Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo, jest Kubuś w wózku
chyba mu się podoba zimowy spacer
Mycha, skoro 2kg więcej od czytania o ciastach, to 2kg mniej o czytaniu o ćwiczeniach
Miłego dnia życzęidę podpiąć kofeinę.
Zanim podpięłam, to jeszcze obejrzałam ten łabędzi puch. O mateńko, jak to pysznie wygląda! Ale chyba tego nie da się zamrozić, więc u mnie odpada...
Kattalinna, kiedy najlepiej wyjąć te serniki z zamrażary? U nas się je ciasto już na Wigilię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 07:09
Mycha666, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry :p
A piernik mozna mrozic? xd
Kamcio wczoraj zasnal przed 20, przebudzal sie godzine pozniej, ale na szczescie udalo sie szybko opanowac sytuacje i spal dalej :p
Chlopak mial wstac o 1.50, ale go budzik nie obudzil, nie wiem czy to nie przez to, ze moja mama wczesniej dzwonila (o 23.45? Jak mozna o tej godzinie do kogos dzwonic) i moze myslalam, ze to znowu ona i automatycznie wylaczylam budzik...Latal po domu jak szalony i ostatecznie dopiero o 3 wyszedl z domu, a dzisiaj jeszcze na 9 ma komisje w Zusie... -
Dobry
Dzisiejsza noc to milion pobudek masakra dziecko mi sie psuje.
Katy u nas w domu ( tzn mama siostra i bracia)dzwonimy do siebie nawet w srodku nocy ale powod tez musi byc poważny. Tak z byle pierdołką do godz. 00.00 jeszcze może być. Tylko że my chodzimy pozno spać.
Natomiast u mojego meza w domu tak do 21.00 dzwonia -
nick nieaktualnySela, Basiula te ciasta zapowiadają sie pysznie, spisuje przepisy, kiedyś muszę zrobić koniecznie.
Kończymy 7 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 21:53
Hoope, pawojoszka, kamciaelcia, Sela, kattalinna, Katy, Berbecia, Wowka, D_basiula, Mycha666, Fatalita, Patk, Feeva, Cola87, Mała Matylda, Nynka, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Majowa sto lat ,jaka gwiazda wam rośnie.
U nas masakra ,Ula od tygodnia kaszle dostała antybiotyk w zeszłym tygodniu i bez zmian poszłam dziś a oni że oddział,no już mi jej szkoda ,ale jak pójdziemy teraz to może na święta wyjdziemy ale przygotowania zostały drastycznie utrudnione . No żesz ,aż strach świętować bo ma je dzieci mają dziwny sposób na święta. Jadę do domu spakować torbę i na szpital zpowrotemMajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zuziu najlepszego :-*
Uleńko dużo zdrówka dla Ciebie. Pawojoszka może faktycznie tak jak piszesz, teraz pójdziecie to na święta będziecie w domku. Kurcze oby jej szybko przeszło!
U nas też noc koszmarna, od 19:30 pobudki równo co godzine, ale w sumie wstalismy dopiero po 8
Berbecia powiem Ci, że mój mąż i brat już pare lat leczą zatoki i do tej pory z marnym skutkiem... już sami nie wiedzą do jakich iść lekarzy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 11:52
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Pawojaszka, oby szybko Was pościli z powrotem. Oczywiście w pełnym zdrowiu Uleńki!
Najlepszego dla Zuzi
Wowka, blondynko(serio???) Ciasta wjechały koło 15 chyba, może trochę wcześniej
Katy, piernika można, o ile bez pianek czy bezy
Mam żal za zignorowanie mojego postanie pierwszy to raz, ale pierwszy raz dla mnie ważny. Także o, smutno mi...
Katy, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Hoope, no duży ten fotel. Musimy do niego auto dokupić to kto wie, może i będzie bus
bezpieczny być musi, za takie pieniądze nie ma wyjścia. Oby mi tylko za szybko Bożenka nie wyrosła z niego.
My mamy zamiar na wiosnę 3-latkę przesadzić DO Axkida
kattalinna wrote:
Ejjj... Kiedyś marudziłam, że Bożenka ręce bierze bardzo do tyłu, bo za dużo na brzuchu przebywa. Miałam pokazać do oceny. Dziś udało się zrobić zdjęcie. Coś takiego to jest. Przy noszeniu na rękach, gdy się odwraca dookoła to prostuje i cofa jeszcze bardziej
//ciach//
A może przesadzam, bo łapie po prostu równowagę, a na rękach jest ciekawa wszystkiego i to normalne?
U nas tak było do niedawna, teraz już się bardziej "wyprostowały". Ale przyuważyłam, że córka siostry też tak robiła i synek szwagierki to samo, więc to chyba normalne.
Starsza tak nie miała, ale ona dużo na plecach leżała bo była we frejce długo.
Edit:
Kattalina, ja dopiero teraz nadrabiam i odpisałam nim przeczytałam twój ostatni post - żebyś nie myślała, że celowo wróciłam i odpisałam na Twojego posta bo się upomniałaś
Pierniczki co roku robię te:
https://www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki
Łatwo się robi, zawsze wychodzą i nie muszą mięknąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 14:37
kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
Matylda
-
nick nieaktualnyDziękujemy.
To jeszcze raz my, Zuzia na tronie, królowa jest tylko jedna( przynajmniej u nas w domu)
Pawojoszka, jeju współczuję szpitala, zdrówka dla Uli, obyście szybko wróciły do domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2018, 21:51
kattalinna, kamciaelcia, Wowka, Katy, Berbecia, Patk, Feeva, Sela, Mała Matylda, pawojoszka, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Też staram się odpisywac kiedy wiem coś na dany temat
A kiedy nic nie wiem to nie piszę że nie wiem...
Dla mnie te ręce do tyłu nie są normalne ale równocześnie nie są patologia z którą trzeba pędzić do lekarza
Emilka i Piotruś tak nie robili ale łapie na tym Patryka i u nas winny temu mąż.Może nie tak bardzo Patryk odgina ręce ale po prostu każe mężowi pilnować się przy noszeniu
No i taki fizjo standard-dużo zabawek od przodukattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalina moja tak odgina raczki jak jest na rękach i sie rozglada na wszystkie strony.
Pawojoszka trzymam kciuku za zdrówko Uleńki i obyscie szybko wyszły z niego.
Nic mi sie nie chce poszłabym spać ale starszak w domu dwa okna do umycia jeszcze a stary na nadgodzinach. Tukłam mu żeby niebrał w tym tygodniu żadnych dodatkowych godzin to on zapomniał.pawojoszka lubi tę wiadomość