Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hihi
My też nie pelzamy
Choć mam wrażenie że na nasze godziny Piotruś był najmłodszy ale nie najmniejszy
Tu udreczony, umeczony Piotr
Hmmm...do czego służą te zęby?
Juz wiem!!
Pierwsze lody zaliczone(tata dał liznac, mama takich rzeczy nie jada)
Na sali zdjęć się nie da zrobićtam jest ruch=zdjęcia rozmazane
Ale piłki są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 07:41
kattalinna, MajowaMamusia, pawojoszka, D_basiula, Katy, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy wrote:Jestem zla, chlopak gadal ze znajomą o Kamilu (ona ma syna pare miesiecy starszego) i podala mu namiar na neurologa bo moze Kamil ma obnioze napiecie mięśniowe i dlatego nie siedzi itp. Raczej miala dobre zamiary, ale czy jak dziecko troszke nie miesci sie w normie to trzeba mu od razu wyszukiwać choroby itd.? Jak Kamil mial 3 miesiace to bylismy u neurologa i wszystko było ok co prawda mielismy jeszcze przyjsc na kontrolę i nie pamiętam czemu nie poszlismy, po za tym nie raz go pozniej pediatra widzial to chyba by cos zauwazyl? Czemu jak dziecko siedzi w wieku 5-6 miesięcy nikt nie szuka choroby tylko sie cieszy?
Sorki, za zale, ale PMS i te sprawy xd
Nynka, moze to przejsciowe, ja ostatnio jakos podczas seksu sie nie moge wczuc w ogole i az mi sie odechciewa przez to..Z drugiej strony i tak Kamil nie chce spac w lozeczku wiec nie ma jak xd -
nick nieaktualnyKamcia,miło popatrzeć
Najlepszego dla bliźniaków.
Skoczek jest fajny, póki co Zuzia niepewnie w nim się czuję i sprawdza co i jak działa,ale zajmie dziecko na dłuższą chwilę i co najważniejsze- nie wyjdzie z niegoDostaliśmy skoczka na chrzciny, sama pewnie bym go nie kupiła bo kosztuje ok 300 zł. Pchacz mamy kilka dni i też podchodzi do niego z rezerwą, musi się przyzwyczaić bo na początku wystraszyła się odgłosów kręcenia tych kółek.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angine z ta ropa to my własnie przechodzilismy tzn ja i Patryk (Piotrek dał rade bez antybiotyku a maz nigdy nigdy nie miał anginy)
i lekarka była bardzo zdziwiona ze bez goraczki
u mnie nawet bólu gardła nie było (tak wczesnie wykryte)
Patryk nie miał apetytu ale angina odkryta dzieki trzydniówce (a dokładnie niejasnej dla mnie wysypce-ta wysypka była juz jasna na nastepny dzien)
zdrowia, zdrówka i zdróweczka dla waskattalinna lubi tę wiadomość