Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Igusiu, słodzinko z słodkością, najlepszego! :*
Pawojoszka, dobrze, ze ppp tak orzekło
My tez po spacerku. Nie wiem ile czasu, ale 9kmtrochę się już Skrzat zbulwersował wracając.
Denat w domu. Męża znowu coś rozkłada. Najgorzej wkurzające jest to, że na własne życzenie. Stare to, a głupie. Teraz umiera i nie ma siły wziąć leków, co żona daje. Ehhhh... żeby się ktoś o mnie w połowie tak zatroszczył...
Edit. Ja tez w zimowej kurtce. Rozpinałam i zapinałam, bo nie mogłam się zdecydować. U nas na pewno nie jest tak ciepłoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2019, 19:02
-
A z resztą, pozdrawiamy ze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2019, 14:09
Berbecia, kamciaelcia, kattalinna, Patk, MajowaMamusia, Kiki1916, Fatalita, D_basiula, pawojoszka, Cola87, Katy, Mycha666, Sela lubią tę wiadomość
-
Jakie śliczne dzieciory na naszym wątku. Serio bez wyjątku wszystkie urocze
Dziś była u nas cudna noc- poszła spać o 19.30, zasnęła praktycznie od razu po położeniu, spała bez żadnej przerwy do 7.30. Ja zdążyłam starego odprawić do pracy, zjeść śniadanie, ogarnąć pranie. Zaczynam się przyzwyczajać do tego dobrobytu
My dzisiaj byłyśmy na dworze od godziny 12 do 16.30. Nie wiem jak było ciepło ale byłam w wiosennej kurtce, Barbara zresztą też lekko ubrana. Miałam wrażenie że to taka prawdziwa wiosna. Chcę więcej takich dni. Teraz u termometr pokazuje 6 stopni.
Będę konsumować tosty. Mniam. -
Popieram Kamcię w kwestii wyglądu Skrzata
Wowka, cieszę się, że miałaś jak ja z tą kurtką, znaczy żem normalna. Albo my obie nie, grunt, że mam towarzystwoco tam Skrzatu ma na nóżkach? W sensie stopek
Przeczytałam o denacie w domu i się zdziwiłam, ale ciąg dalszy mi wyjaśniłjeden z moich ulubionych zespołów ma w swoim składzie Denata ale to na pewno nie o tego chodziło
Zmieniłam dziś materac na miękką stronę. Ciekawe czy to coś zmieni w kwestii spania... Oczywiście nie liczę na nic.kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkrzat wygląda jak kawał chłopa
kiedy te dzieciaczki tak urosły?
Igusia śliczna
Na spacerze spała 30 min, wróciłyśmy do domu i sprawdziłam plecki i kark ciepłe, więc chyba było ok. Dzisiaj u nas było 15 st, w słońcu chyba z 20, ja byłam w wiosennej kurtce i było mi w sam raz, ale o dziecko zawsze się boję, że zmarznie. Śpiwór wyjęłam z wózka, ale coś czuję, że jeszcze do niego wrócimy.
W domu w wózku na drzemkę uśnie w 10 min, a na spacerze wszystko ja rozpraszało.
Z nowości jedzeniowych u nas blendowany naleśnik z jabłkiem, sucharki namoczone w mleku/wodzie z tartym owocem lub musem owocowym i uwaga płatki jaglane jadła z musem w całości i nie wymiotowała, także są postępy. Nawet jak blenduje, to tylko trochę, grudki miękkie akceptuje, ale jak jest gęste jedzenie i twarde grudy to ją cofa.
Ogólnie to od około 2 tyg ma apetyty i je 1,5-2 razy więcej na porcję niż wcześniej. Potrafi zjeść cały słoik (po koncentracie) obiadku i za chwilę na drzemkę jeszcze musi wypić mleko chociaż 60 ml, bo nie uśnie. problem z piciem u nas nadal, nie chce pić z niczego, daje łyżeczką wodę po jedzeniu. Bidon nawet załapała, ale co wypije to wypluje. Teraz ma szał wypluwania jedzenia i co jej dam to się bawi, gada, piszczy, dzisiaj jadła kasze z jagodami to wszystko dookoła w jagodach było (łącznie z moimi włosami).Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia, masz 36, wyglądasz na 30,a zapewne czujesz się na 25
Czas leci zdecydowanie za szybko, kiedyś 30 latek to wydawało się, ze jest już taki bardzo dorosłyJa się zatrzymałam na jakiś 26 i nie mam pojęcia jakim cudem tyle lat już minęło.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja w tym roku zmieniam licznik na 3 z przodu... Masakra. Ciekawe czy mój prezent wyjdzie, bo chce skoczyć ze spadochronem a i marzy mi się sesja taka kobieca/sensualna ( nie akt ale bielizna ). Szkoda, że wszystko takie drogie -.- .
kattalinna lubi tę wiadomość