Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja nie wiem kim są moi rodzice, a mojego brata to już w ogóle nie wiem skąd wzieli
White aż zrzut zrobiłam tego co napisałaś o szczepiebiach bo zapomne na bank, dzięki!
Moje dziecie ma wypieki dzisiaj non stop, nos też czerwony. Do tego jakiąś szorstka ma ra skórę. Nie wiem alergia jakaś?
Czy ja tam dobrze widzialam śpiącego Rekinu?White Innocent, Wowka lubią tę wiadomość
-
Katy polubiłam bo mi sie palec podniecił. Poprzedniego posta pisałam dwie godziny i się zdezaktualizował. Miały być foty ale cały dzień u dziadków, więc nie było kiedy. Krzesełko ekstra, dalej się jaram, jeden z najlepszych zakupów.
Czytam co Wy tam...
Feeva najpierw gratulacje za raczkowanie. Oraz kondolencje dla kolan, kręgosłupa i rzeczy w zasięgu rączek. Witaj w klubie(moje kluby są do doopy).
Wowka jesteś kolejnym kłamczuchem w sprawie dziecka, Tobie również nie wierzę tak jak Kattalinnie. Zmowa matek. Toż to anioł!
Cola obawiam się, że Prezes rozwija się w innym kierunku niż mu zaplanowałam, nieco się jakby... rozmijamy
Wowka lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dobra, doczytałam resztę, nic mądrego nie napisałyście
Z tym wzrostem to pic na wodę fotomontaż. Policzyłam moich rodziców i owszem, zgodzi się, jeśli sobie nie odejmę 13 a bratu dodam 13. Córka na pewno nie będzie niska bo jest chudą tyką, Prezes też nie jest skurczony. Za to pierworodna jest ode mnie niższa o 10 cm, więc zawsze już będę mogła napluć jej na głowę
Za to zgodził mi się kalendarz chiński co do płci całej trójki.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
U nas gololedz. Mąż jechał na służbę 40km/h i szyba mu zamarzala tzn padający deszcz tworzył grubą warstwę lodu...ale dojechal
A u nas szok. Pobudka Patryka dopiero o 4. Takie rzeczy działy się pół roku temuciekawe czy powtórzy dziś w nocy kiedy matka będzie sama?
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry:p
Szawgierka mi napisala, ze u niej na grupie jest dziecko, ktore ma 9 tygodni, wazy 8200 i ma 70cm :o To dopiero wielkolud jest xd
Z naszym snem to nie wiem juz co robic...Mialam Kamila nawet dzisiaj o 7 specjalnie budzic, ale sama zaspałam xd Wczoraj dwie drzemki w ciagu dnia i zasnal po 22 i tak...I to dzięki wlaczonemu szumowi dopieroOszalec mozna, ani nic wieczorem z chlopakiem nic ogladnac ani nic bo on do pracy musi wstać...
-
nick nieaktualnyCześć cześć, u nas od wczoraj temperatura 37,5...wiem że to.nie gorączka ale dzieć wygląda jakby miał ze 40.
Ale jestem spokojna że jednak moja intuicja, znajomość dziecka i spostrzegawczość działa, bo wiedziałam, że zaczyna się coś dziać. Wypieki, oczka przeszklone....
Jakie macie termomtry? Ja mam ten na podczerwień i tak mnie irytuje, myślę o tym do ucha ma ktoś??
Ps ładny kolosik:O
Katy wiesz ile miał jak się urodził?
Katyvu nas ze spaniem to samo, nie wiem od czego to zależy. Ani mniej drzemek ani późna/ wczesna drzemka, nie ma znaczenia. Raz padnie o 20, raz o 23... ja wprowadzilam, wyciszanie nie usypianie, i jak usypiam a bic nie idzie to próbuje za 15 minut. Najgorzej jak sie rozgada...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 09:17
-
Takie duże dziecko to obstawiam makrosomię. Matka miała cukrzycę ciążową?
Nynka, ja ciągle szukam termometru (w sensie nie kupiłam) ale rozważałam microlife taki do ucha i bezdotykowy w jednym. Pan z pogotowia wspomniał, że bosha są dobre douszne ale oczywiście nie rozmawialiśmy o modelach. Jak coś znajdziesz ciekawego to daj znać. -
nick nieaktualnyWowka, to faktycznie Pan Wowek sporo wyższy.
To wg nowego wzoru Zuzia będzie miała 176,5 cm. Ja powinnam mieć przynajmniej 7 cm miej, także to by było na tyle, aha mój brat jest ode mnie niższy.
Katalina, ja czekałam tydzień na zamówienie ze smyka. Wybrałam opcje 'przelew tradycyjny' bo mi coś mój bank szwankował i musiałam czekać, aż mąż wróci z pracy żeby zapłacił ze swojego. Na drugi dzień przysłali mi maila, że nie obsługują przelewów tradycyjnychudani są. Wysłali mi chyba z 10 maili, że przetwarzają moje zamówienie i weryfikują płatność (kazali mi przysłać dowód wpłaty)-szok. W końcu w poniedziałek dostałam paczkę, a w środę przysłali mi maila, że nie otrzymali mojej wpłaty i proszą o kontakt z bankiem
takie bystrzaki.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Przyłączam się do protestu. Co prawda dzieć jadł raz i to mało, ale ja nie mogłam spać. Też rządam szumów, lulania i ciepłego mleczka. To nic, że swój limit wyczerpałam (I jak twierdzi moja mama z nawiązką) jakieś 31 lat temu
Kattalinna, miałam taką akcję z przesyłką. Napisałam reklamację i następnego dnia była
JS, już jezdzicie w nowym fotelu, czy jeszcze czeka? -
nick nieaktualnyPrzyszła pszczółka, będzie czekać pod choinkę.
Wowka ten Wasz pchacz ślizga się na panelach, kafelkach? Bo czytała o nim opinie, wszystko fajnie, że polecają, tylko że niby się ślizga i jak dziecko wstaje przy nim to może wyrżnąć.Sela lubi tę wiadomość