X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa powodzenia z teściową! Kamcia, Wowka żeby chłopakom tak zostało na przyszłość żeby w kuchni pomagali ;) Adaś też uwielbia zmywarkę :)

kamciaelcia, MajowaMamusia, Katy, Wowka lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miał być dzień sukienki ale limango nie chce żebym kupiła coś u nich :-( paczkomaty kończą się na literce C. Jaja jakieś... Chcą wymusić przesyłkę kurierem? To idę na zalando.

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    body kupiłam z kurierem za darmo
    paczkomaty u nich to chyba nowosc

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ pomocni Ci chłopcy:p Skrzacik cudny perkusista, Patryczek i Piotrus pieknie ogarniaja zmywarke :D

W ogole wczoraj narzeczony dostal czek od dziadka z Ameryki i nie moze go zrealizowac bo musiałby miec konto w banku ( nie ma bo komornik mu siadzie :/), akurat w moim, ale musiałby byc czek na mnie zebym go mogla spieniezyc...

Majowa, powodzenia u tesciowej:p

Mi by wystarczyło jakby moja mieszkala nawet dwa domy dalej xd

Gratulacje ząbkow ;) U nas na razie chyba przerwa w ząbkowaniu :p

Wowka lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała_Matylda dodałam gruszke i zjadł 4 łyżeczki (zawsze to o 2 więcej). Kurcze nie wiem czy mu te zęby idą czy co, w ogóle nie chce jeść... Nawet chlebek dostał wczoraj, pomemlał i tyle (a zawsze zjadał pół kromeczki)... i tak jest od ponad 2 tyg. Cyca też tylko chwile pociągnie i wypluje.

600 km od teściowej, boziuuuu jaki to raj dla duszy.
    Katy mnie chyba też by radowały dwa domy dalej.

Hmmm chłopcy w kuchni, te to potrafią wychować na prawdziwych mężczyzn. Zaraz biorę się za Leosia:-P

Wowka, Katy lubią tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sela, może jak Leo zacznie sam gotować sobie to będzie jadł ;-) ucz szybko!

Straszne to limango, ale dobra, zamówiłam sukienkę, zobaczymy. Takie to trochę połączenie zalando i westwings. Obym nie musiała testować zwrotów.

age.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna hehe całkiem możliwe.
    Ale racja biorę się za niego, bo za chwile może być za późno :-P
    Jednak to facet, im to się trochę inaczej wszystko tłumaczy hihi

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dłużej schodzi ;-)

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli we Francji to w innych też...

https://www.ifrancja.fr/iportal/toksyczne-substancje-w-pieluchach-dla-niemowlat

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 16:42

age.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pies mi spieprzył z domu normalnie łeb jej urwe jak wróci.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, uciekała wcześniej?

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama smaży tata dwójkę karmi(mama w kuchni odpoczywa ciiiii)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 08:23

kattalinna, Sela, Cola87, Feeva lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się po przerwie. Żyje. Dzięki za pamięć . Czytam was ale jakoś nie miałam siły pisać.

Najlepsze życzenia dla wszystkich ,którzy świętowali w ostatnim czasie.

Dzieci wszystkie absolutnie przeslodkie.

Majowa powodzenia w jaskini lwa.

A u nas dwie górne jedynki się przebijają. Z pozostałych wieści to jak się pieprzy to wszystko na raz. Jedno auto nie opłacało się naprawiać a drugie mój niedościgniony w swoim kalectwie M pozostawił na luzie na pochyłym podjeździe( znowu)auto zjechało i rozwalił tylna lampę i pół bagażnika . Więc zostaliśmy praktycznie bez auta . Nie opłaca się tego robić bo blacharz nas zedrze + lampa a auto do sierpnia tylko ma przegląd i napewno nie przejdzie następnego.
    No teściowa to ostatnio temat rzeka . Mój był po świętach w Radomsku ale do niej nie zajeżdżał więc ona zaraz po nowym roku była znowu w sądzie złożyła skargę u kuratorów i list z instrukcjami co powinni robić i jak nas przepytywać łącznie z przykładowymi pytaniami do dzieci a także zażądała żeby ją listownie informować o podjętych krokach i o wszystkim co się u nas dzieje . Złożyła też pozew o widzenia z dziećmi żądając żeby mój co dwa tygodnie do niej przywoził dwoje dzieci,ma wyobraźnię kobieta. Wszyscy mnie pytają dlaczego mój nie zareaguje i nie pogada z matką poważnie i na temat. Żebym ja sama to wiedziała...
    Przez to jeszcze bardziej czuje że nie mam w nim wsparcia ze najchętniej to on by się z tego wymiksowal i udawał że nic się nie dzieje,jak ktokolwiek przychodzi,czy kurator czy asystentka jego nie ma . Już ostatnio naprawdę miałam kryzys i czołami że mnie to zaczyna przerastać , asystentka wysłała mnie do psychologa no ale co mi ten biedny psycholog pomoże przecież nie sprawi że teściowa się zmieni. Czeka nas kolejny proces ,znowu rozprawy stres ,dodatkowo będziemy musieli przeżywać konfrontacje z tą kobietą i negocjacje przy jednym stole i regularne spotkania z dziećmi. Mam dość na samą myśl. Za to naprawdę lubię moja asystentkę wezwała mojego na rozmowę żeby mu wytłumaczyć jakie są jego powinności wobec rodziny i że powinien się określić w zaistniałej sytuacji i stanąć na wysokości zadania jako głową rodziny i powinien coś zrobić z teściowa ,dobrze mu tak ,za moją krzywdę ,niech mu głowę zmyje.
    No to wam pobiadolilam.

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulka całkiem się obraziła na cyca nawet przez sen nie chce. Mm tylko na polspiaco za to wszystko inne młóci. Jak czytam o waszych wywalonych cycach i nocnych karmieniach to mi ciężko na sercu bo przecież chciałam karmić do osiemnastki , niestety panna miała inne plany. Byliśmy ostatnio na zaległym szczepieniu waga 8400 więc stoi w miejscu ale Ulcia na zagłodzona nie wygląda nikt się nie czepiał przyrostu

cf409fc7e7.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina ona nie uciekała ona za przeproszeniem spie......a. A ja chodze jak glupia i ja szukam.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech Pawojoszka
    Brak słów...
    W twoim nadzieja
    A tobie sił

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jedyne dobre że po takich akcjach nikt jej poważnie nie potraktuje i wszyscy naokoło pomagaja i doradzają jak działać żeby nie zaszkodziła za bardzo no ale każdy pozew sąd musi rozpatrzeć choćby najbardziej absurdalny. Ale jak powiedział mój kurator ona do zbyt lotnych umysłów nie należy i musimy tylko mądrze to rozegrać .
    Z dobrych wieści to na wadze znów 2 kg mniej mam nadzieję że dieta teściową nie przynosi efektu jojo

kamciaelcia lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka
    Myślę że twoje minus 2kg to jej plus 2kg ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia może psina potrzebuje towarzystwa swojej rasy. Wyszumi się i wróci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2019, 19:13

cf409fc7e7.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2019, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka ta swojej rasy to jest kundel. Kolrge to ona ma wilczura. To prawdopodobnie jest pies z łapanki nauczony żyć na wolności, czego mi nie powiedzieli przy adopcji ze schroniska. A przeczulona jestem bo jak narobi szkód to bede musiała płacić. Kuzyn 2000 zl płacił za swojego jak uciekł.

Co do teściowej karma wraca.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
‹‹ 2035 2036 2037 2038 2039 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ