Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Doberek,
Piotruś ogrodnik ❤ brakuje tylko trzeciego do kompletu 😉
Kamcia, kciuki za badania- a może raczej za wyniki 😊
Katy, Kamcio i pies podzielili się matą 😂
Majowa, ma-sa-kra 😑
Heh, co do porodów, to ja dzien wczesniej mialam badanie i lekarz radził mi urodzić, a jeszcze rano w dzien porodu według KTG "nie rodziłam" 😂 A 10:30 byłam na porodówce, 13:30 już było po wszystkim 😂 totalnie to nieprzewidywalne, położna mówiła że spokojna akcja u mnie, a nie zdążyli dac zzo, bo zaraz było 8cm i parte 😀
A kto pamięta voodoo Hoope? 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 08:17
Katy, kamciaelcia, Hoope lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! Ale pospalismy Od 19 do 7:30 z jedna pobudka. Synu spal od 19, ja jakos od 21.
Wowka, ja akurat twoj porod idealnie pamietam bo wszystko szlo tak szybko, nawet pamietam twoje slowa do poloznych „za rok wracam” 🤣 Czy za poltora roku, jakos tak bylo 😁
Ja od 24 mialam lekkie pobolewania, wytrwalam do 9 rano a dopiero w sumie o 17:11 dopiero urodzil sie Igorek. Ale ten czas zasuwa...
Ja pamietam voodo! 😁Wowka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Oj Jangwa 😖 współczuję wirucha, życzę zdrowia, biedne 😞 a jak starsza?
JS, synchron spania 😀 u nas od 21-8 z jedną pobudka, ale też jestem wyspana i w dobrym humorze 😃
No ja też pamiętam mój tekst do położnych. Może one na mnie czekają? 😁 Chyba w tej euforii poporodowej zapomniałam, że trzeba być w ciąży 😂
I pamiętam jak rano obydwie pisalysmy że nas boli. A dzień wcześniej układałysmy plan szpitalnych wymian 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 08:28
J.S lubi tę wiadomość
-
Ale sentymentalnie.😉 Ja chyba ostatnia prawie sie rozpakowalam bo. 6.06. Dzisiaj 10 mcy. Na roczek Zosi bedziemt nad morzem. Juz nie moge sie doczekać. 😊😊
Aaa pamietam jak codziennie juz ktos rodzil itd a u nas nic sue nie działo.. Juz myślałam ze ta ciaza sie nie skonczy. Jeszcze bylo tak bardzo cieplo jak na wiosnę. Ehhh szybko teb czas mija 😪 -
Jangwa zdrówka dla Was! Olciabos wszystkiego naj naj dla Zosi!
U nas noc dobra, zasnął ok. 19.45, wieczorem jedno przebudzenie na krótkie przytulenie i podanie smoka. Potem spał prawie do 4 w łóżeczku, napił się wody i spał dalej z nami do 6.20. tylko ja poszłam późno spać bo po północy i dziś jestem nie do życie, katar mnie dalej męczy więc to pewnie też ma wpływ i ja też pamiętam vodoo jak ten czas szybko zleciał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 09:46
olciabos lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. A ja dziś wyjątkowo duzo pobudek miałam. Mąż wrócił do domu i udawał że go nie ma bo polozulnsie na kanapie. Gdybym wiedziała to bym go wykorzystała do usypiania.
Ale teraz zabrał małego więc mam z 2 godziny.
A taknlezakowal na huśtawce wczoraj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9bfe0740f952.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 10:08
kamciaelcia, Katy, kattalinna, Feeva, Hoope, Wowka, Mała Matylda, Sela, Berbecia, pawojoszka, Cola87, wariancja, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Zosiu wszystkiego dobrego
Kamcia chłopaki jak zawsze cudni ❤️
Też pamiętam voodoo Hoope 😁
Ja miałam ktg 11.05, było rozwarcie na 2palce,lekarz powiedział że z rozwarciem mogę chodzić jeszcze 2 tyg nawet więc w sumie nic nie zwiastowalo porodu, to było coś chyba o godzinie 14 czy 15, 12h później już rodzilam 😁🙈
Powiem szczerze, że chciałabym wrócić do tego dnia i rodzic, bo poród wspominam dobrze 😁 i przytulić do siebie pierwszy raz znowu to malutkie ciałko ❤️😭
My od 10 na spacerze, Mini śpi 👍👍👍
A to My z wczoraj 😄
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/361397a793bb.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14697dca309f.jpg
Chustka od cioci Wowki ❤️❤️❤️❤️🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 10:57
kamciaelcia, J.S, Katy, Hoope, Wowka, Mała Matylda, Berbecia, kattalinna, olciabos, pawojoszka, Sela, Cola87, wariancja, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Kamcia, wy macie tylko jedno labo, ze tyle ludzi?
Amygdala, dziekuje, na pewno jak bede to sie odezwe. Patrzac na to z iloma osobami moglabym sie spotkac to wizja Warszawy baaardzo kuszaca 😁
Feeva, sliczne dziewczyny 😍
kattalinna, amygdala lubią tę wiadomość