Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, Leira, miał być już spokój a masz kolejny mętlik w głowie... Patrząc z dystansu, to jaki nie ma tych objawów przerośniętego migdałka to bym nie robiła tego badania. Nie teraz. A jak z wilgotnością powietrza u Was? Może młodemu po prostu wysycha śluzówka i oddycha przez buzię bo tak łatwiej? I w jakiej pozycji on sypia? Bo moze to też mieć znaczenie - ja często śpię na popielniczkę na plecach...
-
kattalinna wrote:Kurczę, Leira, miał być już spokój a masz kolejny mętlik w głowie... Patrząc z dystansu, to jaki nie ma tych objawów przerośniętego migdałka to bym nie robiła tego badania. Nie teraz. A jak z wilgotnością powietrza u Was? Może młodemu po prostu wysycha śluzówka i oddycha przez buzię bo tak łatwiej? I w jakiej pozycji on sypia? Bo moze to też mieć znaczenie - ja często śpię na popielniczkę na plecach...
Mały śpi zwykle na plecach, albo na boku, zdarza się, że usta ma tak jak mówisz - na popielniczkę, że kiepa by tam zgasił
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wowka dzięki za odpowiedź odnośnie bucików! Skrzat i Mania cudowni ❤️ ja widzę że Skrzat to się umie ustawić 😁 albo w sumie mama Skrzacia potrafi załatwić synkowi co trzeba Leira ja chyba też bym narazie odpuściła. Nie wyobrażam sobie wsadził nawet mikrokamerki mojemu dziecku, chyba by szału dostał
kattalinna, Wowka, Leira, Feeva lubią tę wiadomość
-
nawet dwie kawy (teraz to mleko z kawa)
w planach brak planów-powinnam sprzatac, zakupowac i gotowac-jutro goscie tzn szwagierka z chlopakiem
a ładna pogoda sie zapowiada wiec bede dazyc do leniuchowania na dworze
szwagierka zrozumie, chyba-wprowadze zakaz na białe skarpetki, pizze zawsze mozna zamówic -
Dzien dobry
Cudne dzieciaczki! Moze uda sie mi byc w sierpniu w Wawie, to moze kogos odwiedze Ale kompletnie nie wiem czy do kogos bede miala blisko, bede (jesli oczywiscie pojade) na Rembertowie
Wowka, ja tez nie spie a czemu... no czemu, bo okres w niedziele takze ten 😤kattalinna lubi tę wiadomość
-
JS, Remebertów to zupełnie druga strona ode mnie, Feevy i Małej Matyldy 😀
No ale samochody też po coś są i można coś zorganizować 😁
I przypomniałaś mi, że w zeszłym miesiącu też miałyśmy synchron na niespanie. Kurczę, wolę synchron na sen. I na sen dzieci 😉 -
Dzien dobry :p
Musimy sie w koncu zebrać na to spotkanie dzieci z poludnia Polski xd
My wstalismy o 7 wiec calkiem ladnie;)
Jedziemy dzisiaj do weterynarza zaszczepić psa xd
Zaczynam sie stresować niedzielną impreza, boje sie, ze mi tort nie wyjdzie czy cos..Cola87 lubi tę wiadomość
-
Ja tam zawsze sobie tłumaczę że ktoś musi nie spać by inni się wyspali 😁 czemu zawsze matka nie śpi?
J.s.
Spóźniony okres też przechodzilam
Też nie spałam
On chyba z tego stresu się spóźnił 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 07:19
-
Wowka, o widzisz, a liczylam ze w miare blisko, ale dokladnie - samochod i mozna jechac
Kamcia, ja mam dostac w niedziele a zawsze hormony mi buzuja i mam problem ze snem
Wowka, ja tez bym wolala synchron na spanie, no coz Mowie ci ze masz to co ja, przez hormony nie spimy bo dziwne se w tym samym czasie
Ja dzis mam opieke nad mlodym od 9 rano i ide dzialac na ogrodku -
Dobry, my wstalysmy 7:30 😁
Wowka, czymże się wkurzylas?
J.S no pewnie, są samochody 😄
Dziś ma być 19st!
A mnie olsnilo jak niewiele czasu zostało do slubo-chrztu, a jeszcze wszystkich zaproszeń nie rozdalismy😱Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 07:46
-
Dzień dobry.
Katy biszkopty możesz upiec już wcześniej jak się boisz a w torcie głównie biszkopt może nie wyjść .
Ja nie śpię i przed okresem i przed ovu tylko u mnie cykle są totalnie nieregularne nawet nie liczę ilu dniowe .
U nas też cieplutko, wczoraj było też ładnie ale wiało strasznie, M dziś w domu tak że poszaleje w ogrodzie ile wlezie ,no i mają nam dziś auto zrobić ,zobaczymy co to będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 08:12