Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Majowa, no babka kolo 60stki na oko, ale raczej wizyta trwala dosc dlugo, dluzej niz ostatnio na pewno..Czytalam na krakowskich mamach (taka grupa na fb) opinie o tym ośrodku to jedna babka pisala, ze tam ze wszystkich dzieci robia niedorozwiniete...
-
Wowka, jestem. Bez kawy... Menda ma drzemkę (!!! o tej porze... !!!) to w końcu nadrobiłam.
Eva, witaj, dobrze że się ujawniłaś 😊 reszta czytających incognito niech bierze z Ciebie przykład 😉
Sela, fejsbuk mi powiedział, że mam się wypchać i mi nie pokaże co tam masz bo nie zasługuję. Albo coś podobnego 😉 co mam wpisać w wyszukiwarkę?
Katy, widzę, że napadły Cię mega wyrzuty i wątpliwości. Otrząśnij się i idź do przodu. Rozpatrywanie tego co było nic nie da. Robiłaś co uważałaś za najlepsze dla swojego dziecka. Nie Ty jedna. Idę o zakład, że jest cała masa dzieci noszonych bardziej, więcej, częściej i co tam jeszcze, z jeszcze bardziej pobłażliwiającymi rodzicami (?!?) a śmigają jak małe torpedy. I inne co na rękach od święta a leżą jak kłody. Do pierwszego trymestru rozwój następuje wg schematu i wszystkie w danym momencie mają tak samo. Potem się do głosu dopychają cechy osobnicze. Kamil jest jedyny i wyjątkowy, ma swój własny rytm, wynikający z charakteru. Pracujcie z nim a będzie dobrze. Bożenka najpierw siedziała, potem siadała. Do tej pory mam czasem schiza, że plecy mało proste i zepsułam dziecko. A to wtedy gdy sobie coś np. na podłodze ogląda. No robi okrągłe plecy bo inaczej się nie da. Inna sprawa, że widzę faktycznie, że coraz ładniejsze te plecki gdy siedzi czy stoi. Ćwiczy i to samo się wzmacnia. Także głowa do góry 😊 Do neurologa idź dla spokoju i ewentualnego pokierowania.
I nie wiem już co jeszcze. Zdrowia dla chorujących! Cola, ja bym nie szła z samą gorączką, szczególnie, że nie jest wysoka.
Katy, Sela, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Sela, chyba jakbys z linku podala, to moglyby wejsc bez konta.
Kamcia, szkoda, mi sie wydaje ze to po prostu byl jakis blad bo cdnowka byla wyrazna, ze kosztuje 39,99 - 900 gram, a i tak mi ske w sumie oplacalo, wiec mowie a wezme ale upewnie sie, ze tyle kosztuje. Kasjerka wymamrotala ze 16,99, ja szok mowie ile, a ona ze tyle kasa pokazuje, to dawaj od razu zawrocilam i wzielam wszystkie opakowania. W sumie zostalo mi jeszcze jedno 450 g saszetka, nowe mleko 600 gram i mam juz 3, ale chyba bede musiala jeszcze dokupic 2 bo wydaje mi sie, ze bedzie za malo.
U nas 8 zebow i dalej czekamy
Na 11 miesiecy syn postanowil stac przez prawie pol minuty bez trzymania i zaczal tak popierdzielac z pchaczem zd nie moge za nim nadazyc doslownie
Skrzaciku - sto lat ❤️ Ciocia J.S prosi o fotke ❤️kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kattalina na fejsie wystarczy wpisać śliwkowe szydełko, ale właśnie nie wiem czemu jak wpisuje w google to mi nie chce wyszukać, nie mam żadnych blokad z czego sprawdzałam i chyba muszę do nich napisać czemu to tak się dzieje (oby się udało)
J.S jak to z linku?? Eh chyba zbyt zielona jestem hehe skopiowałam adres strony, który mamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 19:46
W końcu się udało...
-
Oj faktycznie Igorek już 11 miesięcy! I Skrzacik! Wszystkiego naj naj. Ja jestem już wykończona dziś, mąż chory to mi nie pomoże przy młodym. Ale pojechał do sklepu i przywiózł mi tulipany. I mówi żebym smutna nie była. No i serce mi zmiękło od razu...❤️
J.S, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySela, to Ty dziergasz te cuda? Obczaiłam
Kamcia, już wiem czemu ona dostała więcej, bo jak miała orzeczenie o niepełnosprawności to się załapała na 500+ (bo wtedy dochód wyższy/os.)
Katy, tak jak piszę Katalina, nie ma co się martwić tym co było. Lekarze konowały, bo moim zadaniem na pierwszej wizycie pediatra powinien powiedzieć gdzie warto pójśc, jakie badania zrobić itp. Teraz to trzeba być lekarzem jak się idzie do lekarza, tak jak moja ciotka idzie do lekarza, mówi co jej dolega i co ma jej na to przepisać potem obrażona, że lekarz ją opieprzył.
Najlepszego dla Igorka i Skrzata, ostatni raz świętujecie przed roczkiem, wow jak ten czas leci.J.S, Katy, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
https://m.facebook.com/%C5%9Aliwkowe-szyde%C5%82ko-419532015275010/
Sproboj czy wchodzi
W sensie ktos kto nie ma fejsa, ja mam wiec moze dlatego sie laduje
Jak chcesz zebym usunela link to zrobie edita 😊
Tak w ogole - sliczne cudenkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2019, 20:08
Sela lubi tę wiadomość
-
Sela, ale slicznosci 😍 Masz talent
Dzieki dziewczyny za słowa otuchy bo juz naprawde zaczelam myslec, ze krzywde mu zrobilam...
Igorku i Skrzaciku wszystkiego najlepszego 😘😘
Kamil dzisiaj mial drzemke 3h, a druga 30min, terax tatus sie meczy i go usypia 😂J.S, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
Majowa mama nie wiem jak się wstawia zdjęcia
Katy nie martw się Kamil troszkę pocwiczy i napewno dorówna innym. A raczkowanie jest ważne dla rozwoju dziecka ale nie jest niezbędne. Poza tym może zacząć siedzieć a później raczkowac.
Sala śliczne
Najlepszego dla swietujacych
Wowka lubi tę wiadomość
-
Igorku, Skrzaciku, najlepszego! 😘
Ciotka katalina przez 11 miesięcy się zagapuje, że 28 nadchodzi... A suwaczek JS nie pomaga 😉
Gratki Igorek za stanie 😊 Bożenka dziś też bardzo długo stała. Może jeszcze nie pół minuty ale prawie. Długo za to stoi np przy piekarniku czy szafce, macha rękami i tylko jedną muska to, przy czym stoi, że niby się trzyma 😉 z pchaczem też dziś śmigała, tylko jeszcze jej ucieka i drepcze za nim często taka zgięta. Ale postęp jest 😊
Aha, zębów 7.Wowka, J.S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny