Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Asix gratulacje! Choć w pełni rozumiem początkowe wątpliwości. Ale cudowna taka mała różnica wieku
A Stasiu ma zawadiackie spojrzenie:)
Pawojoszka, genialna sesja, zazdroszczę takiej wielkiej rodzinkiMiędzy dziećmi też nieweielka różnica wieku, fajnie
My dostaliśmy przed chwilą zdjęcia:
(na moment wrzucę też swoją facjatę)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23d0fe8bbf6b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:25
J.S, Kwiatkowa24, Feeva, Nynka, pawojoszka, kamciaelcia, Wowka, Berbecia, D_basiula, Patk, MajowaMamusia, Mycha666, Asix, kattalinna, Mała Matylda, Katy, Cola87, Sela, Ewciaa83, Magda33, MonikaJ lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fatalita ale śliczna rodzinka
W ogóle to bardzo ładna jesteś, oczy masz piękne
Staś słodki, Asix gratuluję! A to Ci niespodzianka
Aż zatęskniłam za ciążą, serio
Ale u nas jeszcze min 2 lata do starań o kolejne.
Zdrówka dla Was i dla Maleństwa w brzuszku, Staś na pewno będzie super starszym bratem
Mój drugi okres przyszedł o czasie co do minutybył na początku przez 3 dni niagarą, potem tracił na sile. Trwał 6dni czyli o 1 dzień krócej niż pierwszy. Mam nadzieję, że wróci mi okres 4-dniowy sprzed ciąży
Wcześniej po okresie przez kilka dni miałam jeszcze brązowe upławy, a już drugi raz skończył się tak nagle i od razu czysto. To mi się podoba.
Katy fajne foto
Pawojoszka fajne masz te dzieciaki
Wowka, gratuluję Panu Wowkowi lepszej pracy
Mania ma oczy niebieskie z żółtymi wzorkami - po tatusiu. Ale kształt ma mój, chociaż tyleJa mam oczy niebiesko-zielone.
Nam sesję świąteczną może tatuś zrobi jak już choinka stanie
Moje dzisiejsze łowy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c70fedf3faf3.jpg
Hoope, hop hoooooop!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 12:57
Katy, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Fatalita jaka ona jest cudna ,ale fotografa też mieliście zdolnego że tak uchwycił moment ten samolocik jest super.
A tak w ogóle to wy na tych zdjęciach wszystkie jesteście takie młode szczupłe i śliczne że się czuję jak jakiś Shrek przy wasFatalita lubi tę wiadomość
-
Asix gratuluje dzieci to szczęście.
My mamy dzisiaj równe 7 miesiecy.
A tak się bawię z bratemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 16:58
Nynka, kamciaelcia, Wowka, Mała Matylda, pawojoszka, Katy, Fatalita, Sela, Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asix wrote:Hej trochę mnie nie było ale cały czas podczytuje;)
Pięknie rosną te wasze dzieciaczki
Mój Stanisław jest coraz fajniejszy chociaż noce mamy teraz dużo gorsze niż wcześniej. Czasem zdarzają się pobudki co 1-1.5h ale jakoś dajemy radę.
Wreszcie mogę się wam pochwalić że jestem w ciąży i Staś prawdopodobnie będzie miał siostrzyczkę w czerwcu. Na początku byłam załamana bo wgl okresu jeszcze nie miałam ale teraz już się oswoiłam i się cieszę. Będzie mała różnica wieku i na początku faktycznie będzie ciężko ale potem super.
A tu moje dwa skarby;)
To mniejsze ma już 7cm hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80bb6a77c8be.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19fd85c9e7ec.jpg
GRATULACJE!!!White Innocent lubi tę wiadomość
Matylda
-
Nadrobiłam, więc mogę się odnieść. Szkoda tylko, że ominęło mnie kilka zdjęć
Te które widziałam cudowne. Fatalita zdjęcie na 7 miesięcy bomba. Jakby się chciało, to by tak nie wyszło.
Spóźnione sto lat dla Wiki i Kamilka,
Asix gratulacje
Wowka gratulacje dla męża.
Mania wygrała internety. Normalnie szok. Kubuś póki co przeważnie tak piszczy, że bębenki chce wysadzić.
Ostatnio wywołałam zdjęcia Kubusia w Empiku. Na razie 200 zdjęć. Muszę przejrzeć i odłożyć dla dziadków trochę. Zawsze czekam na jakieś kody rabatowe. Robiłam też u nich fotoksiążkę z pierwszych 3 miesięcy życia Kubusia. Kolejna czeka na zrobienie, ale nie lubię ich programu do tworzenia fotoksiążek, dlatego nie mogę się za to zabrać. A dziadkom planuję zrobić dodatkowo po fotoksiążce na ich święto.
Melduję, że my sesji też nie mamy, ale już zapowiedziałam mężowi, że na roczek zrobimy. Może z dwa zdjęcia mamy wspólne z dzieckiem, więc pora to zmienić. Ja w ogóle mam mało zdjęć z Kubusiem, bo mąż się nie domyśli, żeby cyknąć jak mu sama nie każę zrobić.
Ja kupiłam póki co czystą kaszkę jaglaną Helpy. Dodaję do niej mus owocowy własnej roboty, a Kubuś wsuwa aż mu się uszy trzęsą.
Łóżeczka turystycznego nie mam, ale rozważam, więc z chęcią poczytam opinie.
Miłego dnia.Katy, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość
-
Fatalita, śliczna kobieta z Ciebie, masz też w sobie takie ciepło sprawiające, że z przyjemnością się na Ciebie patrzy. Piękna rodzina, Wiki jak zawsze cudowna. Wspaniała sesja!
Berbecia, gratulacje dla małej jubilatki, niech rośnie zdrowo! Urocze zdjęcie rodzeństwa:)
Zosia załapała jak się pije z bidonu
Już wcześniej bardzo lubiła wodę, teraz wręcz nie mogłam jej odessać
Fatalita, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Fatalita, super zdjecia
Pieknie wygladacie :p
Berbecia, sto lat dla malutkiej
Kamil pil dzisiaj jogurt z doidy cupBardzo ladnie mu szlo, zastanawiam sie czy moze z bidonu mu tez dac, moze jak poczuje znajomy smak to predzej zalapie? Czy to glupi pomysl xd
Nynka, polubiłam bo lacze sie z Toba w bolu :p Kamil przed moim okresem zawsze maruda i teraz tez...Fatalita lubi tę wiadomość