Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama u mnie joie litetrax bardzo dobrze się sprawuje, jestem zadowolona. Nie zauważyłam też żeby jakoś specjalnie trzeszczał ale to może z czasem zaczyna trzeszczeć. Ma dużą budę, wygodne siedzisko, dobrze się nim jeździ, fajnie się składa i wchodzi w całości do mojego małego bagażnika
regulowanej rączki nie ma ale mi to nie przeszkadza. Mógłby mieć przekładana no ale nie można mieć wszystkiego
wiadomo każdy szuka w wózku czegoś innego, ale ja jestem bardzo usatysfakcjonowana z użytkowania
koleżanka ma valco i też jest zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 19:52
Mama32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeny ja Wam chyba zapomniałam pokazać tego zdjęcia. To było robione 17 października więc dzień przed wypadkiem. I pewnie dlatego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2018, 09:32
D_basiula, J.S, Kwiatkowa24, kattalinna, Katy, Sela, Magda33, kamciaelcia, Fatalita, Wowka, Hoope, Mała Matylda, Mycha666, MajowaMamusia, pawojoszka, Cola87, Feeva, Nynka, MonikaJ, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Serdeczności dla Oleńki
Z okazji black friday będę polować na wózek, fotelik i matęnad zabawkami się zastanawiam.
Ola Ola, nie patrz. Cieszę się, że Ty jesteś idealna. Ktoś musi dawać przykład. Szkoda że tylko tak rzadko tu wpadasz z mądrościami i uwagami...
Patk, BachaD_basiula, Feeva, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Katalina pięknie skomentowane
Ty wyrodna matko, przywiązujesz dziecko do ściany i biedna Ania kręgosłup ma wyprostowany.
Ktoś tu jest bardzo akuratny...
Basiula całusy dla córuniWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 21:06
kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Oli :*
Patk, super zdjecie
Ja robilam zupke pomidorowa z marchewka, kasza manna i odrobina oliwy i tez calkiem niezła byla nie przyprawiona :p Wlasnie nie wiem czy go ta kasza ciut nie przytkala bo dzis kupy nie było...kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Patk!!!! Jakie foto!
Cudnie. A długo pod wodą jest, czy to tak na szybko? Jeny zazdroszczę. My też musimy się wybrać. Bo to co wyprawia w wanience to szok. Wszyscy mokrzy a łazienka pływa dosłownie.
Basiula sto lat dla jubilatki ! :-*D_basiula lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Patk, zostaw...
Wowka, przypomniało mi się, obejrzałam wózekjestem w szoku po zobaczeniu ceny, myślałam, że to cały zestaw. Nie wiedziałam, że polskie wózki mogą być takie drogie. Ale patrząc na rozwiązania - to nie dziwi już tak bardzo. Ogólnie fajne bryki ma x lander, Twoja u mnie odpada z racji swojej czołgowatości - właśnie od tego uciekam teraz
przede wszystkim składanie go dyskwalifikuje i gabaryty po. Drugi model x-pulse podoba mi się, fajny, lekki (wizualnie). Ale znowu: składanie... A w sumie szkoda bo te wózki mają mnóstwo fajnych gadżeciarskich elementów jak ledy czy moskitiera w podnóżku - niby proste a genialne
-
Basiula, najlepszego dla Oli :* niestety nie umiem powiększyć zdjęć i mało widzę
Patk, no boskie to zdjęcie
Kattalinna, x pulse składa się razem z siedziskiem z tego co pamiętam, na płasko, do dosyć kompaktowych rozmiarów. Fatalita ma, może powiepo zjeżdzeniu połowy tosi wózkami, wybór dokonywalam właśnie pomiędzy x pulsem i x movem, ale ja potrzebuję czołgu wszędzie wjeżdzającego, dlatego x move. Wykonanie i gadżety lepsze niż w cybexie, na którego byłam zajarana. Opinie i recenzje w necie bywają nieaktualne, bo x lander co roku coś zmienia w wózkach, właśnie biorąc pod uwagę komentarze
Sprawdziłam, x pulse składa się w jednym kawałku z siedziskiem do przodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 22:41
D_basiula lubi tę wiadomość
-
Składa się w jednym kawałku ale nie jedną ręką. Po zabawie w Tosi w składanie jednym palcem to już innego nie chcę. I zawsze coś
szukałam opinii o x-go ale słabo z tym. Nie do końca mój typ ale dość ciekawy. Może jutro pójdziemy na spacer do Tosi