Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Przejazd laweta w miescie z parkingu do parkingu(u nas to 300m) uwaga!!!!250zl
Zadzwonilismy do tego od ktorego auto kupilismy. Proponuje 100zl
J.s.
Do mnie nawet nie dociera 😂
Od rana czułam że fabia nasza, to znak...ale jakby koło odpadło na s3????????
-
Kamcia, no faktycznie obraziliscie hondę 😉 może nie trzeba było mówić głośno, że jest nowa fura to by się nie domyśliła, że idzie w odstawkę 😁
Nadal mi źle i przykro, ale już jakby mniej. Pojechaliśmy sobie ze Skrzatem do maczka i zeżarłam mc flurry. O ludzie, zapomniałam już jakie te lody są pyszne...❤kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Wowka, co sie stalo?
Kamil nie spi juz ponad 6h, mial dzisiaj tylko jedna drzemke i nie chce isc spac:/
Czekam z utęsknieniem az pojdzie spac bo kupilam sobie piwko bezalkoholowe o smaku wisnia z pigwa i jestem go bardzo ciekawa, po za tym upieklam szarlotke i jeszcze jej nie sprobowalam :p -
Wowka, ja nie pamiętam kiedy mieliśmy z Mężem rodzinny dzień...
Ostatnio Mańka spędza więcej czasu z dziadkami niż z ojcem, a potem się dziwi że u niego na rekach płacze czasem, eh.
Ja mam wztke w lodówce. Nawet dwie.
Odkryłam dzisiaj coś pysznego. Reddsa mango z cytryna. No nie piłam lepszego smakowego piwa! 😲🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🍻🍺
Jakas nowość i strzał w 10. -
Szarlotka słodzona ksylitolem wiec nie pojdzie w boczki 😂 Szkoda, ze rodzinny dzien sie nie udal, nadrobicie jeszcze;)
Feeva, nie lubie mango, ale cytryne uwielbiam :p Tylko pewnie za nim sie bede mogla go napic to juz nie bedzie chyba, ze to nowy smak na stale xs -
Katy, co to za piwo, też chcę 😁 a a propos nowych smaków to sommersby ma też nowy, a ja arbuzowego jeszcze nie piłam nawet. Jak żyć? 😉
Edit: uwielbiam lody z maka ale w zyciu mc flurrów nie jadłam. Tylko klasyczne w waflu z czekoladą ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2019, 21:04
-
Kamcia no to ładnie , szczęście że to koło na parkingu odpadło bo na drodze to by mogło się źle skończyc . U mnie za lawetę po mieście też 100 wziął.
U nas drzemka jest jedną dłuższą koło południa . Dziś tak było ślicznie że mogłoby tak już zostać a tu jeszcze coś o śniegu mówili na pogodzie. Pół dnia byliśmy na dworze Uli szybko się znudziło siedzenie we wózku to wsadziłam ja na trampolinę mamy taką dużą z osłonami siedziała jak w dużej klatce ,ale podobało jej się podskakiwała sobie no i chrupki do kompletu i pół dnia spokoju moglam sobie spokojnie porządkować podwórko -
Hej
Wowka szkoda że się nie udał planowany dzień.
Kamcia gratuluję nowej fury. A nie miałaś przy OC wykupionego standardowego asistans,dobre to jest dzwonisz i laweta podjeżdża.
Ja mam zakaz nałożony przez męża na zmiane samochodu.
My wróciliśmy właśnie z imienin teścia.
Mała tak wszystko ze stołu wcinała że na noc profilaktyczne podałam jej Sab.
Musze się pochwalić syn coraz ładniej czyta literki,a Milenka zaczęła chodzić boczkiem przy łóżku narazie tylko w jedną stronę.
kattalinna, Katy, Wowka, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość