Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ależ pomocni Ci chłopcy:p Skrzacik cudny perkusista, Patryczek i Piotrus pieknie ogarniaja zmywarke
W ogole wczoraj narzeczony dostal czek od dziadka z Ameryki i nie moze go zrealizowac bo musiałby miec konto w banku ( nie ma bo komornik mu siadzie), akurat w moim, ale musiałby byc czek na mnie zebym go mogla spieniezyc...
Majowa, powodzenia u tesciowej:p
Mi by wystarczyło jakby moja mieszkala nawet dwa domy dalej xd
Gratulacje ząbkowU nas na razie chyba przerwa w ząbkowaniu :p
Wowka lubi tę wiadomość
-
Mała_Matylda dodałam gruszke i zjadł 4 łyżeczki (zawsze to o 2 więcej). Kurcze nie wiem czy mu te zęby idą czy co, w ogóle nie chce jeść... Nawet chlebek dostał wczoraj, pomemlał i tyle (a zawsze zjadał pół kromeczki)... i tak jest od ponad 2 tyg. Cyca też tylko chwile pociągnie i wypluje.
600 km od teściowej, boziuuuu jaki to raj dla duszy.
Katy mnie chyba też by radowały dwa domy dalej.
Hmmm chłopcy w kuchni, te to potrafią wychować na prawdziwych mężczyzn. Zaraz biorę się za Leosia:-PWowka, Katy lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Jeśli we Francji to w innych też...
https://www.ifrancja.fr/iportal/toksyczne-substancje-w-pieluchach-dla-niemowlatWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 16:42
-
Witam się po przerwie. Żyje. Dzięki za pamięć . Czytam was ale jakoś nie miałam siły pisać.
Najlepsze życzenia dla wszystkich ,którzy świętowali w ostatnim czasie.
Dzieci wszystkie absolutnie przeslodkie.
Majowa powodzenia w jaskini lwa.
A u nas dwie górne jedynki się przebijają. Z pozostałych wieści to jak się pieprzy to wszystko na raz. Jedno auto nie opłacało się naprawiać a drugie mój niedościgniony w swoim kalectwie M pozostawił na luzie na pochyłym podjeździe( znowu)auto zjechało i rozwalił tylna lampę i pół bagażnika . Więc zostaliśmy praktycznie bez auta . Nie opłaca się tego robić bo blacharz nas zedrze + lampa a auto do sierpnia tylko ma przegląd i napewno nie przejdzie następnego.
No teściowa to ostatnio temat rzeka . Mój był po świętach w Radomsku ale do niej nie zajeżdżał więc ona zaraz po nowym roku była znowu w sądzie złożyła skargę u kuratorów i list z instrukcjami co powinni robić i jak nas przepytywać łącznie z przykładowymi pytaniami do dzieci a także zażądała żeby ją listownie informować o podjętych krokach i o wszystkim co się u nas dzieje . Złożyła też pozew o widzenia z dziećmi żądając żeby mój co dwa tygodnie do niej przywoził dwoje dzieci,ma wyobraźnię kobieta. Wszyscy mnie pytają dlaczego mój nie zareaguje i nie pogada z matką poważnie i na temat. Żebym ja sama to wiedziała...
Przez to jeszcze bardziej czuje że nie mam w nim wsparcia ze najchętniej to on by się z tego wymiksowal i udawał że nic się nie dzieje,jak ktokolwiek przychodzi,czy kurator czy asystentka jego nie ma . Już ostatnio naprawdę miałam kryzys i czołami że mnie to zaczyna przerastać , asystentka wysłała mnie do psychologa no ale co mi ten biedny psycholog pomoże przecież nie sprawi że teściowa się zmieni. Czeka nas kolejny proces ,znowu rozprawy stres ,dodatkowo będziemy musieli przeżywać konfrontacje z tą kobietą i negocjacje przy jednym stole i regularne spotkania z dziećmi. Mam dość na samą myśl. Za to naprawdę lubię moja asystentkę wezwała mojego na rozmowę żeby mu wytłumaczyć jakie są jego powinności wobec rodziny i że powinien się określić w zaistniałej sytuacji i stanąć na wysokości zadania jako głową rodziny i powinien coś zrobić z teściowa ,dobrze mu tak ,za moją krzywdę ,niech mu głowę zmyje.
No to wam pobiadolilam. -
Ulka całkiem się obraziła na cyca nawet przez sen nie chce. Mm tylko na polspiaco za to wszystko inne młóci. Jak czytam o waszych wywalonych cycach i nocnych karmieniach to mi ciężko na sercu bo przecież chciałam karmić do osiemnastki , niestety panna miała inne plany. Byliśmy ostatnio na zaległym szczepieniu waga 8400 więc stoi w miejscu ale Ulcia na zagłodzona nie wygląda nikt się nie czepiał przyrostu
-
Kamcia jedyne dobre że po takich akcjach nikt jej poważnie nie potraktuje i wszyscy naokoło pomagaja i doradzają jak działać żeby nie zaszkodziła za bardzo no ale każdy pozew sąd musi rozpatrzeć choćby najbardziej absurdalny. Ale jak powiedział mój kurator ona do zbyt lotnych umysłów nie należy i musimy tylko mądrze to rozegrać .
Z dobrych wieści to na wadze znów 2 kg mniej mam nadzieję że dieta teściową nie przynosi efektu jojokamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka ta swojej rasy to jest kundel. Kolrge to ona ma wilczura. To prawdopodobnie jest pies z łapanki nauczony żyć na wolności, czego mi nie powiedzieli przy adopcji ze schroniska. A przeczulona jestem bo jak narobi szkód to bede musiała płacić. Kuzyn 2000 zl płacił za swojego jak uciekł.
Co do teściowej karma wraca.