Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Ponowię pytanie o odkurzacz ręczny/ samochodowy: ktoś coś ma, poleca, odradza?
Kattalina ja mam z bosha i odradzam i też jest bezprzewodowy. Kupilam go za 500 zl i po roku zaczol sie psuc a pozatym nie zadobrze zbierał. W porównaniu z kaską za 135 zl to kaska wygrywa.
Podobno dobry tak slyszałam nie korzystalam wiec nie polecam a tylko wspominam dyson cyklon za 3000 zl. Ale dla mnie to za drogo i szkodaby mi bylo tyle kasiory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 08:19
-
A co do aktywności to córa nie ma takiej w nocy. Syn jak byl malutki to mi tak robił ale tylko wtedy jak szedł za wcześnie spać. Wogóle to moje dzieci spanie mają po mamusi.w nocy dlugo szaleć ale rano też dlugo pospać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 08:29
-
Ten moj jest taki
https://m.oleole.pl/odkurzacze-przemyslowe/bosch-pas-18-li-2-5ah.bhtml?from=pla&gclid=CjwKCAiAu_LgBRBdEiwAkovNsLCa9OBhz2rIePDx7vXN9OM8e7SgdNwDcm70tnxe1vzPUx213QIRZBoCRMQQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Szczerze to samochód miał problem odkurzyć
I jest głośny.
Najlepiwj zebys wybrała sie do sklepu i namacalnie go obejrzala i sprawdziła jaki ma ciąg
Któryś raz pisze z kolei ale ja bardzo zadowolona jestem z kaski elektrycznej viledy moj mlody rozbil wczoraj lampke nocną wieksze kawalki pozbieralam recznie a całą drobnice tą szczotką, cały dom nią odkurzam jak mi sie nie chce wyciagac zwyklego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 09:15
-
Kattalina ,męża tel. rzuć na przynętę.
Berbecia dobrze że się w mame że spaniem wdało dziecię gorzej jak by odwrotnie było mama sowa ,dziecko skowronek.
Wychodzimy do domu ,w końcu ,na oddziale jelitowki panuje odsyłają nas zanim się zarazimy i na święta zostaniemy . Ponieważ się kp to nie płacimy za pobyt ,też dobrze ,parę duszek w kieszeni zostanie i prezent dostaliśmy od Mikołaja. Czekamy na ojca i wiejemy do domuKaty, Fatalita, kamciaelcia, kattalinna, Sela, D_basiula, Mycha666, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kamcia, slicznie Piotrus poszedl, u nas tez smoczek wygrywa.
Ja widze ze mojemu tak pelzanie sie spodobalo, ze nie wiem czy bedzie raczkowal czy tak pelzal jak glista.
Ja juz sie nie moge doczekac az sam usiadzie
Pierwsza drzemka wlasnie sie zaczela.
Pawojoszka, super ze wychodzicie dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 09:16
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka super, że wychodzicie.
Moja smoczka doiła dużo na początku,później przy usypianiu, od chyba 2 miesięcy robi za gryzak jak go dorwie, cycać nie chce.
U nas codziennie postępy,3 dni temu zaczęła robić deske jak leży na brzuchu,potem zaczęła na czworaka stawać i się bujać,wczoraj kawałek pełzła.kattalinna, pawojoszka, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kattalina to Bożenka idzie jak błyskawica
A mój na czworaka stoi już bardzo długo i długo długo ćwiczy bo dalej nie raczkuje. No może z dwa, trzy kroczki i na brzuch i pełza do przodu ale też od niedawna dopiero. A wcześniej było do tyłu. A pozycję czworaczną już pod koniec października odkrył. No doskonali swoje umiejętność chłopak
ma czas...
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Brakuje mi Was dziewczyny, ale córka-tyranka nie pozwala mi się udzielać
Do niedawna miała dwie długie drzemki, a teraz trzy króciutkie. Zanim zdążę usiąść do komputera zarządza wstawanie.
Ogarniam mieszkanie na święta, dopiero dzisiaj delikatnie zacznę przygotowania kuchenne, tzn. planuję upiec orzeszki, przełożę masą dopiero w niedzielę. Robię wszystko na ostatnią chwilę, bo w zamrażarce nie mam miejsca. Zosia się tam panoszy, w jednej szufladzie mleko, w drugiej warzywa i dla rodziców niewiele przestrzeni zostaje
Przesyłam spóźnione życzenia dla Bożenki, Adasia i Oleńki – rośnijcie duzi i radośni
Zdjęcia jubilatów cudowne, pozostałych dzieciaczków również
J.S, Mycha, Sela, współczuję ciężkich nocy, mam nadzieję, że w ramach świątecznych prezentów pociechy pozwolą Wam się wyspać i zregenerować siły.
Gratuluję Bożence umiejętności przemieszczania się do przodu! Mama się martwiła, że dziecko leniwe, a teraz dziewczyna idzie jak burza
Odnośnie odkurzacza nie pomogę, takiego nie mam, nie znam się
Jaki słodki mały Piotruś! Widać, że kocha dudusia, pięknie raczkuje
Pawojszka, super że wychodzicie!
Majowa, gratuluję postępów Zuzi
Zosia się obudziła, spała 22 minuty. Jeszcze niedawno iała drzemki po około 2h
Jak żyć?
kattalinna, MajowaMamusia, D_basiula, Cola87, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda, żyć szybko
Moja Bożenka za to przestawiła się łaskawie na dłuższe drzemki kosztem spania nocnego. Ale co tam, 50 uszek dziś ulepiłam
Z tym jej przemieszczaniem to jeszcze nie ma co się emocjonowaćumieć, a robić to dwie różne rzeczy
na pewno uwielbia siedzieć i lubi się podciągać - ćwiczy rączki.
Kwiatkowa, daj znak życia, jak u Was?
Patk, halo halo! Sprzątasz u sąsiadów czy co?Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała Matylda żyje tak 8 miesiąc, nic zrobić z dzieckiem nie mogę, jak śpi to najwyżej zdążę na forum zajrzeć. Nie pocieszę Cię, będą spały coraz mniej.
Współczuję ciężkich nocy, u nas dzisiaj lepiej, ale jak człowiek przyzwyczaił się do dobrego to chciałby tak cały czasNie wiem czy u nas stan skokopochodny czy zęby bo nabywa nowe umiejętności ale słabo z apetytem, rano wypiła tylko 90 ml, a w nocy 60 ml, coś słabiutko.
Jutro pełnia księżyca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 10:38
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny