Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy jak w ndz impreza to spokojnie możesz dzisiaj zrobic. Nawet lepiej jak biszkop odstoi chwilę wtedy lepiej sie kroi krazki. Jutro przelozysz. A jak. Sie cos nie uda to jeszcze zdazysz na spokojnie zrobix nowy. Ale napewno bedzie wszystko git 😊
Katy, Tanda lubią tę wiadomość
-
Opisałam się i oczywiście nie dane mi było wysłać. Teraz od nowa...
O torcie już napisano to nie będę powtarzać. Dasz radę 😊
JS, Rembertów to moja strona 😊 mam samochód, zaraz może dwa i zero uprawnień 😉 ale do sierpnia może...
No właśnie... Nyyyynkaaaaa cho na kawę, skoro Targówek Ci pasuje 😁
J.S lubi tę wiadomość
-
Mysle, ze jak zrobie jutro to sie wyrobie na spokojnie, jak juz biszkopt wyjdzie to reszta powinna sie udac xd Jeszcze mam dwie salatki do zrobienia i szarlotke :p No i ja nie wiem w co sie ubiore..
Kamil dzisiaj jakis zarloczny, zjadl rano sporo owsianki, później jeszcze mi prawie pol day upa xdolciabos lubi tę wiadomość
-
W ogóle to gdzie mój wczorajszy post? 🤔
Patrzę i nie ma... A pisałam, że zgadzam się z dziewczynami co do badania syna Leiry, że inaczej zapamiętałam Bożenkę niż jako dzikuskę-wręcz przeciwnie-ona subtelna i delikatna przy moim szałapucie i że polecam Coli attipasy z ciemną podeszwą, bo się brudzi.
Feeva, wkurzyło mnie najbardziej to że się wybudzilam z głębokiego snu i nie mogłam spać. Wiadomo wtedy człowiek zły na cały świat, bo inni śpią 😁
Katy, z tej całej litanii rzeczy do zrobienia problem braku ubioru jest najbardziej znaczący 😁Cola87, Katy lubią tę wiadomość
-
Kurna, miałyśmy wyjść na spacer o 11 a ta mi przed 10 padła.
Teraz najwcześniej o 13 wyjdziemy a jeszcze musi mi Maz przywieźć wózek, bo w bagażniku został i pojechał z Mężem do pracy...🙄
I w ogóle to bym zezarla kebaba. No kurde, jak mi się chce kebaba. -
A dziś w nocy moje dziecko ładnie spało za to ja zasnąć nie mogłam za dużo myśli, problemów itd. a dziś pojechałam z Adasiem do tężni żeby się trochę podkurować z tym katarem fajnie tu, ładnie, plac zabaw obok. Chyba będę jeździć tu częściej.
Sela lubi tę wiadomość
-
Kurcze ja to się widzę życiowo urządziłam. Nie biorę, ślubu, nie chrzczę dziecka, nie piekę torta tylko kupię, najwyżej tort bezowy a jedyne moje zmartwienie dziś rano to jak zapiąć jeansy sprzed ciąży 😂 Jak się tłuszcz da powyżej zapięcia spodni to i to mi się udało 😂
Synu mój od niedzieli jest noworodkiem, myślałam, że to się już nie powtórzy. Niestety. Wstaję rano niewyspana, zgęziała, bolą mnie piersi. Oby to tylko kolejny ząb, skok, cokolwiek fizjologicznego a nie zdrowotnego.
Dziś nowe słowo . Papa. Jeszcze nie umie magicznego NIE, które mocno komplikuje życie.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja uważam, że się życiowo ustawiłam ze ślubem, chrztem i całą masą nudnych rzeczy typu robienie torta czy lepienie pierogów.
Wowka, Katy, Nynka, MajowaMamusia, Cola87, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Ja Wam powiem, ze zajmowanie sie domem i Kamilem sprawia mi naprawde ogromna radosc, nie przypuszczalam, ze tak bedzie bo kiedys bylam naprawde imprezowa dziewczyna i myslalam, ze takie rzeczy to nuda xd Jak bede musiala isc do pracy to pojde,ale szczerze mowiac mi sie na razie nie spieszy 😂 Pewnie jeszcze Kamil mi da tak popalic, ze Bede szla z radoscia do pracy, ale poki co jest dobrze jak jest :p
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
O ja Maniula, Skrzaciku jakie spotkanie aż Wam zazdroszczę!!!
Dziewczyny robi się ciepło można o czymś pomyśleć, a jak nie to u mnie się zmieścimy!
Katy, ja pewnie bym zamówiła jak Feeva, rozleniwilam się ostatnio teraz na roczek na pewno zamówię.
Znając moje szczęście to pewnie by nie wyszedł. A w ogóle to muszę poszukać jakiegoś małego lokalu na roczek, gdzieś ciągle brak czasu i zapominam.
Wiecie co, mnie się zatęskniło do pracy i powiedziałam, że wracam na 100% oni wszystko ułożyli pode mnie, a jak Kamcia napisała o ciąży to hmmmm.... a teraz na dodatek mam płodne!!! Cholera!
Nie pisać o kebabach, bo aż mi się zachciało, a jestem u rodziców, a tu nie ma nic takiego...
Odbębnilam dentyste, o 17 fryzjer i obiadu nie będzie, dlatego ten kebab dobra myśl, ciekawe co mąż na toWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 11:55
W końcu się udało...
-
Wowka, ale mi się dzisiaj zachciało, a wczoraj to wczoraj 😁😁
Jak dobrze, że obiad mam, dla Mani się zaraz dogotuje. Wychodzę zaraz na spacer i idę na lody! O!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 12:11
kattalinna, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, moje dziecko dziś chcialo żebym je wyprosila na klatke. Glowa mi pęka.....
Ale brat byl z córką polowa dnia zleciala, a jutro wraca mąż💃💃💃
Ja to jak większość zamawiam tort a nawet dwa, bo robimy dwie imprezy w święta, dwa dni przed roczkiem. A pozniej już tylko dla naszej trójki.☺
JS z Rembertowa do mnie hmmm10minut???😁
Nooo Kattalina właśnie to kiedy?😁 -
Kattalinna, czemu nerwy w rozsypce? 🤨
Przez Was ja też chcę lody, a nie pójdę, bo nie mam gdzieeee 😭 co żeście mi zrobiły...? 😭
Miałam piec ciasta, sprzątać i spać. Robię nic. Mistrzowsko mi to już wychodzi 😉
Też mam propozycję zlotu majowego, Nynka dojedziesz do mnie? Mała Matylda? Ktoś jeszcze chętny? Bo że Kattalinna i Feeva to wiem 😀kattalinna lubi tę wiadomość