Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy 6 zębów.
Katy u nas Patryk był taki leniuszek ,nie raczkował wcale nie przewracał się na brzuszek nawet jak już siedział ,jak go położyłam na plecach tak leżał jak kłoda ,jak posadziłam to siedział ,sam nie usiadł ,spał tylko na plecach tylko główka ruszał na boki wogole nie przemieszczał się po łóżeczku,zaczął chodzić mając 18 m a położna mówiła że ma czas do skończenia 2 lat i to jest dla ok. Teraz lata jak mały samochodzik ,też już miałam nagonkę że co że mnie za matka że to bagatelizuje jakbym posłuchała to bym się tylko stresowała i po lekarzach nabiegala . Daj mu czas ,pomagaj ćwiczeniami i zabawą.
Sto lat dla świętujących ,zaczyna się odliczanie do roczkow , przecież to niemożliwe.
Co do zasiłków to opiekuńcze podnieśli i już nie jest to 153zl tylko chyba 180 teraz a za chwilę ma być coś ponad 200. Ale trzeba mieć orzeczenie o niepełnosprawności.
Eva ależ maleństwo nawet nie wyobrażam sobie jak takie maleństwo wziąć na ręce czy przewinąć. Musieliście przeżyć dramatyczne chwile dobrze że już z wyszliście na prostą i po wcześniactwo nie ma śladów.Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
No dobra, nadrabiam.
Majowa, gratki postępów w jedzeniu dla Zuzi. Głupawkę też znam, a jakże 😁
Eva, po pierwsze to witamy, a po drugie to wielkie szczęście że lekarze ogarnęli sytuację w porę, a teraz Zuzia się nieźle rozwija 🙂
Instrukcja zdjęć. wejdź tu wstaw zdjęcie i skopiuj nam trzeci link 🙂
U nas zębów 6, ale za to jakich! Skrzat jest zębaty 😬
JS, niezły fart z tym mlekiem 🤑 wielkie brawo dla Igorka za nowe skille 🤗
Cola, też mnie rozczulił Twój mąż 🙂 jak tam Adaś?
Sela, przecudowne ❤ absolutnie prze-cu-do-wne!
Kattalinna, gratki dla Bożenki! A dopiero co pisałaś że nic się nie dzieje 😁
Katy, dziewczyny w sumie napisały wszystko. Głowa do góry, Ty nie zaszkodziłaś. Ja nosiłam i noszę. Może nie na każde zakwilenie, ale nadal noszę-po guzie, do okna, po kuchni i przez myśl by mi nie przeszło, że to krzywda.
Najlepszego dla Igorka! Zabaw pełnych uśmiechu i pogodnych dni, buziaki od cioci W. ❤❤❤
A Matka W. zapomniała że dziś 28 🤪 o taka wyrodna. Zdjęcie miesięcznicowe będzie jutro, bo model śpi 😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 22:23
Sela, J.S, Katy, kattalinna, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Majowa tak to ja robię
Dziekuję Wam za miłe słowa
J.S DZIĘKUJĘ!! jak to zrobiłaś??? ja to jednak mało ogarniam hih, a wiesz jak zrobić, żeby dało się wyszukać przez google??
Kamcia zazdroszczę, że tak same Ci dzieci zasnęły, moje się ciepało na łóżku do 21:30 ale w końcu padło
Igorku, Skrzaciku stooooo lat !!!!!! jeny ale ten czas leci (czekamy na foty)
Katy drzemka ponad 3h!!!!! zazdroszczę, oby częściej takie były
Kattalinna tak sprzedaję/robię na zamówienie.... dopiero zaczynam
You tube i jedziesz!!! serio ja podstaw się nauczyłam z you tube, później już leciało... bierz się do roboty, bo za chwilę chcemy Twoje cuda oglądać ! trzymam kciuki
Teraz tylko męża nękam, żeby mi reszty zrobił foto i wstawię wszystko
Chociaż sWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 22:31
J.S, kattalinna lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Eva, sliczna masz coreczke
Kattalina, gratulacje dla Bozenki! 😘
Wowka, to w takim razie ja czekam na fotke 😀
Sela, wzielam link po prostu z fejsa, a na google mi wyszukuje tez, nawet jako pierwsza pozycje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b5df9b0b1f5.pngkattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Dobry
Najlepszego dla Igorka i Skrzacika 😘🙅.
Witam nową forumowiczów dużą i małą.
Sala cudeńka te twoje rękodzieła.
Dla chorujących szybkiego powrotu do zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 08:37
Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kawa 😉 druga bo młodzież śpi. Dziś pobudka była tuż przed 7! 😁 Ale spać poszła też później. Noc bez komentarza jak zwykle.
Wowka, no narzekam bo chcę spektakularnych zmian 😉 bo to jej stanie czy chodzenie to od dawna już jest, tylko sukcesywnie udoskonalenia wprowadza. A ja chcę takiego "wow, no to mamy nowość" 😉 ale żeby nie było: jaram się jak pięknie się bawi zabawkami sensorycznymi, jak dotyka tych różnych kształtów i faktur, bada wzory, jak sobie tańczy przy pchaczu, jak gada i opowiada o wszystkim. Fajne to ale to już byyyyyło 😉 wczoraj był "pierwszy krok" ale nie wiem czy przypadkowe się liczą. Stała przy łóżku, ja na fotelu obok i w zasadzie rzuciła się do mnie, robiąc przy okazji ten krok. Nie zaliczam 😉
Sela, no muszę się ruszyć. Tak jak i do prawka...
Eva, jaka cudna Twoja Zuzia 😁 widać, że majowa dziewczyna, choć z marca. I robi konkurencję Baśce 😉Sela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEva85 ślicznotka ale nie mogło by być inaczej w końcu to Zuzia
Musieliście naprawdę sporo przejść, teraz pewnie oddychacie z ulgą, że to co najgorsze za Wami.
Czasami popadam w zachwyt nad moim dzieckiem, że to moje takie cudowne i myślę ile mamy szczęścia, że jest z nami. Czy Wy do tej pory czasami płaczecie patrząc na swoje dziecko? Bo ja tak. Jak mnie weźmie na rozmyślanie, to sobie tak na nią popatrzę i płaczę ze szczęścia. Pierwsze dwa tygodnie po porodzie płakałam kilka razy dziennie nie mogąc uwierzyć, że w końcu jest z nami, ale po tylu miesiącach to chyba już mi powinno przejść. Szurnięta jestem?
Skrzat to faktycznie zębol Aniu gratulujemy postępów. -
A zapomniałabym, a to takie ważne! Okocim radler wiśnia z pigwą też świetny 😁 nie lubię wiśniowych rzeczy bo często walą chemią ale tu jest naprawdę dobrze. W lodówce czeka jeszcze malina z rozmarynem, dam znać 😂
Tak w ogóle byłam w szoku jak przeczytałam skład tych piw: nie ma się do czego przyczepić! Same naturalne składniki. Szkoda, że takie słodkie, ale to i tak cukier a nie syrop glukozowy.Wowka, Katy, Sela lubią tę wiadomość
-
U nas zęby dwa ale też już myślałam że będzie bez zębów 😬😬 jakoś odpukać przyszły niezauważalnie 👌
Eva Zuzia widzę waga piórkowa, aż dziś zważyłam Barbarę i prawie dobija do 7200 🙊 wzrostowo to nie wiem bo trudno zmierzyć..
Sela jakie Ty cuda czynisz dłońmi. 🤩
Sprawne ręce to podstawa. 😂 ja jestem totalnym beztalenciem w takich robótkach. Mogę wymieszać beton, zmienić gniazdko, wymalować pokój... Ale żadnych rzęs, paznokci, ręcznych robótek nie byłabym w stanie robić. Mam ograniczoną cierpliwość i w ogóle. Ale Ty to pięknie robisz. 👍👍👍
Katalina jeszcze nie poszłaś na to prawko?! 🤨🤨🤨
Ja nie ryczę. Ubolewam tylko nad wieloma rzeczami którze się wydarzyły zaraz po narodzinach. I że zmarnowałam trochę czasu. Ale ogólnie uwielbiam ten czas teraz, że to już taka mała osoba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 14:53
kattalinna, Nynka, MajowaMamusia, Wowka, Katy, Cola87, Sela, pawojoszka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Nynka, Patk, MajowaMamusia, Berbecia, Wowka, kamciaelcia, J.S, edwarda20, Katy, olciabos, Cola87, pawojoszka lubią tę wiadomość