Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka jak dla mnie najlepsi szkoleniowcy są z Indigo Nails Lab 😁
Ja szkole się u samej mistrzyni świata, zgarnela ten tytuł w 2018r na mistrzostwach Nailympia w Londynie. Lena Kurach dokładnie nie zamienię jej na żadnego innego instruktora Ona w Piasecznie ma swój salon i tam szkoli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Feeva, nie szłabym.
Katy, fajnie, że macie termin. Czyżby do trzech razy sztuka? Kamil niezły cwaniak 😂 kładź na brzuch z pleców 😉
Kamcia, zmywarka beko?😉 Bożenka jest zainteresowana zmywarką ale jeszcze nie udało jej się do środka wejść. Za to już mi suszarkę wyłączyła w trakcie pracy i zmieniła ustawienia...
Wowka, niby można pociągnąć to pod nowy skill ale mi mało 😉 czekam na ten sorter.
Edit:
JS, 6 lat to spora różnica, trudno będzie złapać dzieciom kontakt. Wiem bo mam siostrę 6 lat starszą 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2019, 14:54
Katy lubi tę wiadomość
-
Kattalina, ja mam brata starszego o 5 lat i wiem ze ten kontakt nie byl latwy, w sumie pozniej to tam sie wyrownalo i bylismy bardzo zzyci, ale teraz juz mniej.
Niemniej jednak za dwa lata wracam do pracy, wiec maly bedzie mial 3 latka, w sumie mysle ze jesli wytrzymam oczywiscie to popracuje 2 lata, akurat skonczy sie spirala i tak moze cos sie pomysli kiedys, zobaczymy co los przyniesie
Doradzcie mi
W sumie Maly jadl juz jedno mleko w dzien, ale teraz jest problem
Rano je sniadanie, potem na drugie mleko bo do spania, obiad,
I zawsze pozniej dawalam jakis podwieczorek, ale chce w tych okolicach wprowadzic drzemke a on bez butli nie zasnie
I teraz mam problem, bo jak zje mi butle na podwieczorek to potem nic juz nie chce i znowu jest mleko, wiec wyjdzie 3 razy w ciagu dnia a juz taka bylam zadowolona, ze jest raz dziennie butla w sumie dwa bo na sen nocny tez zjada -
HEHE
spryciula
do wskazówek mało danych
poza tym drzemki też się zmieniają
a dziecko przestaje mleko pic a spać kładzie sie dalej
kładłabym po jedzeniu
był czas że Piotrek zrezygnował z tej butli przed drzemka i miałam zagwozdkę (choć on przy butli nie zasypiał) bo jak "na szybko" wykombinować drugie śniadanie? butla to 3 minuty już w łózeczku...
dostawał małe drugie sniadanie a jak wstał już miał obiad gotowy (to były czasy już jednej drzemki)
Patryk tyci mm pije
butla wypada około 12 -po drzemce
czyli z czasem będzie to butla do drzemki-żeby dobrze sie spało z pełnym brzuszkiem