Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mania, obserwatorka
Kamil dzisiaj dwa razy został wziety za dziewczynke w sklepie xd
Chcialam sobie kupic w Pepco spodnie, dobrze, ze przymierzalam, 36 za duze :o Albo maja dziwna rozmiarkowke, albo musze kupowac na dziecięcych xd
Wowka, mowili, ze do 1.5 miesiaca to zajmie wiec troche :p Na czeku jest ok.1000zl wiec moze by to przeszlo xd
Kamcia, nie wiem czy to kwestia przyprawienia bo czasem moim jedzeniem tez gardzil i tak :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 10:31
-
kamciaelcia wrote:kattalinna!
o ty, niedobra
w aplikacji limango wyświetliło mi się: sobota okazji pt SUKIENKI
Wowka, polubiłam bo... na pewno nie chcesz do pracy wrócić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 11:59
-
Katy strasznie długo z tym czekiem my zwykle czekaliśmy około tygodnia jak mój realizował czek z Australii więc też z drugiego końca świata może to kwestia banku ,pytaliscie gdzieś indziej? A pepko to chińczyk oni raczej rozmiarów ej nie zawyżają wręcz przeciwnie, obawiam się że z twoją tusza to ci tylko dział dziecięcy zostaje.
Monika zdrówka u nas Szymon ostatnio rozwalił głowę ,taki urok dzieciństwa wieczny glut rozbite głowy ,potłuczone kolana i nie dotyczy to tylko chłopców.
Uli już czwarty ząb idzie a ja żadnej sukienki jeszcze nie kupiłam chyba muszę znaleźć jakąś promocje i nadrobić zaległościWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 12:25
MonikaJ lubi tę wiadomość
-
Pawojaszka, Ula tak nadrabia te zęby, że chyba od razu z 10 będzie miała
Trzymam kciuki za ogarnięcie męża, chociaż szczerze mówiąc, słabo to widzę... Skoro do tej pory nie dotarło do niego, że powinien się matce postawić i stanąć w obronie rodziny, to rozmowy ze szwadronem asystentów i kuratorów niewiele pomogą raczej, albo na chwilętę babę trzeba do psychiatryka... A może Ty weź do sądu o ubezwłasnowolnienie jej złóż? I do domu bez klamek
-
Witamy się!
Cicho tu dzisiaj…
U nas noc super – jedna dziesięciominutowa pobudka na karmienie. Rano wprawdzie wstałyśmy o szóstej, ale i tak jestem zachwycona
Jeśli chodzi o przesyłki to ostatnio zamawiałam smoczki – wybrałam paczkomat, ale była kusząca opcja przesyłki kurierskiej z dopłatą 30 zł za wniesienie. Wniesienie smoczków, 2 opakowania po 2 sztuki
Pwojszka, brak mi słów. Róbcie wszystko aby uchronić dzieci od kontaktu z tą toksyczną osobą. Jednak dobrze, że asystent i kurator zostali, w tych okolicznościach mogą stanowić sporą pomoc, zaświadczyć jak nieadekwatne jest działanie tej kobiety. Fajnie, że zabrali się też za męża, chociaż podobnie jak Kattalinna jestem dość sceptyczna w ocenie szans na sukces.
Monika, zdrowia dla całej rodziny!
Katy, cieszę się razem z Tobą z apetytu Kamilka. Jak widać potrzebował tylko więcej czasu, niepotrzebnie się martwiłaś. Zaufaj mu, on ma swój plan, ze wszystkim zdąży
Katy, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim. My już zdrowi więc jedziemy odwiedzić mała bratanicę męża
Zestaw od cioci gotowy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab925359cd73.jpgBerbecia, Katy, Cola87, Mała Matylda, pawojoszka, kamciaelcia, Hoope, Feeva, Patk, D_basiula, kattalinna, Sela, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka, podobno tylko ten bank realizuje czeki, zadne inne juz nie
Bedziemy jeszcze pytac :p
MalaMatylda, oby wiecej takich nocy u Was
Asix, sliczne
Ja nie kupilam zadnej sukienki, a zeby juz 4 :p Moze sobie kupie jedna, ale jakas wypasiona haha xd
W ogole to polozylam sobie dzisiaj Kamila na kolanach przodem do siebie (tak, ze siedzial jakby przodem do mnie), a on wstal na nogi :o Zrobil kilka "przysiadow" i chwilke stal, oczywiscie trzymal sie mnie, a ja go podtrzymywalam :p Domyslam sie, ze to nieprawidlowy sposob czy cos, ale zdziwilam sie, ze tak umie xdWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 14:37
kattalinna, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
A moje dziecko wie że ja nie lubię sukienek i dlatego zębów nie ma
ale z żarciem jest za pan brat.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2019, 20:33
kamciaelcia, Hoope, MajowaMamusia, Katy, Cola87, Berbecia, D_basiula, kattalinna, Wowka, Sela, Mała Matylda, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieci cudne jak zawsze.
Z plusów wyjazdu, Zuzia dzisiaj zaliczyła pierwsze sanki i spotkała się z chrzestna( dostała śliczną lalkę z napisem Zuzia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2019, 15:58
kamciaelcia, Katy, Cola87, Berbecia, amygdala, D_basiula, Feeva, pawojoszka, kattalinna, Wowka, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda gratuluję udanej nocki, oby takich więcej
Pakt Baśka ma cudne, wielkie oczy! Majowa Zuzia czaruje uśmiechem
u nas nocka gorsza, wiercił się i w końcu zaczął bardzo płakać, dziś wieczorem też płacz straszny bez wyraźnej przyczyny, po chwili przechodzi...nie wiem czy to zęby czy co
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Kamcia, też mu nie bede pokazywać, ze tak można:p Przypadkowo to wyszło xd
Śliczne dziewczyny obydwie :p Patk, oby Basi tak zostało z tym jedzeniem i waga
Moj narzeczony zrobil dzisiaj Rafaello bez pieczenia i naprawde pyszne jest xd
Ja za to zrobilam schab pieczony w kapuście kiszonej i tez dobry byl :p
Kamil zasnal przed chwila, dzisiaj jego spanie to masakra w ogole, spal 10min w aucie i pozniej 40min i tyle :o -
A cóż to tam Baska wpyla?
Majowa no cóż... Czasem niektórzy mają za daleko do łba
Moje dziecię już śpi od 20. Milaa drzemke do 17 więc nie wrozylam rychlego usniecia wieczorem ale jakoś tak szybko poszło. Wypiła 300ml mleka i padła
Spędziła praktycznie cały dzień z tatą, bo ja ogarnialam dom, obiad. -
My od 2 dni mamy powrot kaszlu, a od wczoraj zapalenie spojowki. Dzis bylismy u lekarza na dyzurze. Oko cale zalzawione, ropka a pod okiem az fioletowe bylo. Dostala kropelki i minimalnie jest lepiej. Oby noc byla w miare, bo wczoraj nie wiem ile razy wstawalam przykryc, bo rozkopana a to smoczek uciekl albo kaszlala...Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024