Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Wszystkiego naj dla nas i wszystkich naszych kwietniowo- majowo-czerwcowych piękności
Sto lat dla Kamilka u was to już tylko odliczanie do roczku
Hoope my wstajemy po szóstej o siódmej to już z domu wychodzą ale jakoś nie narzekam ,w nocy ładnie śpią tak że przynajmniej dzień mam dłuższy bo wiecznie czasu małoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 07:53
Nynka, Nina83, Cola87, Wowka, Katy, kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry,
Wszystkiego najlepszego dla Nas i naszych malych kobietek
Sto lat dla Kamilka. Za miesiąc roczek!
Wowka, zazdroszcze Twojego talentu do gotowania i pieczenia. Ja pozno zaczelam cos robic i nie czuje sie pewnie w kuchni.
Mi Patryk spadl z łóżka jak mial jakies 5 miesiecy. Teraz widze ze ma siniaka na czole. Nawet nie wiem, za ktorym razem to sobie nabil, bo uderza glowa w podloge kilka (nascie) razy dziennie
Nie wiem ile razy wstawalam dzis w nocy, ale wydaje mi sie, ze bylo mniej pobudek niz zawsze. Albo nie spojrzalam za ktoryms razem na zegarek.. Dzis bede uwazna, budzi sie we mnie nadzieja.Nynka, Nina83, Cola87, Wowka, Katy, kattalinna, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Cześć
Samych pięknych chwil z okazji Dnia Kobiet.
Ja w tym dniu świętują podwojnie.
Farbawiłam włosy wczoraj i kolor mi wyszedł ochydny. Jak tu jechać do miasta po nową farbę.
Jutro mamy chrzciny a ja do ubrania mam tylko szpilki.
U nas uderzenia często się zdarzają.
Teraz nabyła się siniaki na powiece.Nynka, Nina83, Cola87, Wowka, Katy, kattalinna, Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Kwiatkowa jak późno ,jak ty to jeszcze dzieciak jesteś ,dużo próbuj ,nie bój się że ci coś nie wyjdzie ,szukaj ,pytaj i próbuj znowu . Wiesz ile ja przerobiłam przepisów i porażek zanim wypracowałam swoje przepisy ,które zawsze mi wyjdą? Jak miałam 23 lata nie umiałam nic nawet zupy ugotować bo nam nie wolno było nic robić przy jedzeniu w domu i nie miałam jak się nauczyć ,zresztą moja mama też niewiele w kuchni umiała . Dzisiaj imprezy na dwadzieścia parę osób ogarniam sama tak że ty mi się tu wiekiem nie zasłaniaj ,tworzenie w kuchni to fajna zabawa .
Kurcze fajna pogoda żeby nie ten wiatr , dzieciaki najmłodsze zasmarkane ,kaszlace ,młody do roboty na cały dzień idzie wygląda na to że utknęłam w domu .Nina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sto lat dla Kamcia :*
Wszystkiego dobrego dla Nas, kobitki :*
Ja w kuchni zrobię wszystko, jeśli mam przepis. Podstawowe potrawy zrobię sama typu spaghetti, leczo, bitki, wszelkie zupy, gulasz, kotlety zwykłe i mielone, lasagne, kluchy śląskie, kopytka, sosy, placki
U nas dziś pobudka 5:55. Już chyba się przyzwyczaiłam do tak wczesnych pobudek. Grunt, że o tej porze już słońce świeciWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 08:44
Nina83, Cola87, Wowka, kamciaelcia, Katy, kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
Proszę bardzo, częstujcie się 😉😊
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f685668e81f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa5322fa9eb9.jpgkamciaelcia, edwarda20, Katy, Nina83, jangwa_maua, pawojoszka, Feeva, J.S, kattalinna, Kwiatkowa24, Cola87, Aga78, Mama32, Hoope, Nynka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/69bb1c1033f6.jpg
Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietką małym i dużym💖💖💖🌷🌷🌷🌷Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 09:00
kamciaelcia, Wowka, Katy, Nina83, Feeva, kattalinna, Cola87, Hoope, Nynka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Berbecia- podwójne najlepszego dla Ciebie 😘 naprawy koloru włosów i zakupu wymarzonej kreacji 😁
Kwiatkowa, życie stoi przed Tobą otworem 😉 to, że nie startowałaś w masterchefie juniorze to nie znaczy, że nie masz już czasu się nauczyć. 😉
Mało kiedy używam przepisów, najczęściej na ciasta. Wiele rzeczy robię na oko, a obiady zazwyczaj to już improwizacja na całego 😁
Edit. Mąż już rozdał w pracy moje dzieła-podobno zaplusował u damskiej części składu 😊 mój sprytny plan- dać im tysiące kalorii, jak małż w pracy napatrzy się na grubsze, to ja będę się wydawała chudsza, czyż nie? 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 09:05
Katy, Nina83, kattalinna, Feeva, Nynka, Sela lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy za zyczenia :*
Zaraz roczek, a on dalej nie siedzi, ale moze jeszcze zdazy to zrobic..
Zdjecie bedzie pewnie po drzence
Wujek mojego narzeczonego dal mi kwiatka przed nim xd
Wowka, ale sliczne ;p
Berbecia, Wszystkiego najlepszego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 09:18
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wowka, no wiesz... A ja nie mam do kawy nic. Kawy już też nie, czekam z drugą na ciszę 😉
Nie dostałyśmy życzeń z młodą, pewnie nasz mężczyzna dopiero z radia się dowie, że dziś dzień kobiet. Nie przypomniałam, że ma w pracy kobiety. Zawsze dostaje kwiatka bo przypominam o święcie. I zawsze wymówka że dostanę jutro. A jutro się okaże... Chyba profilaktycznie zapuszczę focha -
Wowka, mniam!
Dej!!!!!!!!!!
Jeju, ale mi Mąż dzień zrobił.
Dzwonili do Męża z funduszy europejskich, że może dostać dofinansowanie na rozwój działalności (bo ma taksówkę i fotografię) i ma w PKD wpisane moje usługi kosmetyczne i wziąłby dla mnie. Do 100tys mozna dostać bezzwrotnie, tylko faktury trzeba okazać wszystkie. Ma do niego dzwonić babka po pracy.
Ale jestem zajaranaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:12
kattalinna, Wowka, pawojoszka, Nynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Feeva, super! Też bym się jarała 😁
Kwiatkowa, miło, tylko się nie złam!
A mi młoda znowu spadła... Oczywiście byłam tuż obok. No i po co spadać tak, gdzie jest pusto? Lepiej między łóżko i krzesło, pod którym coś stoi... Oczywiście poza krzykiem nic więcej. Teraz śpi. W końcu! Od kilku dni następuje zmiana trybów czuwania i drzemek ale jeszcze nie wiem jak ma działać. Wczoraj dość poszła o 22. Wstała bez zmian 6:30, teraz pierwsza drzemka...