Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sela wrote:Dzień dobry
My dzisiaj spaliśmy do 9:35 !
Zasnął co prawda ok 22...
Powiedzcie mi co ile w dzień karmicie?
Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale od 2dni karmie w dzień co 2h i w nocy zaczął się budzić co 3 i więcej ! A to u nas wyczyn, bo głównie było co 1h czasami się udalo 1.5
W dzień od dłuższego czasu co ok. 2h. Czasem to jest 1h 40min a czasem 2h 30min. Sporadycznie zdarzyło się, że dopiero po ok 3h się domagała, ale to są rzadkie przypadki.
W nocy nadal różnie, pierwsza przerwa jest zawsze dłuższa, zazwyczaj od 4 do 6h, sporadycznie tak jak dziś 8h, a potem co ok. 2,5-3h aż do rana. Budzę się jak "szuka" w nocy, daję raz smoka, jak wypluwa i szuka dalej to przystawiam, zjada na śpiocha i śpi dalej.Sela lubi tę wiadomość
Matylda
-
Tanda, śliczna Matylda
chyba się robi coraz bardziej podobna do starszej siostry, pamiętam jak tu kiedyś pokazywałaś obydwie-ładne te Twoje dziewczyny, uzbrajaj męża na adoratorów
O! Jest i wielkooka Zuziafaktycznie zdziwiona tym co się wydarzyło
słodzinka, nadal łysolek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 12:14
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Jeny... Idę się leczyć na oddział leczenia uzależnień... od rana wydałam już 700zł. Będę glodować, dziecko jak coś ma cycka..
Kupiłam w końcu wymarzoną pościel na którą już dawno polowałam, śpiworek i muffki. A pościel to rewelacja, no zakochałam się dosłownie. I na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, a jakość jak marzenie. Qbanamama in bloossomAle się jaram, jakbym coś wygrała albo dostała, a wydałam...
Wowka, kattalinna, Nynka, Katy lubią tę wiadomość
-
Wowka powiem Ci że jakość naprawdę jest SUPER! Siostra dostała w prezencie tylko jakis inny wzór. Chyba ten eukaliptus. Ale ja przepadałam jak to dotknęłam a jak zobaczyłam ten wzór w kwiaty to już całkiem oszlalam. Jak coś to mam kod na 25% zniżki.
A gdzie sobie robisz zakupy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 12:23
-
Patk, a w zwykłym mohito. Wypatrzyłam tam fajną sukienkę, a że -30% i darmowa dostawa, to dorzucam jakieś bluzeczki
Jeszcze wyświetliła mi się reklama jakiegoś internetowego sklepu born2be i kusi -50%. Nigdy nie zamawiałam tam, ale po odliczeniu rabatu wychodzą takie ceny, że żal nie skorzystać
Edit. Zara mnie zawiodłaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 12:40
-
nick nieaktualny
-
A my właśnie zamówiliśmy joie sportwagen litetrax 4 air.
Cena 169€, jakiś jeszcze dodatkowy rabat dostaliśmy
Dzisiaj jeszcze odkurzacz zamówimy.
I wkladke do spacerowki z torba do wozka (bo nie mają w zestawie). A zamówiam to tam gdzie śpiworek bo też zrobili black fridayniby tylko 10% znizki, Ale zawsze coś.
Malutka dzisiaj troche marudzi, czyżbym wczoraj ja przechwalila??
Chociaż myślę że to dziaselka bo nawet cycka za bardzo nie chce ciągnąć. Od rana ccycala łącznie 2 min, a przed godz 10 zjadła tylko kaszke ok 100ml.
Teraz ma druga drzemke, przed drzemka posmarowałam dziaselka dentinoxem, zobaczymy co będzie jak się obudzi.
Samo usypianie dzisiaj w miarę szybko poszło do dwoch drzemek,z odkladaniem trochę gorzej. Ale jeżeli rzeczywiście bolą ja dziasla to jej wybaczam -
nick nieaktualny
-
Kattalina, jaka strona? Podaj prosze.
Niestety u mnie bez przymiarki, poniewaz w promieniu 100 km nie ma takiego fotelika. Mieszkan na zadupiu, niestety.
Majowa, to nie ten. To jest zwykly pearl, a ja chce 2 way pearl, on jest drozszy.
Wowka, wpadne coby sie chlopaki zapoznali -
nick nieaktualny
-
J.S wrote:Kattalina, jaka strona? Podaj prosze.
Niestety u mnie bez przymiarki, poniewaz w promieniu 100 km nie ma takiego fotelika. Mieszkan na zadupiu, niestety.
Majowa, to nie ten. To jest zwykly pearl, a ja chce 2 way pearl, on jest drozszy.
Wowka, wpadne coby sie chlopaki zapoznali
Tu link do mojego akurat bo macie mi kolor doradzić -
Majowa, nie mam pojecia, bo sie nie zaglebialam w tego zwyklego Pearla, ale jesli tego lepszego mozna dac przodem do kierunku to jestem za. Jak kattalina poda link, to w sumie 200 zl roznicy, a na 8 gwiazdek on chyba kosztuja 1200.
Wowka, dokladnieNa pewno maja to w ramach umowy, nie bez powodu na wakacje bede w stolicy