X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze życzenia dla dzisiejszych imprezujących!! <3

J.S, Wowka lubią tę wiadomość

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • J.S Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy :* Jak sie matka ogarnie i syna, to wrzucimy jakies zdjecie.

Kattalina, przypomnij prosze, jak dlugo twoj maz jeszcze bedzie tak pracowal? Bo pamietam ze pisalas, ze ciezki okres z tymi godzinami w pracy byl.

Ja jestem zareczona ale o slubie ani widu, ani slychu, chcemy dom kupic takze wszystko sie przesuwa.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS, teoretycznie do końca roku więc plany na sylwestra też mamy zorganizowane (jak zawsze ale teraz jest wymówka) na tę okazję przyda mi się antena tv ;-) niestety weekend cały w pracy raczej też. Potem jeszcze koło lutego chyba znowu armagedon i jedziemy na urlop :-)

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego chłopcy :)

Świąteczna Zosia cudna :*

My sylwestra też spędzamy z tv, wczoraj zakupiłam wino na tą okoliczność, szampana też mamy, także po lampce się napijemy.

Sela wiem, wiem, już kiedyś pisałam, ze wiem, że sobie grabie takimi informacjami, moja Gwiazda ze skrajności w skrajność, raz budzi się po 4-5 razy, raz śpi całą noc.

Mała Matylda lubi tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina, oby przetrwac. Super, gdzie sie wybieracie?

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wakacje, marzy mi się wygrzać kości, od kiedy i gdzie w Europie jest pogoda wakacyjna? W marcu coś się znajdzie? Póki co w styczniu jedziemy na kilka dni do Kudowy, pospacerować i do Czech na smażony ser i po pistacje :) nie mogę się doczekać. Chciałam do Karpacza, ale jak sobie pomyślałam o tym tłumie ludzi, bo to sezon narciarski, to mi się odechciało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Chwile mnie tu nie bylo, a mam wrażenie, ze minęła wiecznosc. Latam miedzy domem a domem. 1,5 h jazdy ode mnie do domu narzecznego i tak kursujemy co 2 dni mniej wiecej. Teraz zostaje troche u siebie, bo wiadomo wole swoj dom rodzinny.

Sto lat dla solenizantow :) Patryk w wigilie skonczyl 7m.

U nas noce ciagle tragedia. Pobudek miliony, a przez te ciagle podroze samochodem jestesmy rozregulowani. Bede musiala na nowo pracowac nad spaniem OK. 20. Wczoraj Patryk poszedl spac o 19. Obudzil sie o 19 30 i zasnal ponownie dopiero o 22 30. Ostatnio czesto chodzi pozno spac.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S wrote:
    Kattalina, oby przetrwac. Super, gdzie sie wybieracie?
    Ja do dużego a stary do pracy ;-) nie no, wieczorem już będziemy razem ale w domu. Od kilku lat nie ruszamy się nigdzie bo kot, bo ciąża, bo niemowlę i kot.

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, ja pojade chyba na jeden dzien do Karpacza na narty, nie mamy daleko, rano wyjedziemy a wieczorem wrocimy. Uwielviam jezdzic na nartach, bardzo mi tego brakuje.
    Kocham Zakopane jednak Karpacz lubie za Bialy Jar :)

MajowaMamusia lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ea6053dbfd9.png

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/064e5ebfee01.png

MajowaMamusia, kamciaelcia, kattalinna, Cola87, Katy, Feeva, Mała Matylda, Berbecia, pawojoszka, Sela, D_basiula, Mycha666, Hoope, Wowka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. też nie mam daleko do Karpacza,no średnio niecałe 100 km, na nartach byłam raz(nie licząc jazdy z górki pod domem :) w wieku kilku lat). Mąż jeździ na nartach.

Na sylwestra poszłabym wytańczyć się,ale dziecka na noc z mamą nie zostawię.

Katy też miałam ślub w czerwcu,piękny miesiąc. Mieliśmy wesele(nieduże na 100 os) sami dobrzy znajomi i bliska rodzina, bez ciotek których nie widziałam 10 lat, było zaje.iście, najlepsza impreza w życiu, nie żałuję że robiliśmy wesele.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 11:26

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, dla mnie wesele na 100 osób to duże ;-) siostra robiła na 200 a to już w ogóle masakra.

Kwiatkowa, pięknie :-)

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatkowa, super :)

Majowa, ja mam 180 km chyba jakos tak, ale zazwyczaj jezdzimy rano i wieczorem wracamy. Caly dzien zjezdzania. Moj tez nie lubi, raz jezdzil i mial mini wypadek na stoku od tamtej pory ma uraz i sie boi.

Tez bym poszla potanczyc ale za pozno sie kapnelismy i miejsc nigdzie nie bylo juz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 11:39

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Majowa, dla mnie wesele na 100 osób to duże ;-) siostra robiła na 200 a to już w ogóle masakra.

Kwiatkowa, pięknie :-)
    Właśnie dlatego napisałam że nieduże. Brat miał na 160,zdecydowanie wole mniejsze imprezy.

• Katy Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie na 100os to tez duze :p U nas jak sie uzbiera 50 to bedzie spoko :)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego dla Solenizantów :*

Kwiatkowa, piknie :)

My po ślubo-chrzcie rzucamy wszystko i jedziemy w Bieszczady <3
    Gości max 60osób. Najbliższa rodzina tylko i paru kumpli Męża, bo ja kumpelek nie mam XD a na siłę nie chcę zapraszać.

Mania zaczęła tak śmiesznie kręcić rączką w jednej ręce np jak coś trzyma, a jak nic nie trzyma to wygląda to jakby robiła papa :D

A tak hycamy przy nowej zabawce XD

https://youtu.be/KToDV-J7h6Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 12:45

Katy, kamciaelcia, Cola87, pawojoszka, Fatalita, D_basiula, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Za nami dziwna noc, ale całkiem dobra. Zanim się położyłam Zosia trzy razy się ocknęła, krzyknęła, ale zaraz zasypiała ponownie. W nocy było jedno krótkie karmienie i o piątej 1,5h przerwy w śnie, ale później Zosia spała do dziewiątej. Po raz pierwszy w życiu! Ja też w tym czasie spałam, więc wreszcie odpoczęłam :)
    Zosia zwykle zasypia na noc 19:30-20:00, a my bardzo sobie cenimy wieczory we dwoje. W ciężkie dni odliczam czas do dziewiętnastej XD

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów: Skrzacika i Igorka. Rośnijcie duzi, zdrowi i szczęśliwi <3

Kwiatkowa, śliczni jesteście, wiadomo po kim Patryczek taki ładny :)

Cola, ja też uczciłam święta odrobiną wina, poprzednio piłam wino w sierpniu 2017, postanowiliśmy z mężem opróżnić barek przed ciążą ;)

J.S, już sama nie wiem co z tymi zębami, straszą nas od trzech miesięcy, na początku dziąsło się zmieniało, a teraz już od kilku tygodni jest takie samo. Co jakiś czas pojawiają się jakieś objawy kojarzone z ząbkowaniem, ale zębów jak nie było tak nie ma.

My też nie mieliśmy wesela tylko kameralne przyjęcie na kilkanaście osób, było dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy. Nie lubimy hucznych imprez, sylwestra spędzimy w domu, z teściami, przy TV. Feeva, J.S, Kattalinna, Majowa - widzę że imprezujemy razem XD

Znacie jakieś fajne miejsce, gdzie można zamówić przytulankę z imieniem dziecka?

Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat ! Skrzato i Igor ;)

Ja jestem fanką wesel, moje było najlepszą moją imprezą ;) nic nie pamiętam;D zapomnialam o zdjeciach z rodziną, ale jak się wybawilam:) też czerwiec;)

My w sylwka idziemy do kumpla syna, 3 miesięcznego :D

Katy lubi tę wiadomość

• Sela Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skrzaciku, Igorku najlepszego!!!

Kwiatkowa cudne zdjęcia :-*

Cola po skończeniu czapeczki na szydełku koniecznie proszę się tu pochwalić ;-)

Widać, że Maniula zadowolona z zabawki ;-) ile radości ;-)

Tego wina to Wam zazdroszczę :-P

Jeny wiecie co ja wczoraj miałam...eh wracałam z Leosiem od rodziców jakoś po 16, wiadomo o tej godz to już ciemno, jechaliśmy nową obwodnicą, która jeszcze nie wiedzieć czemu jest nieoświetlona... jedziemy i tak sobie myślę, że w zeszłym roku, 1km wcześniej wyleciała mi w zime sarna i ciekawe czy na tej obwodnicy też jakieś zwierzęta są w stanie wlecieć na drogę, bo niby jest ogrodzenie i dosłownie pare sekund jak przestałam o tym myśleć, trach... wleciał mi rozpędzony zając pod auto, no ale był taki wielki, że jak "kątem oka" go zobaczyłam to pomyślałam, że to pies, a tu tylko uszy odskoczyły. Nawet nie wiedziałam, że zające są takie twarde. Uderzyłam go zderzakiem i najechałam przednim kołem i słysze, że coś mi się telepie pod autem ale, że tam ciemno jak w d***e to bałam się zatrzymać i jechałam dalej. Dojechałam do domu, zabrałam szybko Leosia do środka (co by mnie coś nie zjadło, bo na podwórku ciemno, a ja straszek jestem) i dzwonie do męża, że jakiś wariat rzucił mi się pod koła i jak wróci z pracy to żeby zobaczył czy aby go nie ma pod autem i jakie są szkody... zająca całe szczęście nie było, ale błotnik rozwalony, rejestracja ledwo się trzyma, jakaś kratka z przodu auta popękana, noż cholera takie mam nerwy, że szok. Jeszcze jesteśmy na dniach kupowania dla mnie nowego auta, a to sprzedajemy i sama nie wiem czy wymieniać ten zderzak czy takie sprzedać, auto idzie do rodziny i tak po mega kosztach je sprzedaje, no ale gdzieś mi glupio...

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela moja czapeczka pewnie mi jeszcze trochę zajmie :D ale może wrzucę potem to co narazie mam :) a historia z zającem nie fajna :/ mi kiedyś na maskę wyleciała sarna, a może i jeleń bo wielkie to było. Zatrzymaliśmy się ale zwierz uciekł, a auto trochę rozwalone było... Nynka my idziemy na sylwestra z synem do jego 13 miesięcznej koleżanki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 15:47

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
‹‹ 1939 1940 1941 1942 1943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: