Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Wowka, dokładnie, ja siedzę zupełnie w innym przedziale. Dzieci jest troje, plus my mamy swoje urodziny, to daje 5 tortów w roku. Każdy lubi inny smak i inny rodzaj ciasta. A przecież w ciągu roku niemało się nagotuję. Jedna jaskółka wiosny nie czyni.
Na szczęście nie mam wciąż piekarnika, więc nie ma tematu 😂
Praca, robię co kocham, co jest moją pasją, za czym tęsknię. A i pasji mam niemało.
Ślub? Już jeden zaliczyłam. Rozwód. Na drugi się nie piszę, przereklamowana impreza 😂
Chrzciny, cóż żałuję, że chrzciłam poprzednie dzieci. Teraz najwyżej huczna apostazja 😂
No zupełnie inny przedział 😂😂
Za to pogoda wspólna, pół dnia na dworze, ja śpię jak dziecko, w przeciwieństwie do Prezesa 😂😂😂
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Nynka, Kattalina, mam nadzieje ze sie uda przyjechac to sie spotkamy!
Kattalina, ja mam prawko wiec spoko, tylko nie wiem jak to bedzie abym poruszala sie po Wawie
Boze padam na ryj. Posprzatalam caly dom lacznie z oknami, bylam sprzatac z sasiadami wspolne podworko bo niey syf byl i malowalam ploty w ogrodzie. Masakra. A teraz jeszcze zakupy zeby jutro nie robic 😐 -
U nas tort robi mojq siostra. Uwielbia tworzyc małe cuda. To mam z głowy. Planujemy na roczek grilla.
A to jej cuda 😃
https://naforum.zapodaj.net/3ce94ee48dde.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/4a915d2066d0.jpg.htmlCola87, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Hoope - u mnie teksty typu :" ale jedną ochrzciłaś to druga chyba też?!". Jakos nie mogę się zabrać za tą imprezę. Pewno się naslucham u księdza że my ślubu nie mamy. Z chrzestną też pewnie będą problemy, bo mieszka za granicą, generalnie bez ślubu kościelnego 😁. Więc ...
-
Słuchanie księdza... a co mi będzie jakiś obcy facet mówił jak mam żyć 😉
Wiecie co, moje dzieci nigdy nie mówiły w swoim języku. Nie miały też niewidzialnego przyjaciela ani nie przywiązywały się do jakiegoś przedmiotu (typu pieluszka, kocyk, pluszak). Nie wiem czy to dobrze czy źle 😄❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Wymiekam Piotrek wygląda tylko gorzej niż na załączonym obrazku 😂
Sypie ziemią. Jest bardzo precyzyjny. Gdzie by nie sypal-zawsze na siebie. Teraz Patrykowi pokazuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2019, 21:23
Nina83, wariancja, Katy, Cola87, olciabos, Hoope, Feeva, kattalinna, MajowaMamusia, Berbecia, pawojoszka, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piotrus wyglada jak na dziecko przystalo :p
My bylismy dzisiaj ponad godzine na spacerze, chwilę na hustawce i nawet Kamil jadl pierwszy raz na swiezym powietrzu mus xd
Tak to ja moge zyc haha
No i musimy dokupic pileczki bo malo troche:p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9305348deef.jpg
A później pies sobie zrobil legowisko xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8a3847dbcda3.jpgkamciaelcia, olciabos, kattalinna, Berbecia, Hoope, Cola87, pawojoszka, Wowka, Sela, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Ale naskrobalyscie przeczytałam wszystko niewiele pamiętam ☺
Wowka feeva fajnie ze mieszkacie blisko i mogliście się spotkać
Laira zrobilabym jak dziewczyny tzn nie meczyla dziecka badaniem
Katy powodzenia z tortem napewno się uda
Kamcia chyba się powtorze ale chłopaków masz super
Fajnie że był temat o telefonach bo też szukam
Co do chrztu się nie wypowiadam ja chrzcilam ale uważam że to indywidualna sprawa i fajnie że są osoby które nie chrzczą dzieci tylko dlatego że inni to robią
Nie zapeszajac noce nam się poprawiły i śpimy do 8
Zuzia była dzisiaj na spacerze z babcia 2 godziny i nie spala a ze mną ciężko jej pół godziny wytrzymać dlaczego?kamciaelcia, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej, hej
U nas total masakra z zębami, wyszła ostatnia górna jedynka, a teraz widzę, że dwójka się przebija, dziąsło czerwone, dodatkowo ma katar, mam nadzieje, ze to od zębów, a nie że ją zaraziłam. Wczoraj było ciężko,ale dzisiaj to dopiero jazda, wstała o 13 z drzemki i cały czas rozdrażniona, położyłam ją już o 15 na drugą drzemkę. Po południu dałam camilie, nie da sobie włożyć palca do buzi, żeby posmarować żelem, na noc wjechał przeciwbólowy, już się 3 razy obudziła od 19, wyczuwam ciężką noc.
Mania i Skrzacik uroczy, zazdro spotkania
U nas teraz jest taki ksiądz, co nie popuści i jak nie ma ślubu to dziecka nie ochrzci. Jetem za ślubem i chrztem, ale nie jestem za ślubem tylko dla chrztu dziecka.
Więcej nie wiem co czytałam, mózg mi dzisiaj paruje, mam noworodka w domu, płacze, nie chce jeść, dzisiaj cały dzień na mm i połowie obiadku.Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez na niego teraz popatrzyłam i do mnie dotarlo, ze to serio juz rok bedzie 😮 Rok temu jeszcze nie bylam swiadoma co mnie czeka za 3 dni 😂
Edit. Az sobie wrocilam do tego czasu na forum i dokladnie rok temu cos mnie klulo nad zebrami, w szpitalu dzien przed porodem tez wiec moze to już byl jakis zwiastun xd A najsmieszniejsze jest to, ze mialam wizyte 6.04 z ktg i nic lekarz nie mowil, ze moze sie cos dziac :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2019, 21:50
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhh ciężko uwierzyć że to już tyle czasu minęło. Mam wrażenie, że dopiero co pisałyście która już urodziła 😁
Katy moja koleżanka była wieczorem u lekarza,powiedział jej że nic się nie dzieje. W nocy pojechała do szpitala,a rano urodziła.
Idę spać,4 pobudka za nami, pojadła to może pośpi dłużej.