Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki dziewczyny. Syn ma problem z wymowa r zamienia na l, sz na s ,a czy na c. Jak chodzilam pytalam sie pań w przedszkolu to nie ma problemu za szybko móewi i ma czas a teraz w zerowce pani mowi ze jednak problem jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 00:10
-
Dzień dobry.
Kamcia cieszę się że się wszystko wyjaśniło i możesz już spać spokojnie,tylko się naprzezywalas niepotrzebnie ,ale wiadomo każdy by się martwił
Katy super zdjęcia ,sukienka fantastyczna też bym ją kupiła trzy razy jakby na mnie tak leżała.
Znowu mam kompleksy że jestem jedynym Shrekiem na tym forum.
U nas wreszcie trochę śniegu spadło,szału nie ma ale może będzie zima w tym roku -
Tez trzymam
Wowka to musiala ladna byc ta bluzka
Pawojoszka, nie jestes zadnym shrekiem :p
Kamil jeszcze spi, alw chyba ho bede budzic zaraz bo wczoraj zasnal o 22...Jedyny plus taki, ze spal w lozeczku do 2, moze by spal dluzej gdyby nis budzik chlopaka, ktory go obudzilWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 07:56
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Katy śliczna dziewczyna jesteś. I taka miła. I na zewnątrz i w środku. Nie to co ja
Kamcia kciuki. Nie za pierwszym to za siódmym razem ale się w końcu uda
Chociaż niektórym nie powinno nigdy ale to inna bajka.
Coś ważnego mnie ominęło? Bo nie mam czasu nadrabiać.
Prezes ma pierwszego zęba, katar, średnia katar, kaszel, sraczkę, nie nudzę się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 08:05
kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Haha dzieki Hoope :p I wspolczuje chorob, duzo zdrowia dla Was
Kamcia, za ktoryms razem sie uda:p Ja bede robic za jakis czas siodme podejscie haha
Chciecie zobaczyc filmik jak Kamil wyciagnal raczki slodko do kuzynki? :p Akurat na nim zaczela plakac, ale wcześniej nie płakała xdHoope lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Katy, cudni Wy
Moją uwagę przykuł Twój wielki cyc na ostatnim zdjęciuCzy mam coś z głową?
Może dlatego, że moje cycki to już smutne zwisy.
Oficjalnie kończę z KPI.
Wowka, czy jeśli ściągałam 2x dziennie po 30ml z obu piersi, a od 11.12 nie ściągałam, piersi mnie nie bolą, nie są twarde to znak, że mogę już nie ściągać?
I w końcu założyłam normalny stanik! O dżizas, jak wygodnie.
Kamcia, kurczeCzemu oblał?
Kwiatkowa, wszystkiego dobrego :* Rok starsza ode mnie jesteś na to wychodzi. No. Niecały.
Ja wczoraj miałam problem z uśpieniem Mani i tragiczną noc.
Usypiałam ją od 19-21:15, zjadła 210ml mleka z KASZĄ, potem jeszcze się wkurzała i ssała paluchy, dałam jeszcze 90 zyklego, o 23 obudziła mi się z płaczem. Uspałam na rękach. Pobudka o 2 na jedzenie, zjadła 60 tylko i od tamtej pory pobudki co 30min-1h z płaczem. Masakra.
Potrzebuję Waszej pomocy.
Od jakiegoś już czasu właśnie Mańka popłakuje, przed snem, w czasie snu. Sen ma niespokojny. Ciągle trze kciukiem o dziąsło z jednej strony. Dziś zajrzałam i zobaczyłam to:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b1b0383f0a1.jpg
Na zdjęciu to czerwone coś z lewej strony. Kurde, co to?
Cały czas to trze jak nie jednym kciukiem, to drugim... Ewidentnie ją to boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 09:53
-
wowka
jeszcze tobie miałam odpisać odnośnie prezentu
nie ważne co tylko ważne że to TO
kociołek żeliwny do gotowania na ognisku
na pewno się nie spodziewa ale sam ostatnio znowu je przeglądał
przez jesien zbudował na działce wędzarnię (własnie wczoraj kupiłam mięsko na pierwsze jego wedzenie), kociołek też mu do kompletu pasujekattalinna lubi tę wiadomość
-
Hoope, no wreszcie! Już zdążyłyśmy się za Tobą stęsknić!
Dużo całusów dla ząbkującego :*
Nie Wowkaprzeniesiony na dzisiaj. Wczoraj nie dałam rady. Ale dziś już muszę
Katy, Kamcio śliczny, rodzina piękna, Ty serio wyglądasz tak poważniej, ale...Twoje włosy!!! Aż zrobiłam WOW jak zobaczyłam. Są cudowne
Ale przez Feeve muszę się cofnąć, bo nie zwróciłam uwagi na piersi
Feeva, wydaje mi się, że to po prostu i aż ząbki. U nas taki stan od dobrych kilku długich tygodni. Jak się mylę to poprawcie.
Wowka...a czy Ty nie miałaś dostać też zdjęć?
Kamcia, oczywiście bardzo się cieszę, że najgorsze wykluczone. Nie znam Piotrusia, więc mogę gdybać, ale...nie myśleliście może o jakimś dobrym terapeucie, fizjoterapeucie, który zajmuje się/ interesuje typowo integracja sensoryczną, wygaszaniem odruchów?
I oczywiście trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 10:13
Hoope lubi tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
fatalita
u nas nawet nie ma takich prywatnie
fizjo to nam na pewno nie potrzebny
logopeda to tak
bo ogólnie mówili ze piotruiowe myslenie jest raczej pierwotne, mowa wtórna
jak sie urodzil taki, to taki bedziestad mamy wykluczyc neurologiczne sprawy ale konkretnie badaniami
-
juz wiem z neurologiem prywatnie
rejestruja tylko tydzień do przodu ale juz maja komplet na przyszły tydzień
nastepna rejestracja 20.grudnia na 27 i 28.grudnia
a
mają eeg na miejscu (prywatnie 100zł) więc fajna sprawa ale...lekarz wykonujacy eeg ma tego 27 i 28 wolne więc albo zarejestruje nas na samą wizyte albo późniejsza wizytę z nastawieniem na eeg prywatnie
na pewno to szybciej o 4 miesiące niz na nfz
ale jutro znow zadzwonieprzeciez nie wiedza ze dzis dzwonilam
zaraz sprawdze jak z drugim lekarzem
Narazie na nfz nawet się nie dodzwonilam(jak to duże szpitale)a prywatnie na 8.stycznia (bo wtedy najwczesniej o 17a mamy kawalek) jednak na miejscu nie ma sprzetu np do eeg
Mam nadzieję że już wtedy bede po wizycie czy nawet eeg bliżej u znanego mi lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 11:39