Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale Wy drukujecie, zza krzaka staram się co jakiś czas czytnąć ale takie ilości nie da sięGratuluje Patryczkowi, My też 8 miesięcy dziś. Z racji imprezy, Olafek budził się co 30 min w nocy z dłuższą przerwą 1,5 h
a ja zapalenie pęcherza...
kattalinna, Cola87, MajowaMamusia, Wowka, Hoope lubią tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]
-
Dzień dobry,
u nas noc tragedia, pobudki co 30 min, jak zwykle nie dało się uspokoić niczym tylko cycem, nawet nie zassał, tylko chwycił i zasypiał (ja pier****, wykończe się)
Kattalinna u Was, noc w miarefajnie się czyta "możliwe, że jadła w międzyczasie ale nie pamiętam " heh bo też tak mam. U nas też nie da się rozmawiać przez tel, bo zaraz krzyk, a jak tylko jest u mnie na rękach i akurat rozmawiam przez tel, to jest taka radość jak widzi z bliska tel, że szok (taka sama rekacja na pilot)
Kamcia no noc cudna, oddaj trochę, i gratulacje ząbka
Cola, Katy aż zazdroszczę nocy
aaaa Kamcia, stopa 10,5
Mała_Matylda aż nie mogę uwierzyć, że Zosia tyle zjada kaszki, u nas max 3 łyżeczki i codziennie kosz, właśnie zapomniałam, że miałam do dzisiejszej dodać gruszke eh a i my też nie mamy zadnego zęba.
Powiem tak, karmiące poprostu lubią się chwalić swoim biustem, czy to przez okna, czy na zakupach jak Hoopepełen luz
Majowa oby ten ząbek szybko wyszedł, bo marudy przy zębach to jak same wiemy coś strasznego (ja chyba jeszcze nie wiem eh)
Kwiatkowa, super prezent dla dziadków!!! a i najlepszego dla Patryczka
Kamcia, podeślij mi tą Zuzie jak skończy u Was opieke, z chęcią przygarne
Olafku sto lat!!! daj się mamie wyspać chociaż troszkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:22
Anusias, Mała Matylda, kamciaelcia lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Ja też gotuje zwykłą jaglankę i ryż. Z gotowych potraw to tylko przecieru owocowe bo swój mam tylko z jabłek.
Dziewczyny odnośnie zabawek to za czym szaleją Wasze dzieciaczki, czym lubią się najlepiej bawić? Oczywiście pomijam rzeczy codziennego użytku bo to wiadomo, że najfajniejszeU nas np. butelka z wodą żywiec wprowadza moje dziecko w euforię.
A z zabawek to najfajniejszy garnuszek na klocuszek fp - bardzo lubi się tym bawić A resztą mam wrażenie że jusz się nudzi, i tak się zastanawiam co kupić...? Macie jakieś sprawdzone pomysły?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 12:31
-
o właśnie ja też w lutym planuję coś kupić, bo te zabawki co mamy to się też chyba znudziły. Jedynie co to telefon sowa ze skip hopa jest super i taka myszka (wańka wstańka ze smiki)
A mam do Was pytanie, po jakim czasie po cycu czy butli dajecie posiłek stały i czy po nim dajecie cyca/butle do popicia, jak mało zjadł?W końcu się udało...
-
amygdala
euforia z butelki mineła
teraz musi z niej pić
sela
nocy nie oddam
ale i wam zycze tych dobrych i bardzo dobrych (u nas się coś zmienia od jakiegoś tyg)
i u nas w sumie nie ma czegos takiego jak "po jakim czasie" bo jak nic nie zje to jest szybko butla, jak zje porcje a jeszcze po drodze cos się trafi (np dzis kaszka o 8:15 a 2h póxniej zjadł z pół kromki chleba) to butle dostosowuję-i dzis spróbowałam dać do drzemki a więc punktualne 3h od kaszki, jednak nie zjadł dużo(efekt chleba)
jedynie czego na stałe sie trzymam to butla do spania czyli około 19:30 i to mąż zawsze karmiSela lubi tę wiadomość
-
Patryczku, Olafku, najlepszego!
Kwiatkowa, lubię za spontan
Kamcia, graty zębatyzapomniałam o sukience! Za każdy oddzielny jedną czy jak idą parami to za parę? Szkoda, że nie mam gdzie chodzić w tych sukienkach... Ale kupić można
Wowka, jogurtu jeszcze nie dawałam. Dziś był plan ale szybko został zmodyfikowany bo też byłyśmy w sklepie
Coś jeszcze pewnie miałam pisać ale korzystam, że młoda padła i idę robić farsz do pierogów. Jak się uda to jeszcze może coś ulepię -
Aaa zabawki! Polecam schować te znudzone i oddać niedługo. U nas oball cały czas, żyrafka i książeczki szmaciane. Z nowszych bączek, wieża z miseczek fishera oraz szczeniaczek. Chociaż w sumie cały czas się bawi wszystkim, lubi te wszystkie sensoryczne. My zabawek ogólnie mamy mało to może też dlatego nie traci zainteresowania tak szybko tylko odkrywa nowe możliwości. A kupić planuję gramofon z fiszera bo jak na córkę ex DJa przystało, sprzęt musi być
i ten pociąg co go Hoope zareklamowała
-
Dzień dobry.
Na początek dobrego wszystkim jubilatom
Kamcia, gratuluję zęba
U nas noc tragedia. Pierdyliard pobudek z czego 2x z mega wrzaskiem i płaczem, wiercenie, kręcenie, popłakiwanie. Od 3 spała ze mną to co 20minut się budziła, popłakiwała, wierciła się. Masakra.
Ta prawa dolna w mocnym natarciu, myślę, że już niedługo. Trze sobie tamto miejsce, denerwuje się, jak dziś jej nacisnęłam palcem to się rozpłakała. No i mocno spuchnięte od tyłu.
Eh zwariuję...
Tym bardziej, że drzemki trwają chwilę, a potem mendzi.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Amygdala: Przyciski wydają dźwięk jak w telefonie przy wyborze nr, a te na samym dole to jeden ma melodyjke, drugi naślasuje dzwięk sowy, a trzeci dzwoni jak tel. Po naciśnięciu każdego przycisku na bokach (to chyba skrzydła) świecą.
amygdala lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Wspolczuje ciezkich nocy z pobudkami:( mam nadzieje, ze sie poprawi juz niedlugo;)
Ja z cyckami na wierzchu calkiem nie wyszlam, ale tak, ze byly pod bluzka bez stanika to mi sie zdarzyło xd
Zrobilam dzisiaj Kamilkowi kisiel jagodowo-bananowy, jeju jakie to pyszne xd Zjadl nawet ladnie chociaz oczywiscie nie cala porcje :p
Wszystkiego najlepszego dla Olafka i Patryczka;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 14:24
Anusias lubi tę wiadomość
-
Kamcia gratuluję ząbka!
Współczuję ciężkiej nocy tym którzy ją mieli, nie fajne są takie nocePatryczkowi i Olafku sto lat! Ja dziś zrobiłam Adasiowi placuszki z cukini i makaron w sosie jogurtowo awokadowym. Zajadał że smakiem. Chyba makaron z sosem był lepszy
kamciaelcia, Anusias lubią tę wiadomość
-
Wiecie co, tydzień temu znajomi nam pożyczyli taką elektryczną huśtawke, nie chciałam, bo ja nie lubie pożyczać takich rzeczy, bo zawsze mam pecha i się coś dzieje... i co cholera raz wsadziłam małego do niej i już nie działa. No szlag mnie trafi. Nowa jakieś 250zł. Nie wiem co mam robić. Buja się tak strasznie delikatnie. Jak ją przywieźli to wszystko super, po 3 dniach mi się o niej przypomniało i wsadziłam dziecia i franca nie działa... no jaka jestem zła to szok
Co byście zrobiły na moim miejscu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 14:59
W końcu się udało...