X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na spokojnie to ci napewno wyjdzie ,jak na ostatnią chwilę się robi i człowiek się denerwuje to zawsze coś się zepsuje.

Katy lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy jak w ndz impreza to spokojnie możesz dzisiaj zrobic. Nawet lepiej jak biszkop odstoi chwilę wtedy lepiej sie kroi krazki. Jutro przelozysz. A jak. Sie cos nie uda to jeszcze zdazysz na spokojnie zrobix nowy. Ale napewno bedzie wszystko git 😊

Katy, Tanda lubią tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dobrze, że ja tort zamówiłam i nie mam tego problemu 🙈😄

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opisałam się i oczywiście nie dane mi było wysłać. Teraz od nowa...

O torcie już napisano to nie będę powtarzać. Dasz radę 😊

JS, Rembertów to moja strona 😊 mam samochód, zaraz może dwa i zero uprawnień 😉 ale do sierpnia może...

No właśnie... Nyyyynkaaaaa cho na kawę, skoro Targówek Ci pasuje 😁

J.S lubi tę wiadomość

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle, ze jak zrobie jutro to sie wyrobie na spokojnie, jak juz biszkopt wyjdzie to reszta powinna sie udac xd Jeszcze mam dwie salatki do zrobienia i szarlotke :p No i ja nie wiem w co sie ubiore..

Kamil dzisiaj jakis zarloczny, zjadl rano sporo owsianki, później jeszcze mi prawie pol day upa xd

olciabos lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to gdzie mój wczorajszy post? 🤔

Patrzę i nie ma... A pisałam, że zgadzam się z dziewczynami co do badania syna Leiry, że inaczej zapamiętałam Bożenkę niż jako dzikuskę-wręcz przeciwnie-ona subtelna i delikatna przy moim szałapucie i że polecam Coli attipasy z ciemną podeszwą, bo się brudzi.

Feeva, wkurzyło mnie najbardziej to że się wybudzilam z głębokiego snu i nie mogłam spać. Wiadomo wtedy człowiek zły na cały świat, bo inni śpią 😁

Katy, z tej całej litanii rzeczy do zrobienia problem braku ubioru jest najbardziej znaczący 😁

Cola87, Katy lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna, miałyśmy wyjść na spacer o 11 a ta mi przed 10 padła.
    Teraz najwcześniej o 13 wyjdziemy a jeszcze musi mi Maz przywieźć wózek, bo w bagażniku został i pojechał z Mężem do pracy...🙄

I w ogóle to bym zezarla kebaba. No kurde, jak mi się chce kebaba.

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziś w nocy moje dziecko ładnie spało za to ja zasnąć nie mogłam :/ za dużo myśli, problemów itd. a dziś pojechałam z Adasiem do tężni żeby się trochę podkurować z tym katarem ;) fajnie tu, ładnie, plac zabaw obok. Chyba będę jeździć tu częściej.

Sela lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, trzeba było powiedzieć wczoraj to bym przywiozła kebaba 😂

Cola, witaj w bezsennym synchronie 😐

Skrzat zapadł w drzemkę. Mam w nosie porządek w domu, idę i ja dospać.

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja to się widzę życiowo urządziłam. Nie biorę, ślubu, nie chrzczę dziecka, nie piekę torta tylko kupię, najwyżej tort bezowy a jedyne moje zmartwienie dziś rano to jak zapiąć jeansy sprzed ciąży 😂 Jak się tłuszcz da powyżej zapięcia spodni to i to mi się udało 😂

Synu mój od niedzieli jest noworodkiem, myślałam, że to się już nie powtórzy. Niestety. Wstaję rano niewyspana, zgęziała, bolą mnie piersi. Oby to tylko kolejny ząb, skok, cokolwiek fizjologicznego a nie zdrowotnego.

Dziś nowe słowo . Papa. Jeszcze nie umie magicznego NIE, które mocno komplikuje życie.

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam planuje co roku robic Kamilowi tort o ile czas mi na to bedzie pozwalal :p
    No chyba, ze mu nie będą pasowały xd

kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja uważam, że się życiowo ustawiłam ze ślubem, chrztem i całą masą nudnych rzeczy typu robienie torta czy lepienie pierogów.

Wowka, Katy, Nynka, MajowaMamusia, Cola87, pawojoszka lubią tę wiadomość

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem, ze zajmowanie sie domem i Kamilem sprawia mi naprawde ogromna radosc, nie przypuszczalam, ze tak bedzie bo kiedys bylam naprawde imprezowa dziewczyna i myslalam, ze takie rzeczy to nuda xd Jak bede musiala isc do pracy to pojde,ale szczerze mowiac mi sie na razie nie spieszy 😂 Pewnie jeszcze Kamil mi da tak popalic, ze Bede szla z radoscia do pracy, ale poki co jest dobrze jak jest :p

kattalinna lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się napracowałam... Gdyby praca była moją pasją, albo żebym chociaż lubiła co robię to bym może tęskniła. Ale tak nie jest 😉 czas jednak zacząć szukać czegoś choć zupełnie nie mam ani pojęcia czego, ani nie mam ochoty...

age.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

O ja Maniula, Skrzaciku jakie spotkanie ;-) aż Wam zazdroszczę!!!
    Dziewczyny robi się ciepło można o czymś pomyśleć, a jak nie to u mnie się zmieścimy!

Katy, ja pewnie bym zamówiła jak Feeva, rozleniwilam się ostatnio ;-) teraz na roczek na pewno zamówię.
    Znając moje szczęście to pewnie by nie wyszedł. A w ogóle to muszę poszukać jakiegoś małego lokalu na roczek, gdzieś ciągle brak czasu i zapominam.

Wiecie co, mnie się zatęskniło do pracy i powiedziałam, że wracam na 100% oni wszystko ułożyli pode mnie, a jak Kamcia napisała o ciąży to hmmmm.... a teraz na dodatek mam płodne!!! Cholera!

Nie pisać o kebabach, bo aż mi się zachciało, a jestem u rodziców, a tu nie ma nic takiego...
    Odbębnilam dentyste, o 17 fryzjer i obiadu nie będzie, dlatego ten kebab dobra myśl, ciekawe co mąż na to ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 11:55

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, ale mi się dzisiaj zachciało, a wczoraj to wczoraj 😁😁

Jak dobrze, że obiad mam, dla Mani się zaraz dogotuje. Wychodzę zaraz na spacer i idę na lody! O! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 12:11

kattalinna, Wowka, Sela lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, Ty masz łeb! 😁 Moje nerwy dziś w takiej rozsypce, że tylko lody pomogą. Jak wstanie i się zbierzemy. Chociaż liczę na to, że jeszcze nie prędko wstanie...

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, moje dziecko dziś chcialo żebym je wyprosila na klatke. Glowa mi pęka.....
    Ale brat byl z córką polowa dnia zleciala, a jutro wraca mąż💃💃💃

Ja to jak większość zamawiam tort a nawet dwa, bo robimy dwie imprezy w święta, dwa dni przed roczkiem. A pozniej już tylko dla naszej trójki.☺

JS z Rembertowa do mnie hmmm10minut???😁

Nooo Kattalina właśnie to kiedy?😁

• Wowka Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna, czemu nerwy w rozsypce? 🤨

Przez Was ja też chcę lody, a nie pójdę, bo nie mam gdzieeee 😭 co żeście mi zrobiły...? 😭

Miałam piec ciasta, sprzątać i spać. Robię nic. Mistrzowsko mi to już wychodzi 😉

Też mam propozycję zlotu majowego, Nynka dojedziesz do mnie? Mała Matylda? Ktoś jeszcze chętny? Bo że Kattalinna i Feeva to wiem 😀

kattalinna lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, co tu dużo mówić... Kot i niemowlę - trzeba więcej?

age.png
‹‹ 2242 2243 2244 2245 2246 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ