Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tanda super
Katy Kamilowi chyba smakowało
Ja już pękam, ale właśnie dopycham się serniczkiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63defbd0b740.jpg
Mania stała się fanką żółtka z jajka.
W ogóle to mogłyby jej już wyjść te zęby, bo się wykończe...Katy, D_basiula, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Smakowalo, ale nie zjadl wszystkiego:p
Ja musze jakos mu w koncu jajko podac, jajecznica wzgardzil...
W ogole niby duzo dzisiaj nie jadlam, a cos mnie brzuch rozbolal akurat jak mialam Kamila usypiac, narzeczony go troche probowal usypiac, ale marudzil, w koncu na szczescie zasnal przy cycku bo jakbym miala go bujac i nosic to chyba bym rzygla
A no i zapomnialam wspomnieć, ze dostaliśmy wczoraj zaproszenie od mojej siostry na slub :p W marcu, mam nadzieje, ze Kamil nie bedzie jeszcze chodził zebym nie musiala za nim latać haha
A no i u nas tez zeby mecza, budzil sie juz 3 razy z placzem, a dopiero spi 1.5h...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 23:04
-
Co do prezentów, Wojtek dostał zdalnie sterowany ssmochodzik, tylko w sumie nie wiem dla kogo ten prezent bo tata się nim bawi. A mamusia została narzeczoną i dostała pierścionek.
Wojtuś też coś tam wcinał z nami, jemu jednak najbardziej chleb z masłem albo buła smakuje no a potem mleczko i robi już posiadowki siam, na kocyku z godz z zabawkami siedzi i misią coś tłumaczy adadadadadakamciaelcia, kattalinna, Katy, D_basiula, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Wszystkie dzieci, choinki i całe rodzinki piękne! Na zdjęciach widać naprawdę magia świąt! Tanda Twoja pomocnica wyjątkowo mnie zauroczyła, jest śliczna!
Ewcia gratulacje! Piękny świąteczny prezent
A to mój świąteczny cud.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afd378ab375d.jpgkattalinna, Katy, D_basiula, Berbecia, kamciaelcia, Sela, Hoope, Ewciaa83, pawojoszka, Wowka, Fatalita, Tanda lubią tę wiadomość
-
Katy, nie zawsze romantycznie jest w życiu
u mnie też nie było
Ewcia, gratulacje!
Piękne te wszystkie dzieciaki
A ja wczoraj zrobiłam sobie kuku. Tak się zrywałam z podłogi do młodej, że kciuk mi się wywinął chyba w drugą stronę, boli do dziś i jest lekko opuchnięty. Na szczęście raczej wszystko całe bo jednak ruszać mogę. Ale co to był za ból! Plus taki, że to lewa ręka. Ale stanika rozpiąć nie mogłam...
U nas pogoda obleśna. Ale dzień się wydłuża, niedługo znowu będą długie spacerymiłego dnia!
Cola87, Katy, Ewciaa83, MajowaMamusia, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo krótkiej przerwie internetowej powracamy
Pozdrawiamy świątecznie
Gratuluję zaręczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 21:35
kamciaelcia, Hoope, kattalinna, Berbecia, Feeva, Ewciaa83, Cola87, pawojoszka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się świątecznie.
Powoli wchodzimy w etap " jedz bo się zepsuje"
Majowa mój chłop jest jedyny w swoim rodzaju czasem myślę żeby go oddać do producenta ale podejrzewam że gwarancja dawno wygasła. Pozatym jak nikt daje mi możliwość nieograniczonego rozwoju ,dzięki niemu nigdy nie siedzę w miejscu . Wczoraj np. piekłam chleb bo jak pisałam on nie kupił pieczywa. Ile mam dzięki niemu satysfakcji ,gdyby nie on nie wiedziałabym nawet że taka jestem zdolna.
Ja też się nie doczekałam zaręczyn .
Piękne dzieciaczki , tanda twoja pomocnica jest super ,wogole samo zdjęcie wygląda jak z reklamy.
Ewciaa83 gratulacje ,kiedy wesele?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 16:09
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majowa nie często mi przychodzi piec chleb tak że jakichś sprawdzonych przepisów nie mam . Wzięłam pierwszy lepszy z internetu no i pszenny musiał być bo mąki żytniej w domu akurat nie miałam ,nie spodziewałam się że będzie mi potrzebna . Wyszedł na tyle dobrze że pomyślałam że moznaby spróbować upiec taki prawdziwy domowy jak już po świętach kupię różne rodzaje mąki. Kiedyś miałam taką typowo chlebowa mieszankę ale jak mi te mole zagościły to wszystko wywaliłam.
Z tym języczkiem może być krostka ,afta ,może uszkodziła sobie zabawka albo paznokietkiem powinno szybko zejść jak po paru dniach jeszcze będzie albo pojawi się więcej to bym poszła z tym do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 17:33
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Witamy się dzisiaj z moim bałwankiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fc7909e9dd1.jpg
Katy, kattalinna, Sela, Cola87, Ewciaa83, kamciaelcia, Feeva, MajowaMamusia, Mała Matylda, D_basiula, Hoope, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Jaka tu cisza, chyba wszystkie leżą do góry brzuchami z przejedzenia, jak ja
Ewcia, gratulacje!
Ja niespodzianki nie miałam, bo sama sobie wybierałam pierścionek i spodziewałam się, że dostanę go w 7rocznicę związku na kolacjiI tak też się stało. Ale kulturalnie romantiko kolacja, świece, wino
Szkoda, że te święta już się skończyły, ale z drugiej strony dobrze, bo ileż można ŻREĆ? Bo w święta się nie je, w święta się ŻRE.
Jakie plany na Sylwestra? Czy któraś, tak jak ja, planuje oglądać Sylwestra z Polsatem/TVN/TVP2?
Pogoda totalnie z dupy. Nawet nie wyjdziemy...
Grunt, że chociaż Wigilia i Boże Narodzenie były białe.
A rok temu byłam (jak wszystkie) w 5mcu ciąży... Ale to zleciało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 08:47
Ewciaa83 lubi tę wiadomość
-
Ja sie jakos specjalnie nie nazarlam w te swieta bo Kamil mi nie pozwalal :p
Rok temu jadlam jeszcze mniej bo sie zle czulam ciagle, ja juz bylam w 6 miesiącu wtedy :p
Dziwna noc za nami, ok.5.30 Kamil sie obudzil i sobie gadal, pozniej troche pomarudzil i nie wiem kiedy zasnal bo ja zasnelam wczesniej xd Obudzilam sie o 8.30 :o