Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny które karmią Hipp combiotik, podsyłam link gdzie można kupić taniej
Teraz jest za 210zl 4x900 ale często mają za 189zl, warto obserwować. Ja u nich kupowałam także sprawdzone
https://allegro.pl/oferta/mleko-nastepne-hipp-2-bio-combiotik-4x900g-7531806574kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na tę chwilę dla mnie wychodzi o 6zl taniej niż w rossmannie z kartą(czyli 1,5 na opakowaniu jeśli w rossku nadal za 59,99 bo chyba ostatnio kupilam za 58,99)
Ale z kartą mam 10%rabatu
Kolejne ale
Ale😉 wczoraj w ogóle w rossmannie nie mieli tego mm
Czekam na promocje bo teraz nawet nie mam 210na raz 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 15:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czy wasze dzieci tez sie tak panicznie boją jadącej na sygnale karetki czy policji??
Poszłam popludniu na spacer żeby zaliczyć od razu druga drzemke to wystraszyła ja karetka na sygnale. Płacz nieziemski. Jak się uspokoiła zaraz jechała policja na sygnale. Ja pierd... Znowu ryk. Wróciłam do domu. W domu płacz przy usypianiu, tatuś przejął i sie zaczal z nia bawic mówiąc mi że widocznie nie jest spiaca.
Także zabawia ja on do kąpieli. Nie uspie jej wczesniej jak ok 20.
Także mam dzisiaj dziecko z jedna drzemka tylko. Pierwszy raz. Aż sie boje nocy.
Zajebisty mam dzień kobiet!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:03
-
Byłam na zakupach odzienie jest w samych szpilkach nie wystąpie uf a i dodatkowo sukienka nowa, zobaczymy w czym pójdę.
Oczywiście wkurw był na mężulka . Auto moje się zepsuło więc pojechał do szwagra 100 km naprawiać i dostaje tel ze jakąś część źle została zamówiona i będzie dopiero jutro na 9.00. I że nie wróci a jutro chrzciny i też 100 km od domu.
Wszystkie przygotowania sprzątanie z danym niemowlakow super.
Aha ja też nie mam co liczyć na życzeniaod męża,
Sto lat Stasiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 19:27
-
Mama32 Ula już od kilku miesięcy śpi w dzień tylko raz a dziś to już tak późno usnęła że myślałam że wogole spać nie będzie . Może za to noc będziecie mieli spokojną nie zakładaj od razu najgorszego, myśl pozytywnie ,dziecko wyczuwa stres na kilometr. Ula chyba nigdy nie słyszała karetki więc nie wiem czy się boi
Berbecia fajnie że się udało kupić kreację w samych szpilkach moglabys wzbudzić lekka sensację a nie wypada w takim dniu odwracać uwagę od dziecka .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 20:07
-
Uf nadrobione.
Stasiu, Kamilku, Berbecia sto lat.
Wowka i przez Ciebie o tej godz! Muszę zjeść coś słodkiego...eh
P.s dobrze, że jest na kogo zgonić
Kurcze a ja nawet nie wiem jak Leo reaguje ma karetkę itp, jakoś jak jedzie to zawsze jesteśmy w domu
Coś miałam napisać i jak zwykle zapomniałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 21:44
Katy lubi tę wiadomość
W końcu się udało...