Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękujemy za miłe słowa
Tak, Kamcia, zdjęcie spod maty było mniej twarzowe
Wowka, już mam ciemne. Ścięłam moje blond końcówki ombre jak mi włosy zaczęły leciećtrochę tęsknię za nimi.
Zapomniałam napisać, że bardzo gratuluję zmiany pracy. Widzisz,mimo wątpliwości po rozmowie z kadrową udało się
Feeva, może spróbuj najpierw butelkę z dziubkiem/dzióbkiem, ale nie niekapek, są takie. Może wtedy załapie?
Wiki z kolei gryzie smoczek od butelki...
Mała Matylda, dziękuję
Gratulacje dla Zosi. Wiki tak uwielbia wodę z doidy cup. Mogłaby pić i pić
Wiecie, które z mm jest dobre w smaku?
Ja się wciąż boję jogurtu. No i wciąż zwlekam z mięsem, bo nie mamy dojść do "swojskiego" mięska poza gołębiami, których nigdy nie przygotowywałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 14:55
Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Dzień dobry,
W końcu nadrobiłam wczorajszy wieczór i dziś
Katy, Kamilek wyszedł cudownie, aż sama nie moge się doczekać całej Waszej sesji
Asix! Gratulacje!!! super, że taka mała różnica wieku będzieja pomału też muszę się brać za robote, ale okres jeszcze nie wrócił, u nas jeszcze kp i chyba będzię ciężko... no ale nie ma rzeczy niemożliwych
A Staś cudowny :****
P.S właśnie doczytałam, że u Was też kp, także widzę, że mam jeszcze większe szanse na powodzenie!
Wowka gratulacje dla męża!
a ta promocja w rossmannie dotyczy też pampków?
Kurcze te pampersy po zmianie na nowe są strasznie śmierdzące i czas na zmiane firmy, jakie polecacie?
Pawojoszka łał ale super foty!
Co do seksu u nas też posucha
Fatalita piękne zdjęcia!!!
jeny aż Wam zazdroszczę tych sesji
Berbecia to wszytskiego naj dla córuni! nie ma to jak zabawy ze starszym bratem :*
Mała Matylda zazdroszczę picia wody, u nas to jakiś koszmar! jedynie co to zrobi dwa łyki kompotu z jabłek, ale zawsze to coś.
i gratki za załapanie bidonu
Katy dałaś taki zwykły jogurt naturalny? bo też mnie korci.
Mała Matylda, Katy, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Hej, MajowaMamusia popatrz na Hauck Sleep and Play Center. Składa i rozkłada się w sekundę, ma podwieszany drugi poziom, przewijak, otwierany jeden bok i dwa siateczkowe boki więc widać dziecko
tylko jak tak patrzę po sklepach to widzę, że ono koło 300 zł chodzą, ja kupiłam na allegro powystawowe za 120. Może też uda Ci się znaleźć jakąś fajną ofertę, jeśli Ci się spodoba
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
J.S, chyba po tatusiu, też fan wody
Feeva, u nas pomogło gdy nalałam wody do pełna i trzymałam bidon pod kątem – dzięki temu za pierwszym razem szybko nabrała wody do buzi, a gdy już się zorientowała jak to działa pije w każdej pozycji. Myślę, że rada J.S jest bardzo fajna i warta wypróbowania
Fatalita, Zosia do tej pory też piła z doidy cup i właśnie tak pokochała wodę. Kubek również. Ale próbuje go przechylać bardziej niż potrzeba i czasami nabiera do buzi za dużo wody. A bidon wydaje się być bez wad
Ja też jeszcze nie wprowadziłam mięska i też nie mam sprawdzonego źródła. Na początek kupiłam słoiczki z babydream – są takie z samym mięsem, jest kurczak oraz wołowina. Moja koleżanka kupuje mięso w sklepie z ekologiczną żywnością, muszę poszukać w moim mieście, bo nie każdy eko sklep ma mięso w ofercie.
Sela, u mnie najpierw owulacja, dopiero potem okres. A do końca listopada wyłączne kp, teraz rozszerzamy dietę. Szanse są zawsze, nie musisz czekać na okres, jeśli tylko chcesz działaj
Zosia nosi na zmianę pieluszki Pampers i zielone Dada. Te fioletowe nam się nie sprawdziły.J.S, Sela lubią tę wiadomość
-
Sela, dokładnie to Bakoma Bio, ale inny z krótkim skladem bez niepotrzebnych dodatków tez moze byc :p Kamil go uwielbia
Bidon tez gryzie, z tubki pociagnal pare razy kiedys xd Ciumkaniw go rozsmieszalo tylko :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 15:32
Sela lubi tę wiadomość
-
Buziaki dla Jubilatki!
Fatalita, jacy Wy piękninie dziwię się, że nie dość, że zrobiliście sesje, to jeszcze się chwalisz
Zazdroszczę wszystkich sesji, a najbardziej Pawojaszce ze względu na ilość modeli, choć to już nieaktualnezawsze chciałam mieć dużą rodzinę, a mieć nie będę
teraz marzę chociaż o dwójce...
Też kupiłam dziś jogurt bio z bakomy. Ale będzie jutro spożywany. Katy, dajesz sam czy z owocami? Kamilek zjada cały?
Bożenka lubi wodę, ale nie wiem skąd jej się to wzięło, najlepiej jej wychodzi gryzienie doidy cup... Muszę się rozejrzeć za innym naczyniem też, tylko nie wiem czy najpierw bidon, czy 360.
Mówiłam, że moja córka jest uroczo głupiutka?Kocham tę prostotę
kot ma nowe wędki. Oboje wodzą wzrokiem i ruszają głowami tak samo
w ogóle dziś futrzasta kreatura się zrehabilitowała. Trzy razy upolował "ptaszka" i za każdym razem przynosił Bożence na matę, wcześniej się rozglądając za dogodnym miejscem. Kładł koło niej więc to nie przypadek
a zadrapania z wczoraj ładnie goją
Katy, Mała Matylda, Cola87, Wowka, Feeva lubią tę wiadomość
-
Roznie moze byc Kattalinna :p
Bylam w Rossmannie, cos mi sie wydawalo, ze za duzo zapłaciłam jak na promocje, patrze na rachunku i faktycznie nie naliczylo mi jej w ogole..Czekalam chyba z 15min, az sie wyjasni i okazalo sie, ze płatki dla dzieci sie nie liczyly wiec zamiast nich wzielam krem na kazda pogode Nivea :p
W Pepco kupialm Kamilowi pizame z reniferkiem, a bratanicy narzeczonego do spoznionego Mikolaja body i sukienkę z Myszka Minnie :p Mam nadzieje, ze bede miec kiedys jednak corke bo fajnie sie wybiera sukienki:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 19:57
-
Oj tam kattalina aż takich staruszek to nie ma na tym forum ,masz jeszcze czas nie musisz zaraz mieć szóstki ale troje czy czworo to też duża gromada. Piekłam tort dla chłopca którego mama urodziła w wieku 50 lat , wystarczy chęć i sporo determinacji.
Poza tym fajnie się ogląda na obrazku a tak naprawdę to taka gromada oznacza rezygnację z siebie do tego trzeba być pasjonatem albo masochistą albo obojgiem po trochu. Nie żebym narzekała czy żałowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 20:06
-
pawojoszka wrote:Oj tam kattalina aż takich staruszek to nie ma na tym forum ,masz jeszcze czas nie musisz zaraz mieć szóstki ale troje czy czworo to też duża gromada. Piekłam tort dla chłopca którego mama urodziła w wieku 50 lat , wystarczy chęć i sporo determinacji
Edit: Pawojaszka, Ty jeszcze torty na zamówienie robisz? Kiedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 20:05
Nynka lubi tę wiadomość
-
A dokładnie, Kattalinna, może akurat wypowiedziałaś (wypisałaś
) te czworaczki w dobrą godzinę
I nie jesteś za stara na pojedyncze ciąże, co Ty gadasz
Bożenka bardzo elokwentna
Mała Matylda, gratuluję Zosi umiejętności picia z bidonu. Cholera, ja nadal nie kupiłam
Fatalita, ja też nie dawałam jeszcze jogurtu. Ani ryby, ani jajka z białkiem... powoli, jeszcze wszystko nasze dzieci zdążą zjeść
Co do mm, to mi nie smakuje żadneale Skrzat lubi swój bebilon.
Sela, fioletowe dady. Ogólnie to co osoba to opinia, próbuj co Wam i Leosiowi przypasuje
O jeżu, znowu za długo pisałam. Katy, też chce kupować sukienusie, zawsze rzucam tęskne spojrzenia
Pawojoszka, jesteś moją idolką. Dom, dzieci, tapicerowane mebli, torty... Co bierzesz? Bo kofeina chyba nie dałabym radyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2018, 21:29
Katy, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość