X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tanda super :)

Katy Kamilowi chyba smakowało :D

Ja już pękam, ale właśnie dopycham się serniczkiem.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63defbd0b740.jpg

Mania stała się fanką żółtka z jajka.

W ogóle to mogłyby jej już wyjść te zęby, bo się wykończe...

Katy, D_basiula, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smakowalo, ale nie zjadl wszystkiego:p

Ja musze jakos mu w koncu jajko podac, jajecznica wzgardzil...

W ogole niby duzo dzisiaj nie jadlam, a cos mnie brzuch rozbolal akurat jak mialam Kamila usypiac, narzeczony go troche probowal usypiac, ale marudzil, w koncu na szczescie zasnal przy cycku bo jakbym miala go bujac i nosic to chyba bym rzygla :/

A no i zapomnialam wspomnieć, ze dostaliśmy wczoraj zaproszenie od mojej siostry na slub :p W marcu, mam nadzieje, ze Kamil nie bedzie jeszcze chodził zebym nie musiala za nim latać haha

A no i u nas tez zeby mecza, budzil sie juz 3 razy z placzem, a dopiero spi 1.5h...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 23:04

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Ewciaa83 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 04:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do prezentów, Wojtek dostał zdalnie sterowany ssmochodzik, tylko w sumie nie wiem dla kogo ten prezent bo tata się nim bawi. A mamusia została narzeczoną i dostała pierścionek.
    Wojtuś też coś tam wcinał z nami, jemu jednak najbardziej chleb z masłem albo buła smakuje no a potem mleczko i robi już posiadowki siam, na kocyku z godz z zabawkami siedzi i misią coś tłumaczy adadadadada

kamciaelcia, kattalinna, Katy, D_basiula, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość

d7f2b9e95e.png
    yaw6drw.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie dzieci, choinki i całe rodzinki piękne! Na zdjęciach widać naprawdę magia świąt! Tanda Twoja pomocnica wyjątkowo mnie zauroczyła, jest śliczna!
    Ewcia gratulacje! Piękny świąteczny prezent :)
    A to mój świąteczny cud.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/afd378ab375d.jpg

kattalinna, Katy, D_basiula, Berbecia, kamciaelcia, Sela, Hoope, Ewciaa83, pawojoszka, Wowka, Fatalita, Tanda lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia, gratulacje ;) Ja sobie wlasnie tak myslalam, ze szkoda, ze moj narzeczony nie poczekal z tym do Swiat, byłoby tak romantycznie, a nie na szybko jak bylo...

Cola, sliczny Mikolajek :p

Cola87, Ewciaa83 lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, nie zawsze romantycznie jest w życiu ;-) u mnie też nie było :-P

Ewcia, gratulacje!

Piękne te wszystkie dzieciaki :-)

A ja wczoraj zrobiłam sobie kuku. Tak się zrywałam z podłogi do młodej, że kciuk mi się wywinął chyba w drugą stronę, boli do dziś i jest lekko opuchnięty. Na szczęście raczej wszystko całe bo jednak ruszać mogę. Ale co to był za ból! Plus taki, że to lewa ręka. Ale stanika rozpiąć nie mogłam...

U nas pogoda obleśna. Ale dzień się wydłuża, niedługo znowu będą długie spacery :-) miłego dnia!

Cola87, Katy, Ewciaa83, MajowaMamusia, MajowaMamusia lubią tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam romantycznych zaręczyn ;p

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nawet pierscionka zareczynowego do dzis nie dostałam ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po krótkiej przerwie internetowej powracamy :)

Pozdrawiamy świątecznie

Gratuluję zaręczyny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 21:35

kamciaelcia, Hoope, kattalinna, Berbecia, Feeva, Ewciaa83, Cola87, pawojoszka, D_basiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieci oczywiście słodkie :)

Pawojoszka Twój mąż jest nieziemski,choinka po obróbce mnie rozbawiła do łez :D ehh faceci.

• Ewciaa83 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh z tym romantyzmem to bym nie przesadzała, no ale ukleknął i kwiaty ( czerwone goździki bo innych nie było) dał.

kattalinna lubi tę wiadomość

d7f2b9e95e.png
    yaw6drw.png
  • Ewciaa83 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/7b5ecb2b4704.jpg.html

kattalinna, pawojoszka, D_basiula, Sela, Feeva lubią tę wiadomość

d7f2b9e95e.png
    yaw6drw.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się świątecznie.
    Powoli wchodzimy w etap " jedz bo się zepsuje"

Majowa mój chłop jest jedyny w swoim rodzaju czasem myślę żeby go oddać do producenta ale podejrzewam że gwarancja dawno wygasła. Pozatym jak nikt daje mi możliwość nieograniczonego rozwoju ,dzięki niemu nigdy nie siedzę w miejscu . Wczoraj np. piekłam chleb bo jak pisałam on nie kupił pieczywa. Ile mam dzięki niemu satysfakcji ,gdyby nie on nie wiedziałabym nawet że taka jestem zdolna.
    Ja też się nie doczekałam zaręczyn .

Piękne dzieciaczki , tanda twoja pomocnica jest super ,wogole samo zdjęcie wygląda jak z reklamy.

Ewciaa83 gratulacje ,kiedy wesele?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 16:09

kattalinna lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojaszka, lubię za umiejętność pozytywnego myślenia ;-)

U nas rano był etap "nie pomyśleliśmy, można było zrobić sałatkę" ;-)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe gwarancja nie obejmuje :D
    Tak sobie myślałam że będziesz piekła chleb, albo dzieci będą jeść płatki na mleku :) i jak swojski chlebek? Tyle razy zbierałam się do pieczenia. Masz jakiś sprawdzony przepis?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia ma na końcu języka czerwoną plamke, jakby krwiak, co to może być? Mama mówi że afta i przez to może nie chcieć pić z butelki, chociaż na spaniu pije.

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa nie często mi przychodzi piec chleb tak że jakichś sprawdzonych przepisów nie mam . Wzięłam pierwszy lepszy z internetu no i pszenny musiał być bo mąki żytniej w domu akurat nie miałam ,nie spodziewałam się że będzie mi potrzebna . Wyszedł na tyle dobrze że pomyślałam że moznaby spróbować upiec taki prawdziwy domowy jak już po świętach kupię różne rodzaje mąki. Kiedyś miałam taką typowo chlebowa mieszankę ale jak mi te mole zagościły to wszystko wywaliłam.

Z tym języczkiem może być krostka ,afta ,może uszkodziła sobie zabawka albo paznokietkiem powinno szybko zejść jak po paru dniach jeszcze będzie albo pojawi się więcej to bym poszła z tym do lekarza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 17:33

MajowaMamusia lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się dzisiaj z moim bałwankiem

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0fc7909e9dd1.jpg

Katy, kattalinna, Sela, Cola87, Ewciaa83, kamciaelcia, Feeva, MajowaMamusia, Mała Matylda, D_basiula, Hoope, Fatalita lubią tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka tu cisza, chyba wszystkie leżą do góry brzuchami z przejedzenia, jak ja XD

Ewcia, gratulacje!
    Ja niespodzianki nie miałam, bo sama sobie wybierałam pierścionek i spodziewałam się, że dostanę go w 7rocznicę związku na kolacji :D I tak też się stało. Ale kulturalnie romantiko kolacja, świece, wino :D

Szkoda, że te święta już się skończyły, ale z drugiej strony dobrze, bo ileż można ŻREĆ? Bo w święta się nie je, w święta się ŻRE.

Jakie plany na Sylwestra? Czy któraś, tak jak ja, planuje oglądać Sylwestra z Polsatem/TVN/TVP2? :D

Pogoda totalnie z dupy. Nawet nie wyjdziemy... :/
    Grunt, że chociaż Wigilia i Boże Narodzenie były białe.

A rok temu byłam (jak wszystkie XD) w 5mcu ciąży... Ale to zleciało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 08:47

Ewciaa83 lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie jakos specjalnie nie nazarlam w te swieta bo Kamil mi nie pozwalal :p

Rok temu jadlam jeszcze mniej bo sie zle czulam ciagle, ja juz bylam w 6 miesiącu wtedy :p

Dziwna noc za nami, ok.5.30 Kamil sie obudzil i sobie gadal, pozniej troche pomarudzil i nie wiem kiedy zasnal bo ja zasnelam wczesniej xd Obudzilam sie o 8.30 :o

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
‹‹ 1936 1937 1938 1939 1940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ