Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie postanowiłam, że chce jakieś prezenty dla siebie i przeżycia dla siebie
. Bo jak sama o sobie nie pomyślę to facet mój tego nie zrobi
. Do kwietnia co raz bliżej więc muszę się orientować w cenach
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:No właśnie postanowiłam, że chce jakieś prezenty dla siebie i przeżycia dla siebie
. Bo jak sama o sobie nie pomyślę to facet mój tego nie zrobi
. Do kwietnia co raz bliżej więc muszę się orientować w cenach
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:Ja w tym roku zmieniam licznik na 3 z przodu... Masakra. Ciekawe czy mój prezent wyjdzie, bo chce skoczyć ze spadochronem a i marzy mi się sesja taka kobieca/sensualna ( nie akt ale bielizna ). Szkoda, że wszystko takie drogie -.- .
Zauważyłam, że wiele nas łączy
Córki w podobnym wieku (moja starsza ma 3 lata i niecałe 4 mce), ten sam rocznik jesteśmy (u mnie już jutro zmiana kodu), nawet misia Puchatka mamy tego samego haha
jangwa_maua lubi tę wiadomość
Matylda
-
Dzien dobry
Noc jakas do d..Nie moglam zasnac bo mnie głowa bolala, pozniej pies mnie obudzil, za nim zdazylam zasnac Kamil sie obudzil i musialam go pobujac na rekach chwile i pobudka znowu wczesniej bo 6.45
Wowka, Skrzacik faktycznie wiekszy sie wydaje, ale i tak jest slodki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 07:25
Wowka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
A zatem.
Tanda, z okazji zmiany kodu na dojrzalszy wszystkiego najlepszego, niech córeczki rosną Ci na pociechę
Aniu i Adasiu, nasza dziewieciomiesięczna parko, zdrówka i dobrego humoru
Kattalinna, Skrzatto ma na stopach niechodki. Z tej samej skórki podeszwa i góra, plus futerko.
U nas też noc do dupy. Trzy razy teleport do naszego łóżka. Raz ibufen. Milion razy stękanie. Nie wiem czy tatuś nie podzielił się zarazem.kattalinna, Cola87, Tanda lubią tę wiadomość
-
Wasze dzieci ogarniaja juz o co chodzi z sorterem? :p Probuje wlasnie Kamila zachecic do wrzucania, ale nie kuma o co chodzi i zamiast klockow to wklada tam paluszki haha
Wszystkiego najlepszego Aniu i Adasiu
Tanda, Tobie duzo zdrowia i samych radosci :*kattalinna, Cola87, Tanda lubią tę wiadomość
-
Katy, Skrzat niby ogarnia, ale...
Dopiero od wczoraj i tylko kółkotata pokazywał jak to się robi i załapał. Tez nie udaje sie jeszcze za każdym razem. Pozostałe kształty są za trudne
Z zabaw intelektualnych pokazuje nosek szczeniaczka i czasem ucho albo oko. A czasem na prośbę o oko pokazuje nosek i też fajnie
Katy lubi tę wiadomość
-
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Naszczescie jest Zosia i piekna pogoda, wiec jakos mi lepiej. Gorzej wieczorami. Tak poprostu czasami sie zdarza. Nie bede pytać dlaczego znowu nam sie przytrafiaja takie rzeczy, bo niedostane odp. A tylko bede sie dolowac. Trzeba to przeżyć i isc dalej. Zawazw jux luty bedzue mi sue kojarzyć ze stratą.
Brzuch bardzo bolal wczoraj i dzisiaj w nocy. Lekarz stwierdził ze wszystko sie oczyszcza, do dwóch tyg max powinno byc plamienie..
Co do sortera u nas Zosia gryzie klocki. Wszystko gryzie. Ale wie gdzie co jest. Zapytana gdzie misio, pilka raczkuje do tego. Zaczela brawo robić, potrafi utrzymać dwa przedmioty, w kazdej rece po jednyn i uderzać (reh o tym wspominala ze to wazne żeby tak robiła) nie wirm czemu.. To zaczela niedawno. Wie gdzie ma reke i stope. A u mnie wie gdzie wlosy i nos.. Ale myli jej sie czasami. A i od paru dni dzieli sie smoczkiem, chrupkirm.. Cos wiecej gada. Najlepszw jest nienienie.. Wszystko nienie -
Dziękuję w imieniu śpiącej królewny
Adasiu, buziaki i serdeczności :-*
Niech się Skrzat ojcu nie da! Zdrowia
Ciągle nie wiem co robić z dzisiejszą wizytą...
Bożenka nie ma sortera ale jakby miała, to by nie ogarnęła. "Papa" i "brawo" nie kuma, wieża z miseczek jest do gryzienia miseczek. Mniejszy przedmiot wyjmuje się z większego po to, by go pogryźć. Ona zdecydowanie z tych zdolnych i leniwych. Pewnie gdyby trzeba było popisówę przed kimś strzelić to by nagle wszystko kumała. Ale upomnieć o jedzenie już się umie: raz przyszła do mnie gdy jadłam i "am". Prawie wszystko co je jest "mniam". Oko pokazuje z różnym trafem jakoś od grudnia. Jedyne co bezbłędnie jej wychodzi chyba z pół życia, jak nie lepiej to "gdzie jest kotek?" - zawsze się obraca tam gdzie trzebatakie drobnostki jak "mama, tata czy Titi" to już nas nie dziwią, dziwią innych, gdy mówię, że to nie jest przypadkowe użycie
Ostatnio jest postęp przy czytaniu książek, już patrzy tam, gdzie jej wskazuję palcem. Chyba zaczyna rozumieć zaimki wskazująceCola87, Wowka, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Cześć.
Jestem.
Jad Kamci mnie chyba przywował.
Mnie w 40 latach smuci tylko i aż to, że połowę życia mam już za sobą a ta co nadchodzi zwykle nie jest tą lepszą. Ale nie daję się. Nie wyglądam i nie czuję.
Zrobiłam sobie przerwę od forum, od kaszek, kupek, grudek, gratulacji i współczuć, wydały mi się takie miałkie przy realnym życiu. Realnym
- nie wirtualnym.
Prezes ma się dobrze. Nie licząc okropnego charakteru, wrzasków, wymuszania, ząbkowania i budzenia 125 razy w nocy na cyca.
Zachorowała moja kruszynka, moja córeczka najdroższa. Poważnie. Byliśmy w szpitalu, było podejrzenie i wykluczenie białaczki. Stanęło na małopłytkowości immunologicznej. Jesteśmy już w domu, w trakcie ogarniania choroby, ale jej nie da się ogarnąć. Od teraz, od niedawna żyjemy na bombie. Choroba może się nie powtórzyć. Może nawracać. Może pozwolić żyć normalnie. Może to życie zdominować. Zrujnować. Zabić. Jest nieprzewidywalna. Mam mieć nadzieję, że była jednorazowym koszmarem ale żyć jakby zaraz miała powrócić.
Mam wrażenie że świat nie lubi dobrych ludzi. Dobrych dzieci. Dlatego pozwalam jej być czasem niedobrą. Może niedobra lepiej się uchowa.
Będę zaglądać ale może już nie tak często. Za dwa miesiące syn kończy rok. Ja kończę macierzyński. Trzeba wrócić do codzienności.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 09:53
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2019, 10:02
Patk, Wowka, kamciaelcia, kattalinna, Feeva, Fatalita, Mycha666, Katy, pawojoszka, Nynka, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka