X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że jeśli nie ma innych składników to możesz brać.

Zrobiłam sernik ze wszystkimi składnikami bo i tak musiałam do sklepu :-) tylko bez jabłek. Z bananami, spontanicznie mi pomysł przyszedł. Na te banany byłoby fajnie masło orzechowe rzucić ale nie miałam. Na przyszłość ;-)

Katy lubi tę wiadomość

age.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)
    U nas przeziębienie tzn. Stary już zdrowy, matka choruje i Barbara pierwszy raz ma gila. Także choroba spowila nas dom...

I zaraz biorę kompa i skrobnę więcej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 20:36

Cola87, kamciaelcia, kattalinna, Wowka, D_basiula, Hoope, pawojoszka, Katy, Mała Matylda lubią tę wiadomość

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ale Basia pięknie pakuje do buzi :D słodka jest! Mój to bierze w dłoń,rozgniata i się patrzy na to, może z dwa razy coś do buzi trafiło :D

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cudne dzieci :)

Basia ładnie sobie radzi :) Patryk leci już na prawdę ładnie :) Piotruś ukazujący brak śniegu przystojny, jak zawsze :)

Wy macie działki, albo śnieg. A ja mam śnieg na działce i trzeba odśnieżać, przemyślcie to jeszcze ;)

Hoope, cóż za brawurowa akcja :) jeszcze odwaga czy już głupota? ;)

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mogę skasowałam wszystko... dekiel ze mnie... no trudno napiszę jeszcze raz jak pamiętam co...

Ja w szkole byłam ta zdolna ale pyskata... wcześniej opisałam historię jak to wbił mi się w polik cyrkiel z lecącego plecaka... ale już mi się nie chce tego opisywać

No z ulubieńców to pod względem urody moi faworyci to Patryczek i Adaś (nie mogę podjąć decyzji :D ), za usposobienie to Mania i Ania (dlaczego ta Bożenka?! nie pamietasz co nazywam Bożeną...?!), a za błysk i kurwiki w oczach Skrzat i Prezes. Ale ogólnie wszystkie dzieci naszego wątku to najlepsze najładniejsze i w ogóle są kwietniowo majowo czerwcowe i są po prostu zajebiste i tyle w tym temacie :D

W ogóle muszę Wam opisać historię którą mąż z pracy przyniosł. W ogóle on nienawidzi sobót bo mówi że powiat się zjeżdza na zakupy (a sami jesteśmy powiat :D :D :D sorki Hoope Ty tez powiat :P ) i truje dupę.
    No więc jak to zwykle w sobotę bywa zjechał się powiat i super klient jak zawsze w taki dzień. Więc ów klient podchodzi do jednego z pracowników bez żadnego dzień dobry ni nic i mówi "czarną bezbarwną chcę" na co pracownik "Dzień dobry, czarną farbę tak?" K: "Nie czarną tylko czarną bezbarwną", Pracownik: "Ale bezbarwną czy czarną?" K: "Ale czy ja nie wyraźnie mówię czarną bezbarwną". No to pracownik pełen spokoju (akurat natrafił na mega spokojnego chłopaka) zaczął tłumaczyć wymieniać rodzaje farb, itd itp. No to w końcu klient się wpienił i mówi że on chce z kierownikiem rozmawiać :D No a że mój stary stał gdzies blisko i słyszał całą rozmowę to podchodzi i mówi "O co chodzi?" K: "Zatrudniacie tu ludzi bez jakiegokolwiek przeszkolenia i mi jeszcze wmawia taki że nie rozumiem czegoś, a ja chcę tylko farbę czarną bezbarwną i chce wpier... z tego burdelu" No to stary tłumaczy znowu że pracownik dobrze powiedział i jeszcze raz tłumaczy klientowi. Ten dalej swoje. A mój mąż jako że jest mega cierpliwy też ale do czasu to w końcu mówi - "A to my czarnej bezbarwnej nie mamy ale niech pan spróbuje w Leroy, może oni tam mają" To ten się wpienił i mówi "Nie będę z imbecylami rozmawiał. Proszę mi zawołać dyrektora sklepu bo to jakaś żenada jest" Zeszedł dyrektor, oczywiście na wstępie nie wiedząc o co chodzi przeprosił klienta. Ten mu swój wywód znowu że chce to i to. Dyrektor dziwną minę zrobił i małżonek mówi - Już szanownemu panu mówiłem,że może czarną bezbarwną mają w Leroy" A dyrektor "Tak tak niech pan idzie to leroy tam na pewno mają. Przepraszamy za takie braki w asortymencie ale jak pan tam znajdzie to zapraszamy do nas i my zwrócimy panu dwukrotność tej farby za pana fatygę :D :D :D I wiecie co klient się ucieszył i zapewne pobiegł do tego leroy. No jak to dzisiaj usłyszałam to o mało nie popuściłam. serio... praca w sklepie wymaga jednak ogromnej cierpliwości :D no musiałam Wam to opisać bo to historia jedna na milion :D

A Katy miałaś kupiś aspargin ! :P To można na bank! I to jest magnez.

Widzę że jest tu kolejny fan odkurzacza u ad to samo ale jeszcze wydaje dźwięk imitujacy odkurzacz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 20:50

kamciaelcia, Feeva, Wowka, Hoope, Cola87, Katy, Asix, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryk, Baśka, brawo Wy :-) a Piotruś mi się z Mickiewiczem kojarzy co na tych pomnikach siedzi ;-)

Patk, kilka razy miałam już pisać i skleroza wszystko przez ten skecz, tatuś nazwał

Ej, liczyłam na to, że koleś wrócił i się wyjaśniło wszystko :-D

Edit: czyli muszę kupić jednak ten odkurzacz?? Zwykłego Bożenka nie bardzo...

PS. Młodzież zatejestrowana w urzędzie :-D jest Kacper, my od początku tak mówiliśmy a rodzice odrzucili. Hehehe ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 21:05

kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość

age.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie dzieciaczki cudowne, ich umiejętności też :D

U nas nadal ta jedynka prawa uparta się nie przebija.
    W ogóle to tak się drze przy ubieraniu i wkladaniu do fotelika, że sąsiedzi na bank niedługo wezwa opiekę społeczna.
    Musimy koniecznie zmienić już fotelik bo obecny do 10kg, wczoraj doczytałam...
    Psycha mi już siada powoli.
    No i włączył się mamizm. Dzisiaj nawet u taty na rekach jeczala, że chce do mnie o.O

A oprócz tego to kończymy dziś 8 miesięcy <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dba839097a9d.jpg

Patk XD XD XD
    Hahahhah, nie wierzę że są na świecie tacy debile. Czarna bezbarwna no ja jebe XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 21:11

Patk, kamciaelcia, Berbecia, Wowka, Hoope, Kwiatkowa24, pawojoszka, Katy, D_basiula, Mała Matylda, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Feeva wyobraź sobie że jeszcze musisz z takim debilem w miarę uprzejmie rozmawiać... No powiem Ci że takich historii jest tam wiele... A klienci są naprawdę super kreatywni XD

Mamizm u nas też. Wskrobuje się po nogach i tylko mamamamama... muszę się chować pod koc żeby mnie nie widziała. Bo stary zazdrosny jest XD

Katalina i teraz wszystko jasne XD XD XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 21:19

kattalinna lubi tę wiadomość

• Feeva Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk, ja bym ze śmiechu chyba nie wytrzymała XD

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, najlepszego! Szybkiego wyjścia mordujących zęboli :)

Patk, padłam. Debile :D

Na szybko mi się skojarzyło, jak po liceum poszłam pracować w rossmannie. I przychodzi babka, ze 130kg żywej masy i pyta, gdzie znajdzie balsam ODCHUDZAJĄCY :D jaki? Skuteczny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 21:34

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania, najlepszego! :-D

Wowka, zawsze to jakaś inicjatywa. To krok dalej niż oglądanie ćwiczeń na yt ;-) a propos - od marca będę mieć multisporta. Planuję używać ;-)

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pakt aż przeczytałam historie z klientem mezowi! Bosze skąd Ci ludzie się biorą :D

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva wszystkiego naj dla ślicznej Marysi :) żeby ząbki bezboleśnie wychodziły!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez swojemu przeczytałam
    stwierdził ze wysmiałby...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Patk Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak rozkładam w rosmanie towar kiedyś to babka przyszła że w dezodorancie z kulką jest mało produktu i że personel wyciąga te kulki i odlewa z każdego pojemnika po trochu.

Wiecie też bym raczej śmiechem zabiła takiego typa ale ja tam nie pracuję i dla nich to jest jakby codzienność. Ludzie przychodzą np z zużytą farba w wiadrze i wmawiają że stała gdzieś tam i wyparowała i że chcą zwrot pieniędzy. Albo okleiny po 50 cm żeby wykleic kotom budki i to różne wzory żeby im się podobało... Także historii wiele już słyszałam i już ich raczej nic nie zdziwi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 21:49

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Mani!

Kattalina nie wiem czy to dobry wybór imienia dla bratanka. Kacperki to kochane chłopaki ale urwisy nie słuchane, małe szatanki że ho ho. Pierwszą taką opinie usłyszałam od położnej

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze była taka co chciała nowy tester czegośtam, bo uwaga! poprzednie były używane :D

kattalinna lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, znam jednego i potwierdzam ;-)

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Się naprodukowalam i mi skasowało ,no to od nowa .

Kamcia Patryk taki opakowany że go ledwo widać ale ja bym chyba z dzieckiem na antybiotyku wogole nie wyszła ,to chyba przez te moje szpitalne doświadczenia przewrażliwiona jestem.

Patk ,matko jak ona wciągała ta fasolkę toż to szok jedzą te wasze dzieci jak starzy.

Feeva najlepszego dla jubilatki.

Mi opowiadała siostra jak facet kartongipsy obrał z tej papierowej części bo myślał że to opakowanie i przyszedł z reklamacja że mu się płyty sypią i kruszą przy montażu. Ile trzeba było mieć samozaparcia żeby kartongipsy z papieru obrać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 22:14

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2019, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka
    spacerujemy za pozwoleniem lekarza-mozemy jesli nie ma goraczki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1993 1994 1995 1996 1997 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ