Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola, moze tak byc, ze teraz tez wszystkiego sie ucza, ciagle cos nowego i potem to przezywaja, w ten sposob zapewne radza sobie z emocjami.
Tez mam nadzieje, ze to szybko minie, pamietam ze tez tak u nas bylo, ale odpukac juz dawno tak nie plakal.
Niestety nie pospal az tak ladnie, pierwsza pobudka o 1 a druga o 3 i walczylam zeby zasnal az do 5 O 5 zasnal do 7, takze mega srednia noc ze wzgledu na ta dluzsza pobudke.
U nas leje, wieje i w ogole pogoda jest straszna 😐
Jesli ktos lubi i szuka pizamek bez stopek to w hm uzupelnili rozmiarowke i sa za 19,90 takze spieszcie sie jeslj ktos potrzebuje bo tam wszystko szybko znika, wiecej wzorow dla chlopakow jestWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 10:49
-
Cola, kciuki, żeby tak już zostało Adasiowi 😊 Bożenka mogłaby wtedy się zawstydzić i pójść w ślady wirtualnego bliźniaka 😉
Feeva, kciuki, żeby było lepiej.
U nas druga drzemka od 12. Błagam, niech śpi... Jak uśpiłam to umyłam podłogi (korzystam gdy mi nie łazi po mokrym), dodałam olejku lawendowego, może pomoże na dłuższe spanie 😉 na spacer nie wiem czy mi nerwów wystarczy dziś ..Cola87 lubi tę wiadomość
-
olciabos wrote:U nas ostatnio dwie mikro drzemki po 30 min w dzien. Kolo 18 juz padnieta. I kładziemy spac 18.30 wczoraj wstala o 5. Ale dospala do 6.20. Dzisiaj o 6. Wiec odsypia to co niedospi w dzien. Ewidentnie jak sa trzy drzemki nawet po 30 min to juz szaleje od 4.. Wiec wole dwie i normalna pore wstawania..
Buty tez mamy na dwor. Bo stoi sobir czasami oglada ptaki przy siatce albo kury. Husta sie na placu zabaw. Skoro mi jesr zimno jakbym stanela na ziemi w skarpecie to jej tez..
Musze zakupic taki koc z ta termoizolacja. Tez z myślą o plaży 😉 chociaz przy jej temperamencie to bedzie wszedzie oprocz na kocu 😃😃
Dwie drzemki Trzy
U nas od dawna jest jednaMatylda
-
Przeglądam zdjęcia i kolejny raz nie mogę się nadziwić, jakie te moje córki są różne
Zobaczcie same, tu obie równo 10 mcy:
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 14:33
olciabos, kamciaelcia, kattalinna, Feeva, Katy, Berbecia, pawojoszka, Cola87, Sela, jangwa_maua, D_basiula, Wowka lubią tę wiadomość
Matylda
-
Moje dzieci też różne. Starszy dziwny taki trochę, cały w futrze i z ogonem 😉
Tanda, obie śliczne. Teraz widać różnicę w oczach, Anastazja ma faktycznie ogromne 😍 ja dopiero teraz zauważyłam, że moja panna też ma czym świat oglądać - jak wzięłam na ręce bratanka i zobaczyłam jego małe oczka 😉
Po drzemce. Po godzinie był płacz, jednak jakimś cudem zasnęła, a że na naszym łóżku to było bo chciałam pieluchę zmienić to się położyłam z nią. Tym sposobem zaliczyłam godzinną drzemkę i ja 😁 -
Ja właśnie leżę już 1.5 godziny koło Mileny żeby spała. Dzisiaj już sobie zrobiła drugą drzemkę. Pierwsza trwała 3 godziny zobaczymy ile ta bEddie trwać.
Trwała 2 godziny bo braciszek obudziłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 17:09
kattalinna lubi tę wiadomość
-
A u nas dziś śnieg padał ,co prawda chwilę tylko ale kurde śnieg, no bez jaj a w sobotę wiosna była prawie że lato ,niech się ta pogoda przestanie wygłupiać w końcu.
Kamcia szczęście ma ten twój chłop jakby mu się tak rozsypało auto na drodze to koniec .
Tanda super dziewczyny ,rzeczywiscie inne moje są identyczne jak patrzę na Asi zdjęcia.
U nas Ula dziś wstała trochę później to popołudniu wcale nie chciała zasnac, w koncu pospala może z pół godziny ,ja wiem że ona już prawie roczek ma, ale niech się nie wygłupia że już nie będzie w dzień spać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 18:50