Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatalita wrote:Też mieszkam pod Poznaniem:)
Efwka - jeżeli chodzi o sterydy to ja bym nie ryzykowała bez zapytania lekarza.
Witam nowe majówki -
Ja również nie prxyjmowlaabym maści z e sterydem.bez konsultacji specjalisty. Jeśli zmiana skórna to do dermatologa.
Ja w spodniach ciążowych już chodzę, jest o niebo wygodniej
Dzisiaj chodzę cały dzień jak snieta, ale zaraz dzieciaki położę i sama lecę spaćJagna 15.04.2018 -
Witam nowe Majóweczki:)
Efka83, próbowałaś kiedyś pasty cynkowej (nie maść czy krem- tylko pasta)? Kosztuje jakieś 2 zł, a czyni cuda z moją alergią na orzechy, cytrusy, która wychodzi mi na twarzy i szyi.
Bez problemu mieszczę się w ciuchy, mam nadzieję, że tak będzie jeszcze długo. Ale jedne spodnie ogrodniczki w hm kupiłam:D Jest promocja a ja nie mogłam się powstrzymać -
Rillia wrote:Witam nowe Majóweczki:)
Efka83, próbowałaś kiedyś pasty cynkowej (nie maść czy krem- tylko pasta)? Kosztuje jakieś 2 zł, a czyni cuda z moją alergią na orzechy, cytrusy, która wychodzi mi na twarzy i szyi.
Bez problemu mieszczę się w ciuchy, mam nadzieję, że tak będzie jeszcze długo. Ale jedne spodnie ogrodniczki w hm kupiłam:D Jest promocja a ja nie mogłam się powstrzymać -
Ehhh ja zdycham od kilku dni z mdlosciami ale dzisiaj to jakieś apogeum.. zrobilam sobie właśnie mietowke i mi pomaga na szczęście... ja juz obkupilam sie w jeansy ciazowe w h&m i legginsy... Teraz w drugiej ciąży jestemm w szoku bo juz mam lekki brzuszek, a w pierwszej nic nie bylo widac po mnie dopiero okolo 7 Miesięca mnie ruszyło... maaatko do maja to ja Bede sie kulac juz hahaha
-
Wiecie po czym nie mam mdłości? Kanapka z awokado. To jedyna rzecz, po której nie mam takiego obrzydliwego metalicznego smaku w ustach.
Tak bardzo chciałam odżywiać się zdrowo w ciąży. Ale na wszystkie moje ulubione zupki warzywne nie mogę nawet patrzeć, po innych daniach mam takie mdłości.
-
Fatalita wrote:Też mieszkam pod Poznaniem:)
Będziesz rodzić w Poznaniu?
Też chyba zacznę się oglądać za spodniami ciążowymi, co prawda od rana nie jest źle ale po południu tragedia. A przy bliźniakach do kwietnia będę wielorybem -
Cola87 wrote:A ja się właśnie poryczałam na syrence Arielce, masakra katar mnie strasznie męczy, robie inhalacje, ale pomaga tylko na chwile
Oj, nie martw się. Jak się wczoraj wygłupiłam na "Gdzie jest Dori?" Dodam, że nie raz. A zaczęłam przy pierwszej scenie, jak zobaczyłam te wielkie oczy małej Dori. Strach Toy Story 3 odpalać.Cola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jutro kupię w aptece, dopytam czy mozna stosować ją w ciązy..Ty ją nadal stosujesz?
-
Ja mogę jeszcze sudocrem polecić - mi pomaga.
Hoope śpij dobrze, jutro będzie lepiej.
Ja zakupy mam jeszcze przed sobą, jak dotąd 2 kg na minusie.. A i tak byłam na granicy niedowagi.. Całodzienne, ciążowe mdłości okazują się najlepszą dietą.Hoope lubi tę wiadomość