Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Kattalinna, Okocim Radler :p Ja pilam tego arbuzowego łyka na sprobowanie xd
Juz dwa razy Kamil sie obudzil kolo 22 i musialam go bujac zeby spal dalej:/ Chociaz tyle, ze wstaje znowu po 7 wiec nie jestem tak bardzo nieprzytomna rano :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ece05d45cfdd.jpg
Milej niedzieli :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 10:21
Berbecia, Sela, edwarda20, Wowka, Kwiatkowa24, kattalinna, kamciaelcia, Hoope, pawojoszka, D_basiula, Nina83, Patk lubią tę wiadomość
-
Z tego co pamiętam to pies ma na imię Słodziak. No to Katy, masz dwóch slodziakow ❤
Kamcio radosny o poranku. Miło popatrzeć.
Na forum cisza, w domu atmosfera ciszy. Nuda.
Ale Wam miłej niedzieli zycze 🙂Katy, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
MajowaMamusia wrote:Udane wesele zależy od pary młodej i od gości, jak jest dużo młodych to się bawią U nas 100 osób, 35 stopni, ślub na 15,impreza od 17 do 4. Poprawiny przy muzyce puszczonej z kompa (oczywiście na głośniki ), przy nirvanie dopiero ludzie się bawili
Wowka ślub o 12 zawsze mnie zastanawiał,czemu tak wcześnie? Moja kuzynka miała o 11 i do 24 goście nie mogli wyrobić.
W naszym regionie to akurat normalne. My mieliśmy na 10:30 a ostatni goście wyszli przed 2:00 Miał być na godz. 12:00 ale była już zajęta a sala zaklepana i wszystko na ten dzień.
Ślub koło południa, zabawa minimum do północy, przeważnie do 1:00-2:00.Matylda
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Katy, Kamilek to mały Ty
My dzis konczymy 10m, jakos wypadlo mi to z glowy. Dopiero co sobie to uswiadomilamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 13:20
Katy, kamciaelcia, kattalinna, pawojoszka, Berbecia, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
My nadal poza domem
Robimy na działce
Tzn mąż robi przy trawie ja przy dzieciach
Cudem oboje śpią 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 22:24
Katy, pawojoszka, Berbecia, J.S, Kwiatkowa24, D_basiula, Nina83, Sela, Wowka, Tanda, Hoope lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Patryczka
Kamcia, super chlopaki
Dziekujemy za komplementy, pies grzeczny bo narzeczony mial kawalek szarlotki na talerzu 😂
Kamil sie wycwanil i jak go wezme na chwile z lezenia na brzuchu na rece i chce potem znowu go polozyc to sie tak zapiera, ze przybiera pozycje czworacza i prawie siada xd Szkoda, ze w powietrzu mu łatwiej tak zrobic niz na macie...kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Mówią że kobieta z niczego zrobi sałatkę i awanturę, a ja umiem deser z kompotu.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/50cad39e42ac.jpg
Ugotowałam garnek kompotu z naszych jabłek co to jest latem zamrozilam bo sporo tego jeszcze zostało a tu niedługo już nowe będą ale M nakupił picia w pracy i kompot został no więc wzięłam kilka galaretek paczkę ciasteczek trochę wyobraźni i tadam😊. Wiem że to tona cukru i żelatyny ale kompocikiem w takiej formie nikt nie gardzi .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2019, 16:13
kamciaelcia, Berbecia, kattalinna, Kwiatkowa24, Katy, Sela, Wowka, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatryczek dziekuje za zyczenia Zdjęcie wstawie pozniej, bo nie zrobilam dzis zadnego
Czy wasze dzieci chetnie nosza buty? My nie ubieralismy zadnych od urodzenia, zawsze bose stopki, ale odkad Patryk staje postanowilam mu kupic. Ubieram mu na dwor, ale ciagle zdejmuje...