Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamciaelcia szkoda że mąż oblał, ale nawet kierowcy z długim stażem mają problem, żeby zdać egzamin.
Prosimy o kciuki. Dziś o 15 szczepienie. Szczepienia dla 6 miesiąca plus meningokoki B. Mam nadzieję że będzie ok, bo po meningokokach podobno może być różnie. Dam profilaktycznie paracetamol zaraz po szczepieniu. -
Feeva, haha ta sukienka ma takie wkladki, ze sie cyc wydaje wiekszy :p Niestety moje tez juz troche zwisy
Fatalita, dziekuje
Mycha, kciuki :p
A tu kochany Kamcio:
https://youtu.be/P2w8Jwi6jMI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 10:52
Fatalita, Nynka, Sela, D_basiula, MajowaMamusia, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kczyli kamciaelcia bedziemy wpdać do Cirbie na prażone. Aż mi ślinka cieknie do tego jeszcze mizeria mnia mniam
A i ja też musiałam wrócic zyrnąć na tego cycaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 10:52
Katy, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Feeva, co do dziasel to nie pomoge, ale moze plakala bo za duzo zjadla? Kasza jednak obciaza brzuszek, u nas wystepowal taki placz jak kiedys podalam kaszke na noc, od tamtej pory tylko rano.
Kamcia, ale to prawko na C? Czy B? Bo twoj maz ma prawko, z tego co kojarze ale moze sie myle
Wczoraj ogorkowa krolowala, a dzis pomidorowa, zobaczymy jaka bedzie reakcja.Katy lubi tę wiadomość
-
A dziś ciumkal kiszoniaka mamusi
mąż zjadł prawie cały sloik, Piotr wypił wodę, Patryk miał ostatniego ogoraska, tylko mamie nic się nie należy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 13:17
Katy, Kwiatkowa24, Berbecia, kattalinna, Sela, Fatalita, Hoope, Mycha666, D_basiula, Mała Matylda, MonikaJ, MajowaMamusia, Wowka lubią tę wiadomość
-
J.S ale ona mi się budzi z płaczem w nocy już od paru dni
a kasze podałam 1 raz wczoraj i to mało jej wsypalam.
Może nie tyle budzi co przebudza bo nawet oczu nie otwiera, a wyje jakby ja rozdzierali. I cały czas kciuk w buziWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 11:45
-
kamciaelcia wrote:Poza tym ja na zdjeciu nic nie widze, tzn nawet nie wiem gdzie patrzec
U dzieci bolesne bywaja np afty
To tu.
Przeciwbólowego nie dawałam bo nie wiedziałam ocb a myślę że to to ja boli właśnie. Dziś podam na noc i zobaczymy. -
Feeva, niestety u nas nawet mala ilosc powodowala bol brzucha, ta co sie podaje do mm i mozna z butelki. Jak zje wiecej mleka to wszystko ok, zle wlasnie bylo po kaszy, ale mysle ze daj dzisiaj przeciwbolowego i powinno sie troche uspokoic.
Pawojoszka, a kuku jakie slodziutkie, Ulcia jaka wesolutka
Dostalismy paczke z hiipa
Z nami jedzie Igor
Lyzeczke + ziemniak z marchewkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2018, 12:38
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka, słodziutka
J.S ile czekałaś na przesyłkę od nich?
Ja zarejestrowałam się w klubie 26 września i dostałam maila, że w ciągu 6-12tyg zostanie nadana do mnie właśnie taka paczka.
12 tyg mija w przyszłą środę i paczki ani widu ani słychu -
Bry
Na początek coś odkrywczego, bo może nie wiecie: jest zimno i obleśniemiałyśmy jechać do Ikei ale nie chce mi się ruszać z domu, a jechać na zakupy to w ogóle.
Ja cyca też zobaczyłam od razui włosy
oczywiście przyłączam się do peanów na cześć - piękni jesteście, Katy
Wowka, fotel do samochodu, nie wpadłam na to, żeby ją sadzać w nimnawet z folii nie wyjęłam. Sprawdziłam tylko czy wszystko całe.
Bożenka śmiga po powierzchni płaskiej. Do tyłu oczywiście. Jak jej nie położę, to i tak w końcu ląduje pod jakimś meblem czy cośale odkryłam, że jest to zależne od tego gdzie ja się znajduję. Dotarła do paneli: cóż za radość i duma
tylko nie wiem czy z tych paneli, czy też może dlatego, że zaczęła unosić się w pozycji czworaczej. Chwila na kolankach, zakołysze dupką i koniec. Ale cieszy się jak dziecko przy tym
a matka się popłakała jak to zobaczyła
Kto ze mną ma postanowienie: w 2019 zdam to nieszczęsne prawko?
Katy, Fatalita, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość