Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia robi przegląd szafek ładnie już chodzi. Zuzia ma pchacz złożony, bo jak jej postawiłam, to łapała się za panel i wstawała, pchacz jechał na nią, szkoda, że nie ma blokady kół. Raz drze się, lece szybko z kuchni,a o ona leży, pchacz wjechał na nią
Basia pięknie wygląda nawet jak śpi czy tylko ja mam hopla na punkcie przykrywania i ubierania skarpet? Jak widzę gołą stopę to zaraz zakładam skarpetki.
Moje dziecko śpi od 1,5h hip hip hura, zanotuję to.kattalinna lubi tę wiadomość
-
😂😂😂
https://www.instagram.com/p/BvjqHocFvk_/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17eieq0hasfn2
Mam nadzieję że będziecie mogły to odtworzyć 😂😂😂😂
Konsekwentnie należy dążyć do celu, w tym wypadku do posiadania prawa do prowadzenia pojazdu mechanicznego do 3.5t 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 10:59
kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Nie po kolei 😉
Kattalinna, Bożenka zrobiła super postępy od kiedy ją ciotka widziała 😍 pięknie już pcha i szpera po szafkach 😁 urocza ❤
Rozczaruję Cię. U nas zmiany są codziennie stopniowe. Bijemy brawo co dzień, ale nic nie jest spektakularne i wow. Chyba że kraksy 😁
Tym sposobem ja nadal nie wiem, czy Skrzat jest już chodzacym dzieckiem 🙄
Patk, Basieńka ❤❤❤ ciocia W na paluszkach patrzy na aniołeczka 😍
Nienawidzę kur. Boje się jak mało czego, czemu mi to zrobiłaś? 😃
Eva, ładniutka Zuzia 🙂
Majowa, ja też z tych zakładających skarpetki 😉 sama też muszę mieć ZAWSZE. Oprócz basenu i kąpieli 😜 Skrzatowi czasem robię przyjemność chodzenia bez skarpet, jak jest nagrzana podłoga 🙂
Miałam zrobić fotkę Skrzatowi, a pojechałam sobie do mamy 😀
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wowka ale ta kura jest tak mega śmieszna że nawet mój PMS wymiękł 😂😂
Albo mama glupawkę.
W ogóle moja teściowa to boi się ptaków... I nie umie jeździć na rowerze 😂😂 tzn pojedzie ale jak nie trzeba skręcać kierownicy. Podobno kiedyś za młodu jak gdzieś pojechała blisko z koleżanką to przy każdym skręcie schodzila z roweru i przedstawiała go w odpowiednią stronę 😳😳😳Sela lubi tę wiadomość
-
Bożenka na razie szafkę otwiera. Na szczęście nie każdą. Jutro jedziemy po blokady 😉
Skrzat chodzi, widziałam 😊
Majowa, u nas też są ucieczki pchacza albo pchacz w charakterze kołdry 😉 w tym vtechu koła są słabe, powinny być gumowane ale i tak sobie radzi. Jak widać, czasem lepiej, czasem gorzej ale o to chodzi 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2019, 11:44
-
Kamil spi 3h11min juz :o ale chyba sie juz bedzie budzil, masakra ilez mozna xd
Drugiej drzemki dzisiaj na bank nie bedzie bo nie ma kiedy nawet..
Bozenka super sobie radzi z pchaczem
Zuzia mala modeleczka 😍
Barbara spiaca królewna:p
Chyba nikogo nie pominelam xd
Kur tez sie okropnie boje, ptaków nie lubie, na rowerze sie boje jezdzic bo zaliczyłam wypadek majac 8 lat i mam traumę, ale skrecac umiem 😂kattalinna lubi tę wiadomość
-
A i Skrzat śpi ponad dwie godziny już.
Tyle, że ja mądra byłam i wzięłam sobie jedzenie do pokoju-jestesmy u mamy i pilnuję go, żeby nie spadł z łóżka 😉
Podoba mi się takie pilnowanie, dwie godziny robię NIC 😀
Katy, piona, czyli nie jestem wyjątkiem sikającym na widok kury 😄Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEva85 wrote:Jak wy to robicie ze wam dzieci tak długo śpią? U nas 2 drzemki po 30min max 40
Rozłożyłam pchacz, pchała za panel do przodu, a ja co chwilę musiałam łapać, żeby nie wyrżnęła
Kur nie lubię, mam uraz, bo jak byłam mała to mnie dziobnęła w policzek, w sumie koło oka.