Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Wy duzo piszecie...
Patk, niezla historia, zapomniałam nazwy tego magnezu, o ktorym pisalas i wzielam pierwszy lepszy, mam rachunek to chyba moge wymienic jeszcze xd
Wszystkiego najlepszego dla Mani
Ja w szkole bylam niby ta grzeczna, a popalalam papierosy w kiblu xd Uczylam sie dobrze zawsze :p Najchetniej angielskiego;)
Jakbyscie widziały dzisiaj Kamila rozrzucajacego brokuła dookola siebie to byscie padly, do buzi nic nie trafilo...On chyba nigdy kawałków nie bedzie jadl xd
A tak nie w temacie to dzisiaj sie dowiedzialam z neta, ze moja przyjaciolka wyleciała do Szkocji, także milo, ze sie pozegnala i w ogole...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 22:36
-
Patk dobra historia ja to bym chyba padła
U nas urodziła się kolejna mała istotka i z tej okazji zrobiłam jej czapusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/caaec9082088.jpgBerbecia, Cola87, kamciaelcia, Katy, kattalinna, Hoope, Kwiatkowa24, Feeva, pawojoszka, Wowka, D_basiula, Mała Matylda, Tanda, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Asix, zrób nam taką! Ja serio mówię, zapłacę
piękna!
Pawojoszka no to też niezły agent
Katy, widać jaka przyjaciółka
Jak dobrze, że nie mam przyjaciółekZero problemów
U nas noc niezła, na noc wciągnęła 330ml, potem po północy dopiero 60ml, o 5 120ml.Asix lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry .
Asix zdolna bestia z ciebie.
My jedziemy do Jeleniej góry do mojego taty w odwiedziny w tradycyjny sposób tzn komunikacja publiczną .
Ula podróżniczka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb72565e40c3.jpgKaty, Asix, J.S, Cola87, Wowka, Berbecia, kattalinna, D_basiula, Mała Matylda, Ewciaa83, MajowaMamusia, kamciaelcia, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Kamil w koncu zrobil kupe po dwoch dniach, tak cuchnela, ze dramat..
A co do przyjaciółki to rozumiem jakbysmy sie nie widziały z rok, ale widzialysmy sie jeszcze w pazdzierniku...W sumie i tak miałyśmy juz inne priorytety wiec predzej czy pozniej i tak by się to skonczylo :p Szkoda tylko, ze w taki sposób...
Pawojoszka, udanej podrozy, Ula zafascynowana
Kamil powinien mieć drzemke juz godzine temu, dalej walczy...
Noc znowu jeczaca, jeśli dzis bedzie lepiej tzn. ze go brzuszek bolal przez ta kupe..
Asix, super ta czapeczka;) -
Wowka, musiał bardzo podpaść
ale mam nadzieję, że jest już lepiej.
Patk, uzupełnienie wczorajszego linka z odpowiedzią na pytanie "dlaczego"
kurka Bożenka
Jeszcze jedno. Sernik z jabłkami - olać jabłka, z bananami genialnyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 14:36
Wowka, Patk, kamciaelcia, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
pawojoszka wrote:Teoretycznie nie musi bo mają dziewczynkę z zespołem Downa która chodzi w pampersie ale przyjąć też nie muszą jak dziecko nie umie samo skorzystać z toalety a nocników nie używają nie wiem czy to tak wszędzie czy tylko w tym naszym przedszkolu bo w Anglii normalnie mieli nocniki . A od nocniczka do samodzielnego korzystania z WC także z dwójką to jeszcze daleka droga ,ale w końcu mamy jeszcze parę miesięcy
A ile dokładnie synek ma?
Znam kilkoro dzieci, w tym moja córka, które nauczyły się od razu na wcMożna pominąć etap nocnika.
Dla mnie większym problemem niż korzystanie z wc jest podcieranie - no nie oszukujmy się, 3-latek nie wytrze się sam dokładnie a Panie nie zawsze chcą pomagać, tłumacząc się że niby nie mogą.
pawojoszka wrote:Hoope ja ci nic nie chce mówić ale między odwaga a głupotą jest cienka granica . Ja rozumiem że młoda matka nie ma czasu na fryzjera ale żeby takie akty desperacji
Ja sobie od lat sama podcinam włosyNie ufam fryzjerom, oni się innej miary uczą. Mówię 2 cm, podcinają 5. Mówię 5 to ścinają 10...
Ja się obkupiłam na promocji w rossmannie. Najpierw jak widziałam reklamy to pomyślałam, że chyba nic dla mnie. Ale jak przejrzałam co na promocji to okazało się, że jest co brać
Zrobiłam sobie zapas szamponów i odżywek
Włosy mi się sypią to trzeba o nie zadbać.
Katy - ja polecam Maglek. Jest to lek a nie suplement, produkty zarejestrowane jako lek muszą mieć udowodnione działanie, w przeciwieństwie do suplementu.
Z leków jest jeszcze np Magne B6 (ale zwykły, bez dopisków max, cardio itp bo to już suplementy)
Aspargin to też lek, magnez z potasem. Bardziej pod kątem serca ze względu na ten potas, choć niektórzy na skurcze w ciąży też go przepisują.Katy lubi tę wiadomość
Matylda