X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm, pociesze Cie u mnie średnio 4/7 dni w tygodniu kończą sie o 20 :D

kattalinna lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polubiłam, a co tam :-P

Edit: oczywiście napisałam posta i poszłam. Teraz piszę prawie spod kołdry...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 20:53

age.png
  • Mama32 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już w lozku. Mąż poszedł z psem na spacer. Później do nas dołączy.
    Też bardzo często chodzę o tej godzinie spac. Zazwyczaj maks godz po tym jak córka zasnie.
    Bo ostatnio coś się wybudza godzinę po zasnieciu.

ex2bio4pttsuyqga.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2346eab65034.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/612c32393fbd.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc6acd29b940.jpg

U nas dzisiaj niby 16 stopni, później w cieniu bylo na pewno chłodniej i sie balam, ze Kamil zmarznie w tej kurtce bo mi w lzejszej bylo troche zimno :/ Na tym zdjęciu razem wyglądamy jak rodzeństwo xd

Wowka, kamciaelcia, Berbecia, pawojoszka, Nynka, Cola87, kattalinna, J.S, Fatalita, Mała Matylda, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjj, wy idziecie spac, a mój syn zapierdziela ze stolikiem po pokoju i nie wygląda na takiego co ma zamiar spać...

Może on działa na zasadzie dynama? Czym wiecej się kręci, tym wiecej ma energii...?

Katy, no to samo chcialam napisać, że wyglądacie jak rodzeństwo :D jakbyś zmyła kreski to macie identyko twarze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 21:10

Katy lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy dokładnie jak rodzeństwo .

Wowka pociesze cię moja też buszuje spala dziś dwa razy i niedawno wstała to szybko nie usunie

Katy lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk niektóre historyjki czytałam na fb na profilu chujowa pani domu. Najbardziej lubie czytać komentarze ,można się nieźle uśmiać.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :p

Dzisiaj ja pierwsza..Pobudka kolo 6.20, cyc nie dzialal, wzielam na rece i sie okazalo, ze kupa zrobiona..Nie wiem czy przez to w sumie histeria, ale skoro przeszla po przebraniu to chyba tak xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 06:43

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ale my tu mamy dużo pięknych dzieci na forum! Mania, Vanessa, Basia, Patryś i Piotruś, Alanek, Kamcia ❤️ mam nadzieję że nikogo nie pominęłam. Weekend cały czas katar, teraz doszło trochę kaszlu. Ja w pracy byłam (nawet trochę psychicznie odsapnełam ;)) ale chłopaki sobie dały super radę. Za to dzisiejsza noc to tragedia, jęki, płacz przez sen, płacz jak się obudził, zjadł, zasnął, zaraz nowy jęki, płacz, dostał p/bólowy ale dalej jęki, w końcu wstał i nagle świetny humor, on jest wyspany. Godzina 3 w nocy...jeszcze nie podobało mi się że tak ciężko oddycha i robiliśmy w nocy inhalacje. Jak w końcu zasnął to wcale długo nie spał, bo pobudka już o 6. Ja chcę tak jak wcześniej! Zdrowe dziecko, jedna pobudka nawet niech będzie na to żarcie i tyle. Dziś padam na twarz...

Mama32 lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Matylda życze poprawy nocek i żebyście wykonczyli mieszkanie jak najszybciej.

Katy pięknie wyglądacie :)

Raz napisałam.mojemu na liście zakupów dada 3- dzwoni do mnie ze sklepu co to jest ole ole bo on nie wie :D

Olciabos, chyba cały dzień wczoraj o Tobie myślałam. Od siebie powiem Ci, że masz prawo się wypłakać ile tylko bedziesz chciała. Nikt nie jest Tobą i nie wie co czujesz. Mnie najbardziej denerwowało jak ludzie udawali że nic się nie stalo i myśleli, że jak nie beda ze mną o tym rozmawiać "to mi przejdzie". Dobrze, że jest Zosia.

My wczoraj świętowaliśmy 9 m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 08:28

kamciaelcia, Berbecia, Katy, Cola87, Fatalita, kattalinna, Mała Matylda, Wowka, D_basiula, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Zuzi :*

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzia jaka ładna królewna! Wszystkiego naj naj :)

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mu dziś pobudka 5:50 i za nic nie chciał już spać tylko bawić się. Na szczęście budalo mi się teraz uśpić.

Olcia bardzo mi przykro trzymaj się mocno:*

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuziu (sliczna Zuziu) wszystkiego najwspanialszego

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, zeby dla życzeń ;)

dzis sadny dzień-moje piiiiiiiii urodziny ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego dla Zuzi! Śliczna z nogami jak marzenie :-) przez takie nogi mam kompleksy, oby Bożenka nie zauważyła, że z jej nogami nie teges ;-)

Kamcia, stóweczka! Wypiłabym za Twoje zdrowie ale nie mogę to zjem łyżkę budynku jaglanego ;-) zdrowia i jak najmniej zmartwień!

Cola, współczuję i witam w klubie.

Pytanie za sto punktów bo ja już głupieję... Z samym kaszlem do lekarza się pchać? Ciągle suchy, ciągle nie specyficzny i nie za częsty. Syropek daję. Wizytę mamy na jutro ale nie wiem czy iść. Na ten moment na bardziej chora niż Bożenka.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna
    dziękuję za życzenia

ja bym nie szła
    kiedy chłopcy mieli kaszel wymagający lekarza, było to słychac, był naprawde brzydko brzmiący, taki inny niż "zwykły" kaszelek
    lecz i tu jest zasada-jesli nie jest gorzej, czyli nie ma temperatury, kaszel sie nie pogorszył, nie mija po (chyba) tygodniu stosowania lekow
    postawiłabym na inhalację (nabudose) a jutro lekarz to i tak Bożenka bedzie przebadana
    no i to takie moje wnioski nie widząc nawet przypadku
    ja mam jakąś awersję do chodzenia po lekarzach
    zwłaszcza w okresie chorobowym

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Fatalita Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,

Olciabos, bardzo mi przykro... trzymaj się mocno na wizycie :*
    Jakbyś chciała pogadać, o coś zapytać to możesz do mnie napisać na priv.
    Przytulam Was mocno...

Choróbek wszystkich współczuję. Kattalinna, ja bym się nie pchała do lekarza chyba. Z tym, jak Wiki była chora te dwa tygodnie temu to mimo kaszlu i kataru samopoczucie miała bardzo dobre. Jakby co, to zawsze można poszukać pediatry z przyjazdem do domu, jeżeli coś by Cię zaniepokoiło bardziej.

Kamcia, to dzisiaj alko zero za Twoje zdrowie :*Również życzę jak najmniej zmartwień :)

Zuzi sto buziaków przesyłamy :*

W weekend byliśmy u teściów. Oczywiście nie muszę pisać, że jestem zmęczona psychicznie po weekendzie...
    Jak często widujecie się z dziadkami Waszych dzieci? My staramy się co dwa tygodnie jeździć do teściów, jak nie mam szkoły. I uważam, że to wystarczająco często. A oni marudza, że za rzadko oczywiście...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 09:15

l22npx9iaxtim23h.png

Nasze aniołki...
    21.09.14 (*) N.
    10.05.17 (*) O.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Zuziu!!:)

Sto lat Kamcia:)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, wizyta u chorych dzieci dlatego rozważam odwołanie. Szczepienie niby w środę ale chyba nie pójdę, poczekam do przyszłego tygodnia. tę wizytę celowo chciałam na jutro żeby był czas na obserwację jeszcze.

Fatalita, Bożenka też samopoczucie super, choć marudzi koszmarnie ale to te zęby. I ten kaszelek też podejrzewam od tego bo śliny masa... Kataru nie ma.

My z babciami widujemy się bardzo rzadko (dziadkowie nie żyją). Jeszcze teściowa czasem przyjeżdża tu do lekarza np. ale z moją mamą to tylko jak my jedziemy. I tak z babcią od taty Bożenka widziała się w sobotę, wcześniej dzień babci i Wigilia. Z moją mamą w październiku chrzciny a potem tydzień w listopadzie byłyśmy. Mieliśmy jechać w ten weekend ale przez gorączkę odpuściliśmy. Czekamy na możliwie najszybszy termin. Co dwa tygodnie zatem dla mnie jest bardzo często :-D a jak daleko macie do teściów? No i czy to droga jednokierunkowa? Chyba nie, skoro jakoś wracacie ;-) dziadkowie nie mogą przyjechać jak stęsknieni za wnuczką?

age.png
‹‹ 2104 2105 2106 2107 2108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ