Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kwiatkowa, wow Ale mam nadzieję, że się nie odzywałaś do niego? Tydzień się jeszcze nie skończył
kattalinna o nieee. Nic jej się nie stało? Dzieci zawsze lubią spadać tam, gdzie nie trzeba.
My też miałyśmy wczoraj incydent.
Mąż z pracy wrócił, poszłam się umyć, nagle słyszę okropny płacz. Wylatuje z łazienki, Mania krwią rzyga. Mówię noż ja pierdole!
Długopisem się bawiła i chyba sobie rozcięła policzek od środka skuwką. Mąż opierdol dostał, że nie kontroluje co dziecko robi... Ja jej nie daję się długopisami bawić.
Emocje opadły, Mania doszła do siebie. Mężowi też darowałam, bo się zestresował, łzy w oczach.
Eh... Kiedyś zawału dostanę.
U nas właśnie 2 drzemka, piję drugą kawkę i jem serniczek.
Wiatr łeb urywa, siedzimy w domu, ale szkoda jak nie wiem bo takie piękne słońce A od jutra już deszcz.
Ja na dzień kobiet od Mena bransoletkę dostanę. Jeszcze nie dostałam, bo w Plantwearze nie ogarnęli jego wpłaty i się realizacja przeciągnęła -
Wszystkim wspaniałym mamom oraz naszym pięknym dziewczynkom wszystkiego najlepszego życzy Adaś ( ze specjalnym buziakiem dla Bożenki )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14ff00ae09af.png
I naszym solenizantom Berbeci i Kamilkowi również wszystkiego naj naj
Feeva trzymam kciuki za dofinansowanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 11:24
kamciaelcia, Nina83, Hoope, Katy, Feeva, kattalinna, Wowka, Nynka, Kwiatkowa24, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Specjalna dedykacja dla Patk 😂
https://youtu.be/a1kGi-X2_C8
Kamcia całuski dla Kamilki :*
Chrzciny tylko w szpilkach, podoba mi się, muszę zobaczyć 😂
Wowka, żeby Cię za te muffinki no...
Adaś jak możesz, wyrywasz lachony forumowe, zrobimy Ci bam bam!
Feeva 😲😲😲kamciaelcia, Wowka, olciabos, Cola87, Patk, Sela lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Widzialam ta parodie wczoraj, idealna
A tu miesiecznicowe fotki xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d834df91037b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0c8e7624fed.jpg
kamciaelcia, Wowka, MajowaMamusia, Nina83, olciabos, pawojoszka, Nynka, Kwiatkowa24, kattalinna, Hoope, Cola87, Feeva, D_basiula, Sela, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Adaś 😍 szturmem zdobywa serca kobiece 😊
Kattalinna, tak jak kanapka zawsze masłem do domu, tak dziecko zawsze spadnie tam gdzie nie powinno 🤨 dobrze że nic się nie stało i skończyło się tylko na płaczu.
Feeva, też bym się zacieszała z tego dofinansowania 😁 szczególnie że salon to coś o czym marzysz 😀 też bym się wkurzyła na męża za niepilnowanie 😉
Kattalinna, zostały mi dwa muffiny, chcesz? 😋
Katy, Kamcio super jak zawsze ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 12:49
Katy, kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego kobitki
Wowka, śliczne babeczki, nie oddałaby ich obcym
Kamilku, Berbecia, sto lat
Poczytałam i już nie wiem co miałam pisać. Biedna Ania, całus w bolące miejsce.
U nas zaczęły się wspinaczki, po mnie, po łózko, ohh ta moja Zuzka kochana :* Wczoraj przechyliła się do tyłu i wyrżnęła głową w bramkę, płaczu było od groma.
Katy, też nie lubię, jak mąż jest po nocce, wole jak idzie na rano i potem jesteśmy razem.
Chciałam iść na spacer, otworzyłam okno, żeby zobaczyć czy mocno wieje i zamknąć go nie mogłam, bo taki mocny wiatr. Siedzimy w domu.
Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Feeva gratulacje spełnienie marzeń otrzymało realny kształt.
Kamilek już faktycznie poważnie wygląda.
Kattalina a może na poprawę nastroju kup sobie coś za conajmniej połowę jego wypłaty ,powiesz mu że on zapomniał to sama sobie kupiłaś prezent jak zobaczy rachunek to nigdy więcej o żadnej okazji nie zapomni.
Mój poszedł dalej nie tylko nawet życzeń nie złożył, ale od rana tylko słyszę "kiedy śniadanie ? zrób kawę gdzie mój mundur? " itp. jak go zapytałam czy on wie co dziś jest i kto komu powinien śniadanko do łóżka przynieść ? To usłyszałam tylko " oj zapomniałem". Ma zrobić zakupy tylko mam mu listę przesłać ,chyba dla jaj wezmę mu napiszę "kwiaty dla żony"Nina83, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stasiu, dla Ciebie też buziaki 😘
Pawojaszka, to byłby dobry numer gdybym miała dostęp do jego konta 😉 zresztą, tam i tak nic nie ma, bo oficjalnie zarabia grosze, a oszczędności są u mnie. Ale mam kilka nieodebranych połączeń... Jak się kuźwa nie odzywam to umie zadzwonić ale jak piszę to już nie ma czasu nawet odczytać...
Wowka, ale tylko dwie? 😉
Pogoda się popsuła. Szaro i ciemno jak przed burzą.
Wczoraj odebrałam zamówienie ze smyka. Córka dostała autko i sorter autobus 😉 obie te zabawki mają tę samą funkcję: służą do gryzienia. Nie wiem po co ja się wysilam...