Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A Wiki 153 cm...
I to naciągane
Wowka, to ile ma Twój mąż ?
Edit. Patk, wiem oczywiście, że to bardzo poważne () problemy, ale jakoś nie mogę ze śmiechu na myśl o Baśce kopiącej tate w jaja ^^ jeszcze jakby do tego warczała to już w ogóle kosmos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 19:10
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualnyWg tego wzoru wychodzi że nasza córka będzie miała 170 cm-czyli niższa ode mnie, wątpię.
Dzisiaj pierwszy raz dałam pół żółtka ugotowanego na twardo, dodałam do obiadu czyli cukini z marchewką i ziemniakami.
Na podwieczorek płatki owsiane z jabłkiem.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Hej, znalazłam ten wzór w necie. Trzeba dodać lub odjąć przed podzieleniem
to zmieni postać rzeczy. W takim razie Wiki miałaby tyle samo co ja - czyli 160
Pobawić w zgadywanie się można, ale moja siostra - z tych samych rodziców - jest 16 cm wyższa. Ale fakt, miała być chłopcemkattalinna, kamciaelcia, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
kattalinna
tego (pełnoziarnistego) bym sie nie bała
ja nie lubie i nigdy swoim dzieciom takich płatków nie zrobiłam (choc kupiłam i jeszcze mam)
matulu
trzasnijcie mnie w łeb za gramatyke i stylistykei ja korków udzielam
nawet nie dawałam owsianych a inne to wyzsza szkola jazdyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 20:13
-
No to jak najpierw dodam te 13cm, a później podzielę, to Skrzat będzie zasługiwał na swoje pseudo też w dorosłości, mając 187cm
Pan Wowek, ojciec Skrzata ma coś ponad 2 metry. Do obliczeń przyjęłam równe 2m
Pomiędzy nami jest około 40cm różnicy. Mieszczę się mężowi pod wyciągniętą rękę. On wiesza zasłonki, a ja chowam rzeczy w niskie schowki. Uzupełniamy się
Ale całowanie najlepiej na schodach
Ed. Kamcia, dłuższą chwilę się zastanawiałam co to owsiane korkiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 20:22
kamciaelcia, kattalinna, Fatalita, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Bosze ale napłodziłyście. Nadrobię za jakąś chwilę. Chciałam tylko napisać na szybko póki nie śpicie
, że na stronie Doz Bexsero podobno można zamówić za 339,99. Nigdy nie zamawiałam tam leków na receptę. Jak nie znajdę nigdzie taniej to spróbuję u nich.
Feeva brawo dla ManiSela lubi tę wiadomość