak piszą dziewczyny, nie przejmuj się, jednym uchem wpusc, drugim wypusc. Siostra też na pewno nie jest idealna
Patk jakie boskie zdjęcie! A ja się boję żeby mi się dziecko nie majgnelo w wanience przy kąpieli i się nie utopilo
Wszystkiego dobrego dla wczorajszej solenizantki :*
Ktos dziś świętuje?
Boli mnie lewe kolano od jakiegoś czasu, jest coraz gorzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:43
Katy, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Czemu mój chłopak się z Waszymi nie umówił?
Jedna z najgorszych nocy every...biedny, budził się z krzykiem, popłakiwał. A jedynka dalej napiera na dziąsło ale nie przebiła się jeszcze
gratuluję utraconych kg. Ja też chcę! Berbecia wiem co czujesz, też mam siostrę która czasem potrafi dopiec. Głowa do góry!
-
Dzień dobry .Wczoraj nie miałam czasu zajrzeć więc spóźnione życzenia dla wczorajszej solenizantki wszystkiego naj ,dużo radości z poznawania świata.
Matko jak jest zimno.
Berbecia wiesz co zdobi kobietę najbardziej? Szczery ,promienny uśmiech i to nie jest tylko banał dla grubasow. Myślisz że ktoś zauważy pięć kilometrów więcej jeśli będzie od ciebie promieniować radość? Nie trzeba wyglądać jak lalka barbie żeby być szczęśliwa osobą. A siostra chyba chciała sobie poprawić nastrój czyimś kosztem podpierając się cudzą opinia . Trzeba było jej powiedzieć żeby tych znajomych posłała do okulisty bo chyba mają problemy ze wzrokiem. Niech by jej w pięty poszło.
Co do wuzkow to ja bym się skupiła na zimie zeby na teraz był przystosowany bo zanim się zaczną upały to nasze dzieci będą już miały 14 miesięcy a w tym wieku już wiele dzieci nie śpi w dzień więc spacer z otwartą buda . Patrzał abym na koła i zawieszenie zwłaszcza jak ktoś na odludziu nie w wielkim mieście bo po zaspach ciężko małymi kółkami się jeździ .
Co do sadzania dzieci to moje zawsze były sadzanie zanim siedziały samodzielnie i żadne nie ma kłopotów z kręgosłupem Ula też na kolanach u mnie siedzi . Te wszystkie krzesełka do karmienia tez wymuszają pozycję siedząca a przecież nie wszystkie dzieci już siedzą . Poza tym każdy wychowuje jak uważa szanujmy swoje wybory nikt nie ma patentu na nieomylność .
Kurde mój kupił pułapkę na myszy ale taka z plastykowa powierzchnia posmarowaną klejem no i coś tam się w nocy złapało . Głupia ta Pulapka że nie wiem pół nocy to biedne stworzenia piszczy z pod kanapy i co ja mam z tym teraz zrobić zabić nie umiem ,wypuścić to bez sensu bo po co łapać . Mam gdzieś niech M się martwi jak takie coś kupiłWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 08:53
kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Aaaa!!! Odpisywałam pół godziny i mi się skasowało
kurczę, nie nam czasu teraz ponawiać bo lecimy na szczepienie. Napisze jak wrócimy.
Oczywiście życzymy wszystkim miłego poranka:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 09:32
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualnyJa tak jak Wowka mam plan zeby na Swieta wygladac jak milion dolarow. Wtedy tez pozwole sobie na male co nie co, male..
Od 17.10 schudlam 5 kg, tylko te cycki takie wielkieCzy one zmaleja choc troche po kp?
Patk, cudne zdjęcie
Powodzenia na szczepieniuFatalita lubi tę wiadomość
-
hehe
może któraś pamięta
hoope na pewno
już dawno pisałam-juz widze jak nie posadzicie dziecka niesiedzącego
tez sadzam, na kolanach, na chwilę, ale sadzam
moje dzieci późno siadały a potrzebe miały wczesniej
i potwierdzam-wózki to nie buda i nie wentylacja-to koła i zawieszenie
nawet parasolka może mieć fajne zawieszenie
i ja za pierwszym razem stawiałam na dużą spacerówkę, taką trafiłam, takie w sumie mam
ale nie mam idealnejSela, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, kciuki za szczepienia:*
Chciałam szybko napisać póki pamiętam i nic nie pamiętam...
Dziewczyny jaką długość macie tych spiworkow??
Mój młody ma 75 cm, kombinezon przy duży i nie wiem jaki kupić ten spiworek...Fatalita lubi tę wiadomość
-
wczoraj wieczorem mąż trzepał koc przez balkon
z pilotem od dekodera
pewnie zdechnie po tylu godzinach ale jesze nie odzyskany-lezy na dachu przy tarasach...kiedyś tak smoczka wywaliłam, on pilota z przerazeniem, że to któryś telefon
Wowka, Hoope, Katy, kattalinna, pawojoszka, Fatalita, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
ja stawiałam na sprawdzalność i własne zadowolenie-nie stawiałam na design...wczoraj przyszedł śpiworek -taki sam jak poprzedni, zeszłoroczny...ten ma spokojnie ponad 100cm, dla Piotra i wiem , że spokojnie się zmieści
czarny
dziś mu zamontujemy (Patryk jeszcze nie jeżdzi w spacerówce, ale zamontowaliśmy w wersji mniejszej tj z odpietym dołem)
no i oczywiście mufki do drugiego wózkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 10:01